Újra a boltokban Neil Gaiman és Terry Pratchett legendás bestsellere!

1990-ben olyan dolog történt, amire azóta sem akadt sok példa a fantasy irodalomban, és talán azon kívül se. Terry Pratchett, a Korongvilág-regényekkel addigra ismertté és népszerűvé vált író összeállt Neil Gaimannel, és összehoztak egy közös regényt a közelgő apokalipszisről, sok humorral és rengeteg olyan elemmel fűszerezve, amik megelőzték a korukat.

Az Elveszett próféciák c. könyvből legendás bestseller lett, és ez megalapozta Gaiman regényírói pályáját. Gaiman akkoriban még javában képregényeket írt a DC-nek és kisebb angol kiadóknak, de a Sandmannel már nemzetközi hírnévre tett szert.


Az utóbbi időkben hiánycikké vált kötet május 28-ától újraszerkesztett kiadásban ismét kapható lesz, az Amazon és a BBC közös adaptációjához igazítva érkezik. A május 31-én debütáló hatrészes sorozat igazi sztárparádéval kecsegtet, ugyanis a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint David Tennant, Michael Sheen és Jon Hamm, valamint Frances McDormand és Benedict Cumberbatch hangján szólal meg isten és a sátán karaktere. 


A sorozatot maga Gaiman írta, és végig felügyelte a forgatási munkálatokat is.