Kerüljetek közelebb egymáshoz a kedveseddel karantén idején! Táncoljatok át egy éjszakát!

Sokatoktól hallom, hogy unjátok a karantént. Másoktól azt, hogy kifárasztja őket a rengeteg házimunka és a tanulás a gyerekekkel. Kit így, kit úgy, de mindenkit megvisel a járvány okozta rendkívüli helyzet. Szerencsére sok praktika van, amivel feldobhatjuk ezt az időszakot. Az egyik legkellemesebb, a tánc.Ebben az időszakban különösen fontos, hogy törődjetek magatokkal és egymással is. Ha később újult erővel akarjátok folytatni az életet, most is folyamatosan tenni kell a kapcsolatért. Ha egész nap a TV vagy a számítógép előtt hevertek kinyúlt mackóruhában, hamar eltűnhet az izgalom. 

Ideje, hogy feldobjátok magatokat és egymást. Egyik este lepd meg a párodat! (Ha vannak gyerekeitek, várd meg, míg elalszanak.)

Öltözz fel csinosan, csinálj egy szép frizurát és sminkeld ki magad! Nyugodtan vedd elő a szekrényben lapuló koktélruhát és a magas sarkú cipőt. És elő a parfümmel!

Tegyél rendet a lakásban! Csinálj kellemes félhomályt és gyújts meg néhány gyertyát és tedd őket biztonságos helyre. Egy kellemes bor és egy finom édesség is hozzájárulhat a hangulathoz.

Tegyél fel egy kellemes lágy zenét, vagy, ha a pörgősebb stílust kedvelitek, akkor azt!

Tegyetek úgy, mint ha egy szórakozóhelyen randevúznátok! Táncoljatok a kedvenc zenéitekre! Engedjétek el magatokat! Legyetek a jelenben és élezzétek egymás társaságát! A tánc közelebb visz egymáshoz.

[kapcsolodo_cikkek] 
Az este jó eséllyel a hálószobában fog folytatódni.
Ismételjétek meg, bármikor csak kedvetek tartja!

Ha tánctanfolyam, táncos rendezvények érdekelnek, iratkozz fel hirlevelemre!

Grace
Táncpedagógus, MA tánctanár
Facebook: Grace Dance
grace.dance.stage@gmail.com