Heti Tarot, A fordulatok hete előtt állunk

A sorselemző módszerek körében rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kártyák. Rengeteg féle ismert, többségük eredete a homályba vész. Grace hetente több tucat embernek segít kártyavetéssel. A Harmonet olvasóit rendszerint Tarot kártyával segíti. Most kivételesen cigánykártyát használt.

Rendhagyó módon a Tarot helyett most a cigánykártyához folyamodtam segítségül, azért, hogy megtudjuk, mit tartogat számotokra az előttünk álló hét. Úgy tűnik, anyagi, lelki és szellemi szinten is érdekes fordulatokra számíthattok.Anyagi szinten


Jó esély van egy rég nem látott rokon vagy ismerős felbukkanására. Azt, hogy neki mik a szándékai, nem tudhatjuk, de mindenképen hatással lesz rád. Ne bízz meg benne feltétlenül! Hallgass a megérzéseidre!


Lelki szinten


Valamilyen hírre számíthatsz. Ez érkezhet szóban vagy írásos formában. A technika korában természetesen telefonon vagy interneten keresztül is. Feltehetőleg erős lelki hatást fog rád gyakorolni.

[kapcsolodo_cikkek] 

Szellemi szinten


Ezen a téren egy különösen jó dologra számíthatsz. Jó esélyed van egy szellemi „ajándékra”. Lehet ez egy szellemi tanító, egy spirituális ember vagy akár egy könyv vagy internetes oldal, mely mély hatást gyakorol rád. Érdemes figyelned rá, mert lehet, hogy közelebb visz az Égiekhez.

Számodra mindez mit üzen?
Kommentben örömmel elolvasom a véleményeiteket!

Kellemes hetet kívánok!

Grace

facebook: Grace Spirituális Stúdió

Egyéni elemzésért kérj időpontot!

grace.spiritualis.studio@gmail.com, +36-70/978-48-01