4 fal között, avagy a feltétel nélküli szeretet

Anyák napja az év egyik legszebb ünnepe. Anyává válni minden nő álma, ugyanakkor sokan érzik úgy, hogy az otthon töltött évek a négy fal között a börtön évei lesznek. Az otthonunk a börtönünkké válik, ahol apró, jó illatú kis börtönőreink sokszor még embertelen kínzásokat is bevetnek, mint a sírás és az alvásmegvonás. Mit tehetsz ellene, ha a könnyed pelenkareklámok ellenére a te anyaságod sokkal inkább egy horrorfilmre hasonlít?

Mindenképpen dolgozz a hitrendszereiden! Igen! A saját hitrendszereiden! Mert a titok mindig tudatalattinkban rejlik.

Valahol, valamikor olyan hitrendszereket raktároztunk el az anyaságról, amik most, hogy azzá váltunk, aktiválódtak. És mivel nem állnak összhangban azzal az elképzeléssel, amit tudatosan gondolunk a világról, belső feszültséget, ellenállást, sőt extrém esetben még dühöt és haragot is eredményezhetnek.
Szegény kisgyerek csak ezekre az érzésekre reagál.


Mégis hogyan nyugodhatna meg, ha az a személy, akitől az élete éppen függ nyugtalan, mi több, mindezért őt okolja? Mégis hogyan várjuk el, hogy kiegyensúlyozott és kiszámítható legyen, ha mi is csak vergődünk érzéseink viharában?

Ahelyett, hogy a patikából talicskaszám hordanánk haza a gyermeknyugtató csodaszereket, üljünk le egy percre és gondolkodjunk.
Mit gondolunk az anyaságról?
Mit gondolunk magunkról, mint anyákról?
Miről gondoljuk azt, hogy törvényszerű?
Miről gondoljuk azt, hogy ennek így kell lennie?
Honnan vesszük azt, hogy így kell lennie?
Hol ütközik ez a vágyainkkal?
Kire haragszunk?
Hol éreztük ezt korábban?
A mi érzéseink ezek?
Vagy csak rákapcsolódtunk a kisgyerekes anyák csoporttudatosságára?

Hogy a társadalom nagy része mit vár el, azt hűen tükrözik az anyák napi gyermekversek. Arról, hogy anya boldog, egyikben sincs szó. Mint ahogy arról sem, hogy anya boldogtalansága szépen lassan megmérgezi az egész családot.

Pedig lehet másként!
Már van, létezik a nőknek az a csoportja, aki fittyet hányt az elvárásokra és úgy csinálta, ahogy legjobb tudása szerint tudta. És ez pont elég volt mindenki számára.
Így lettek anyakarrierek, így lett családi harmónia és így lettek különleges környezetben nevelt különleges gyerekek.

Választhatod ezt, mi több anélkül, hogy ezért önzőnek vagy rossz anyának kellene tartanod magad. De ehhez szükséged van egy jókora tavaszi nagytakarításra a tudatalattidban. Azokat a hitrendszereket, amik a történelem során rakódtak az anyaszerepre és nincsenek összhangban a személyiségeddel vagy a céljaiddal, azt jobb, ha törlöd.

A felismerésében és cseréjében nagy segítség a Theta Healing®meditációs technika, ami instant megoldást nyújt neked hitrendszereid cseréjére, ezen keresztül pedig a feszültség megszüntetésére.

Az anyaság nem több és nem kevesebb, mint a feltétel nélküli szeretet! És ez pont elég!