Tízmilliószoros napok 2020-ban

A tízmilliószoros napokon minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hogy miért fontos, mire érdemes odafigyelni, most megtudhatod.

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy akkor tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy ezeken a napokon tudatosabb legyél, mint máskor. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ajánlatos pozitív gondolatokra koncentrálnod, illetve jót kívánni magadnak, szeretteidnek és a bolygónknak.Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a jövődet, és egyben Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat. Ahogy minden anyagi létezés egy gondolat eredményeként jön létre, úgy minden, ami a világodat meghatározza, a Te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a tízmilliószoros napok kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el!

Tízmilliószoros napok 2020-ban

2020. március 9. hétfő
2020. június 5. péntek
2020. július 24. péntek
2020. november 7. szombat


Ezt tedd egy tízmilliószoros napon!

Kezdj hozzá hátralevő életed tervezésének ma, egyrészt mert a tízmilliószoros nap energiája most sokszorosan a segítségedre lesz. Ne halogasd, tedd meg ma, gondold át, mely területeken szeretnél fejlődést elérni, és csak kívánd azt amit szeretnél megkapni. Miután persze megkaptad, sose felejts el hálát adni kívánságod beteljesülésért. Tegyél meg mindent, amit szeretnél megkapni. Ha sok pénzre vágysz, kívánj magadnak annyit, amennyit csak el tudsz képzelni…

Mit ne tegyél?

A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk el, ha lehet, örökre, de ezen a napon hesegess el minden káros kósza gondolatot, ha pedig tudod, alakítsd át pozitívvá őket!

[kapcsolodo_cikkek]