Heti Tarot: az új lehetőség hete következik

A Tarot kártya egy rendkívül ősi és hihetetlenül precíz sorselelzmő módszer. Évszázadokon keresztül emberek milliói használták. KaLily cikkeiben és személyesen hetente emberek tucatjainak segít döntések meghozatalában és az elkövetkezendő események kifürkészésében.

Mint minden alkalommal, most is az Égiek segítségét kértem, mielőtt leültem kártyát húzni, jelen esetben az Istennőét. Arra voltam kíváncsi, mi lesz a domináns a következő héten, és mivel érdemes foglalkoznotok.A kártyák üzenete meglehetősen pozitív. Új lehetőségre számíthatsz. Feltehetőleg az anyagiak, a munka, a hivatás területén. Ha előnyösnek találod, érdemes megragadni. (Ez a Botok Királyának az üzenete.)

Fontos, hogy megfontolt és gyakorlatias legyél. Figyelj az anyagiakra! Ha új munkát vállalsz, feltétlenül olvass el mindent, mielőbb belevágsz! (Ezt jelzi a Botok Apródja.)

A türelmetlenség most csak árthat a helyzeteden. Ne akarj mindenkinek megfelelni, most a saját dolgaiddal törődj! (Ezt üzeni a Botok Királynője.) Ha felismered a lehetőséget, és józanul, átgondoltan elvállalod, sikereket érhetsz el, és anyagilag is gyarapodhatsz.

Sikeres hetet kívánok! Kommentben meséld el, hogy számodra mindez mit üzen!

Egyéni elemzésért kérj tőlem időpontot! +36-70/978-48-01