2020 YANG FÉM PATKÁNY ÉV - kínai asztrológiai előrejelzés

Elérkezett a várva várt Yang Fém Patkány év, amitől sokan változásokat és fordulatot várnak, mert a 2019-es Disznó év eseményei nem feltétlenül hoztak kedvező fordulatokat. Ugyanakkor, ahogy várható volt, a Disznó év a változások, változtatások éve volt, kicsiben és nagyban is. Hiszen csak nézzünk körbe a világban, kérdezzük körbe ismerőseinket és igazolva látjuk majd, hogy a tavalyi tényleg nem a stabilitás éve volt. Annak ellenére sem, hogy a kínaiak sok jóra számítottak, mert szerintük a Disznó szerencsés, életélvező jegy. De láthatjuk, hogy többek között ezért is felesleges sztereotípiákban gondolkodni.

Minden egyes érkező év hatással van az egyéni sorsokra is, de ez mindig attól függ, hogy az éppen érkező állatjegy (Patkány, 2020) milyen kapcsolatban áll a születési horoszkópban lévő elemekkel. Így továbbra is azt hangsúlyozom, hogy nem lehet előre tömegekre vonatkozóan megmondani, hogy milyen év lesz. Kizárólag a születési adatokra épülő egyéni elemzés során lehet rávilágítani az adott lehetőségekre és a potenciális akadályokra, mely információk birtokában már mindenkinek lehetősége van arra, hogy saját maga számára a lehető legtöbbet hozza ki az adott évből, avagy elkerülje el a nehézségeket.

A 2020-as év a YANG FÉM és és a víz elem irányítása alatt áll majd. A yang fém az erőt, a kitartást, a határozottságot képviseli, illetve ezeket a tulajdonságok mértékét növeli bennünk. Akinek amúgy is van a horoszkópjában yang fém, annak nem lesz életidegen érzés, ismerősen fogja megélni, többségében jól tudja majd kezelni az idén előforduló helyzeteket, bár azért arra is vigyáznia is kell, hogy ne essen túlzásokba. Azaz például ne legyen túl kemény, irányító vagy érzéketlen. Akinek nincs, az is jól jár, mert erőre kap, határozottabb és teherbíróbb lesz ennek a minőség jelenségének köszönhetően. Összességében 2020-ban a keményebb döntések, határozott fellépés és nagyobb tudatosság lesz jellemző. Legalábbis látszatra.A víz elem ebben az évben is fenntartja a jogot mindenféle változásra, változtatásra, így amire biztosan számíthatunk, az a kiszámíthatatlanság. Idén annak lesz könnyebb, aki ezt be tudja építeni az életébe, elfogadja, hogy ez most egy ilyen időszak, és készen áll rá, vagy ami még jobb, hogy ő maga kezdeményezi a változásokat. Ebben az esetben jobban kézben lehet tartani az irányítást, együtt úszva az árral jóval könnyebb lesz minden, mint mindenáron ellenállni neki.

A változékonyság idén elsősorban az anyagi, pénzügyi területeket érintheti, illetve a politikai hatalom, irányítás, döntések, jogi és hatósági ügyek, valamint úgy összességében a munkával kapcsolatos dolgokra is vonatkozik majd. Ennek okán várható, hogy az idén is lesz némi visszaesés gazdasági szempontból, akár a régóta előre jelzett válság is ebben az évben csúcsosodhat ki. Elég csak már most, a Patkány év kezdetekor az egész világot foglalkoztató és befolyásoló koronavírus járványra gondolnunk, amelynek szinte biztos, hogy lesznek hatásai a világgazdaságra is.

A legutóbbi válság 2008-ban szintúgy Patkány évben kezdődött, így jobban járunk, ha felkészülten állunk neki az évnek, és kerüljük a felesleges költekezést, megtervezzük kiadásainkat, valamint jól teljesítünk a munkahelyünkön, ezzel is csökkentve az esélyét annak, hogy mi legyünk az elsők, akiktől költségcsökkentés címén megválik a cég. Nagyon sok múlik most azon, hogy a vezetők milyen döntéseket hoznak, felelős, hozzáértő irányítással a negatív irány megváltoztatható, és akár pozitív irányba is fejlődhet a gazdaság. A fém elem miatt nagy hangsúly lesz az innováción, főként a technikai területeken. Valószínűleg azok az iparágak fognak jobban teljesíteni, ahol vagy sok újító, nyitott és kreatív ember van (főként, ha még hagyják is őket érvényesülni is) vagy a technikai területek, mint az informatika, autógyártás, haditechnikai, stb.

Az évet a kettősség jellemzi. Elsőre úgy tűnhet, hogy mindenki a helyzet magaslatán van, tudja mit akar, merre halad, de aztán jöhet egy ihlet, külső hatás és egyszeriben borul minden. Ugyanez jellemzi az érzéseket is, a rendíthetetlen nyugalom lehet csak álca, hiszen a Patkány vizes jegy, amely nem erősíti a fém elem tulajdonságait. Ez arra utal, hogy az érzések, a külvilág döntései nagy befolyással lesznek viselkedésünkre, céljainkra és az anyagiakra is.

Na, de nézzük a szép oldalát is az évnek, mert mégiscsak Románc Virág év van, ami számtalan szép eseményt is hoz magával. Már önmagától a Patkányban lévő víz elemtől is, összességében javul a kommunikáció, fantasztikus ötletek, újítások születnek. Annak, aki hagyja szabadon szárnyalni a gondolatait, figyel a megérzéseire – ami 2020-ban ugyancsak felerősödik – soha ki nem fogyó utánpótlása lesz helyzetmegmentő vagy előrelépést segítő ötletekből. A Románc Virág Patkány jegy miatt egyszerűbbé válik a kapcsolatteremtés akár szakmai, akár üzleti vagy a privát életben is. Nyitottabbá válnak az ajtók, érdeklődőbb lesz a környezetünk a személyünkre és az általunk közvetített dolgokra egyaránt. Továbbra is nagy hangsúly lesz a kommunikáción, mint eszközön, mellyel céljaink könnyebben elérhetők. Ebben lehet fejlődni, új dolgokat tanulni. Ne feledjük ugyanakkor, hogy most sokkal többen használják majd ezt az eszközt, így aki ki akar tűnni a “hangzavarból”, annak valóban szüksége lesz valamilyen újításra, egyedi megközelítésre. Mivel a víz elemhez tartoznak az érzelmek és érzékenység is, így sokakra érzelmileg is hatnak majd ennek az évnek a jellemzői.

Akinek nincs párja, az idén optimistán állhat neki a társkeresésnek, mert ezen a téren fellendülés várható. Szükségtelen különösebben rákészülni, vagy pedig expressz sebességgel regisztrálni valamilyen ismerkedős oldalra. A Patkány év energiái inkább a váratlan, kiszámíthatatlan találkozásokat segítik.

Szeretnék nektek segíteni abban, hogy mindenki felkészülve kezdjen neki a 2020-as Yang Fém Patkány évnek, és megismerje a saját állatjegyére vonatkozó tanácsokat. Mindezeket az információkat részletesen kifejtve meghallgathatjátok a decemberi előadásom (1,5 óra) hanganyagában.

INGYENES KÍNAI HOROSZKÓP KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/