Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell tekercs

A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük és félretesszük. A natúr tömlős sajtot kis koc-kákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyem zölddel összekeverjük

natúr Medve tömlős sajt
20 dkg
csirkemell filé 4 db
ananászbefőtt 10 dkg
pritamin paprika 1 db
Petrezselyem zöld 1 cs.
liszt 10 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 20 dkg
olaj
őrölt fehér bors, só

Elkészítése:
A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük és félretesszük. A natúr tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyem zölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell filéket megkenjük, felgöngyöljük és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük, majd a hústűket eltávolítjuk. Burgonyapürével és margarinon párolt zöldségekkel tálaljuk.