Mit tartogat számodra a Kecske hónap?

Milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint? Olvasd el, mire számíthatsz júliusban!

TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő TIGRIS által képviselt energiára nincs hatással.   


NYÚL

A lépésről lépésre való haladás és újító gondolatok napjai érkeztek el. Az előző hónap “tisztítófolyamatai” után, most már nem a konfliktusok, hanem a megbékélés és előre lépés következik. Ezekben a napokban szárnyalnak az ötletek, beindulnak a folyamatok, de nem gyorsan, hanem időt igényelve fejlődnek a dolgok. Magyarán a türelem mindenképpen szükségeltetik. Ha Nyúl hónapjában születtél, úgy a munkádban tudsz haladni az elképzeléseidnek megfelelően, ekkor kezdődhetnek új projektek, kaphatsz más feladatokat, esetleg új munkát is. A családoddal szorosabbra fűződik a viszony, a barátaiddal több időt tudsz tölteni. Nyúl napján születve a párkapcsolatodban lévő feszültségek elsimulnak, a kellemes együttlét napjai jönnek. Ha pedig nincs társad, úgy van némi esély rá, hogy találkozol valakivel, aki fontossá válik.

SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

KÍGYÓ

Változékony év ez a számodra, de most a szebbik arcát mutatja az Univerzum, nem borzolja annyira a kedélyed, nem felforgat, hanem inkább lehetőségeket és új utakat vetít előre. Megint számíthatsz aktivitásra bőségesen, jöhetnek kisebb-nagyobb változások is, viszont ezek inkább döntési helyzetek és izgalmas események lesznek, melyek változtatásra késztetnek. Ha Kígyó hónapjában születtél, most ismét lesznek olyan feladatok, melyekhez nem elég a szokásos erőbevetés, igénylik majd az egyedi gondolkodást és a felfedező, kísérletező hozzáállásod. Amennyiben állásváltoztatáson gondolkozol, a jelenlegi uborkaszezon ellenére is lesznek lehetőségeid, melyek felkeltik az érdeklődésed és lelkesedésed. Nagyobb nyüzsgésre számíthatsz munkatársaid és legalább annyira a családi események okán. Kígyó napján születve a párkapcsolatod friss energiákat kap, szenvedély és olykor egy-egy futó veszekedés hozhat frissítő érzéseket bele. Ha nincs jelenleg társad, akkor ez a hónap neked is hozhat új kapcsolatot, de ez csak akkor tud megvalósulni, ha nyitottá válsz az ismerkedésre.Nagy lehetőségeket tartogatnak a következő napok, azokon a területeken, melyekbe lelkesedéssel, örömmel kezdesz bele, lényegesen nagyobb eredményeket tudsz elérni, mint remélted volna. Azt fogod érezni, hogy belső tűz fokozza erődet és kitartásodat, mellyel bármilyen akadályt, hezitálást vagy kétkedést (akár sajátod, akár a környezetedé) le tudsz küzdeni és pont emiatt leszel sikeres. Nagyjából mindegy mivel foglalkozol majd, az a lényeg, hogy higgy benne és akkor működni fog. Lehet ez munka, amennyiben Ló hónapjában születtél. Jöhet most új feladat, megbízás vagy olyan emberek, aki rád hatnak inspirálóan vagy te rájuk. Az eddig döcögő vállalkozásod erőre kap, de nem azért, mert csoda történik, hanem mert te új életet lehelsz bele. Ha Ló napján születtél, úgy a párkapcsolatod minőségi átalakuláson megy keresztül. Az eddig is jól működőt vidámsággal, friss élményekkel telíti, ekkor lehet valamilyen nagyobb változás az otthonod területén vagy végső elköteleződés a párod mellett. Ha éppen nincs toppon a kapcsolat, akkor esélyetek lesz javítani rajta és szenvedéllyel megtölteni. Amennyiben pedig jelenleg facér vagy, úgy tessék kinyitni az ismerkedési kapukat, mert most van a legtöbb esélyed rá, hogy az utadba jöjjön a nagy Ő!

KECSKE


A Kecske jegy szülöttjeinek kedveznek a júliusi napok, így, többségében pozitív eseményekre számíthatsz. Azért csak többségében, mert, ha a mélyben vannak problémák, akkor ezek igencsak szem elé kerülhetnek. Nem azért, hogy gyötörjenek, hanem, hogy végre valami érdemi javulás történjen. Ha a Kecske évében, hónapjában, napján vagy órájában születtél, akkor a nehézségek ellenére is valahogy minden úgy alakul, hogy az végül jó legyen neked. Lehetnek problémák, de mindig lesz körülötted valaki, aki a segítségedre siet, megoldja helyetted vagy olyan lehetőségeket kínál, ami által megoldódik végül minden. Kecske hónapjában születve a munkádban nagyobb mozgolódásra számíthatsz, jöhet új feladat vagy akár új állás is, ha a jelenlegivel valami nincs rendben. Amennyiben eleged van a munkából, úgy lehet némi pihenő is vagy azért, mert szabadságra mész vagy mert azok mennek, akik megnehezítik az életed. Kecske nap szülöttjeként a párkapcsolat és/vagy otthon kerül fókuszba. Ha van azért, ha nincs azért. A Kecske jegy szülötteinek ez a hónap helyre rázza a döcögő párkapcsolat, szétrobbantja a már teljesen ellehetetlenülőt és új kapcsolatot hoz, ha jelenleg nincs.

MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő MAJOM által képviselt energiára nincs hatással.

KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KAKAS által képviselt energiára nincs hatással.

KUTYA

Valószínűleg azt már tapasztaltad, hogy a július mindig tartogat számodra valami nagyobb eseményt, változást, olykor pedig némi feszültséget is. Számodra ezek a napok mindig az éves nagytakarítás időszakait jelentik, ezért azok az emberek és/vagy dolgok, melyek nem jól működnek az életedben, kiemelkednek, hogy minőségi megújuláson mehessenek keresztül. Jobb esetben tudatos leszel erre és együtt működsz az energiákkal, azaz nem dugod a fejed a homokba és várod, hogy elvonuljon a “vihar”. Merthogy úgysem fog, tehát mindenképp tenned kell majd valamit, csak nem mindegy, hogy ez kárelhárítás lesz vagy általad kezdeményezett változás. Az utóbbinál lehetőség van arra, hogy te irányítsd a folyamatokat, ebben az esetben csak azt fogod megélni, hogy nagyot haladsz előre a terveidben, felújítasz, átalakítasz, megváltoztatsz valamit, ami jobb érzéseket, élményeket és helyzeteket teremt neked. Amennyiben nem követed a belső hangot, nem veszed a jeleket, úgy is történnek a változások, csak épp már kényszerítő körülmények, konfliktusos helyzetek révén próbálnak a helyes irányba terelni. Fontos továbbá, hogy ezekben a napokban légy maximálisan őszinte, elsősorban magadhoz. Tudatosítsd, mit bírsz, mire van lehetőséged, képességed és ne vállalj be mást, mint ami a szinted. Főként megfelelési vágyból ne!

DISZNÓ

A Kecske hónapja, függetlenül a látszólag lassú, nyugodt nyári időszaktól, a te életedben elindít valamit. A kreativitás, kimozdulás és az új kezdet napjai jönnek. Tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, melyek nem rekednek meg a tervezgetésnél, hanem lesz kedved és erőd is kivitelezni őket. Disznó napján születve az otthonoddal kapcsolatban vagy a társaddal együtt alkottok valamit. Ez az időszak amúgy is összekovácsol benneteket, így ha vannak feszültségek, azok most elsimulnak. Ha nincs társad, akkor most van esélyed megismerni valakit, aki fontossá válik. Disznó hónap szülöttjeként leginkább a munkádban tudsz majd előre haladni, főként a friss, előremutató elképzeléseidnek köszönhetően.

[kapcsolodo_cikkek] 
PATKÁNY

Gondolkodj, érezz és tudni fogod mi és miért történik veled! A hónap eseményei leginkább az érzéseidre hatnak, a történések nem előzmény nélküliek, még ha elsőre annak is tűnnének. Helyzetek, emberek és érzések térnek vissza hozzád, hogy megmutassák, milyen ember voltál az elmúlt időszakban. Kedves és segítőkész? Akkor többségében hasonló hatások, bátorító szavak és támogatás formájában mutatkozik meg, hogy jó úton jársz, csak így tovább. Önző voltál? Visszaéltél mások bizalmával, kedvességével, rosszat tettél valakinek? Akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy negatív események történnek veled. Főként olyanok, amelyek váratlanul érkeznek és kifejezetten azért, hogy rosszul essenek. Ha ez történik, akkor eljött az számotvetés ideje. Gondold át, mikor okozhattál hasonló érzéseket másnak és tanulj belőle, törekedj arra, hogy jobb emberré válj! Gyakorlati síkon ez a hónap olyan feladatokat hozhat, melyekkel már volt korábban dolgod, de most ismét aktuálissá válnak, illetve felbukkanhatnak emberek és helyzetek, akikkel a karma köt össze. Amennyiben ebben a hónapban találkozol a szerelemmel, úgy szinte biztos lehetsz benne, hogy már korábbi életeitekben is volt köztetek kapcsolat.

BIVALY

Most jön a “hagyd magad, előbb szabadulsz” hónap, amikor a legkevésbé sem te irányítod a dolgokat, hanem egyszerűen megtörténnek veled. Hiába tervezel, szervezel, mindig jöhet valami, ami teljes mértékben felborítja a programot. De nem kell drámára gondolni, például szuper, emlékezetes kirándulásokat, utazásokat tudsz tenni, ahol ismeretlen helyeket fedezhetsz fel, mert hagyod magad az Égiek által sodorni. Hagyd magad mögött a görcsölést, élvezd az életet, légy nyitott az újra, hiszen ez a hónap számtalan történést és változást hozhat. Ha Bivaly hónapjában születtél, úgy a munkádban számíthatsz bizonytalanságra, váratlan vagy irányíthatatlan eseményekre és/vagy emberekre. Lehetnek kisebb-nagyobb konfliktusok is. Bivaly napján születve, magánéleti szempontból kevésbé jó ez a hónap, azt javaslom, ne otthon üljetek egész idő alatt, mert abból előbb-utóbb konfliktus lesz, hanem – ha tehetitek – menjetek kirándulni, utazni. Próbálj meg spontán lenni, nem ragaszkodni semmihez sem vagy megrettenni negatív előjelek láttán, menj és tedd a dolgod, nem lesz gond!

Ingyenes kalkulátorért ide kattints!