Húsvéti Tarot - Mágikus napok következnek

Ez a húsvét más, mint a többi. Valószínűleg, te sem így tervezted. Hogyan alakulhat az ünnep? Milyen energiák lesznek túlsúlyban? Mit tehetsz, hogy a lehetőséghez mérten, a lehető legkellemesebben ünnepelj? Grace Tarot cikke segít neked ebben.


Rendszerint az Istennő segítségét kérem, mielőtt Tarot kártyát húzok. Most is így tettem és egy egyiptomi Tarot pakli Nagy Arkánumát használtam.

A lapok üzenete meglehetősen pozitív. Mágikus pillanatokat élünk. A nehéz helyzet ellenére, sok jó energia érkezik. Ez egy új korszak kezdete. Hallgass a megérzéseidre, kövesd őket! A teremtő energiák a rendelkezésedre állnak. Amibe belekezdesz, abban sikerre juthatsz. Ez a Mágus üzenete.

Egy életszakasz végéhez érkeztél. Megkapod érte a megérdemelt jutalmat. Gondolkozz el azon, mit szeretnél tenni a jövőben és tervezd meg azt. Erre utal a XII Világ lapja.

A Főpap a „mivel nem érdemes most foglalkozni” helyén jött ki. Ez arra figyelmezted, hogy nem érdemes, túl makacsnak, csökönyösnek lenni. Ne próbálj mindent és mindenkit irányítani! A rendkívüli helyzet miatt némiképp lejjebb kell adni a hagyományokból, hiszen sem templomba, sem rokonokhoz nem lehet menni. Otthon imádkozz, meditálj, olvass Jézusról!

[kapcsolodo_cikkek] 
Összegzés:
Gondold végid, miben érkeztél el egy szakasz lezárásához, és mit szeretnél csinálni a jövőben. Tervezd meg részletesen. Bátran kövesd az intuíciódat, és mert használni a rendelkezésedre álló energiákat.

Áldott ünnepeket kívánok!

Grace

Egyéni elemzésért kérj időpontot! (Jelenleg online történik.)
grace.spirituális.studio@gmail.com
Facebook: Grace Spirituális Stúdió
Iratkozz el hirlevelemre