A bennünk élő Bohóc - Egy különleges est!

Ritkán adódik olyan alkalom, hogy Müller Péter és Müller Péter Sziámi - a népszerű író apa és költő-énekes fia - ketten, közönség előtt beszélgetnek. Ne hagyd ki!

November 17-én vasárnap 18 órakor: A bennünk élő Bohóc. Az esten Müller Péterrel fia, Müller Péter Sziámi beszélget.A beszélgetés során szóba kerül Müller Péter októberben megjelenő izgalmas, spirituális regénye. "A nevetés: Istennek anyanyelve” - Müller Péter ezen a nyelven szól most megjelenő, VILÁGVÉGE!!! című könyvében, és erről is beszélget fiával, Müller Péter Sziámival – és még sok minden másról.

Több évtizede ez az első, különleges alkalom hogy ketten találkoznak közönség előtt.

Müller Péter új könyve a humor nyelvén szól az emberiség legnagyobb félelméről, az egyre fenyegetőbb világválságról. Egyszerre derűs játék és spirituális üzenet, melyet a lelke mélyén élő Bohóc írt. A Bohóc, aki könyve fedőlapjáról nevet ránk, tekintetében a könyv legmélyebb üzenetével.

"Ezt a művemet jókedvemben írtam. Sokat nevettem közben és nagy kár, hogy befejeztem. Ma már tudom, a humor a legnagyobb adomány." (Müller Péter)

Jegyek online vásárolhatóak ide kattintva!

Helyszín:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, József Attila tér 4, Budapest, 1131