Kikészíti a bőröd a maszk hordása? 4 lépés, hogy szép legyél

Íme a tökéletes arcápolási termékek a problémás bőrnek! Ahogy a maszkhordási szabályozások egyre szigorodnak és válik életünk szerves részévé, úgy lesz egyre fontosabb bőrünk megfelelő ápolása is a maszk alatt.

Indulhat a mélytisztítás!Helen Ambrosen, A Lush társalapítója és termékfeltalálója, a megfelelő tisztítást tartja a szépségápolási rutin legfontosabb lépésének, hiszen a "megfelelő arclemosó/tisztító használata reggel és este" a ragyogó bőr titka. Ezután persze jöhet az elengedhetetlen radírozás, tonizálás, akár kényeztető pakolás és persze nappali-éjszakai hidratálás. Mutatjuk csoda termékeinket problémásabb, érzékeny bőrre>>


Az ideális tonizálás

 
 
Semmi sem nyújt tisztább és frissebb érzést, mint a tonikok. A tonik nemcsak eltávolítja az előtte használt arctisztító és arcmaszk maradványait de szuperül ki is tisztítja a pórusokat és helyreállítja bőröd Ph-értékét.
 

 A radírozás művészete

 
 
A tisztítás befejező lépéseként használj arcradírt vagy radírozó arcpakolást - ezek segítenek az elhalt hámsejtek eltávolításával felfrissíteni a bőrt és üdébb arcszínt varázsolni. A megfelelő hámlasztás segít felkészíteni a bőröd a hidratálásra, ezáltal serkentik a bennük lévő összetevők jótékony hatását.
 

Az utolsó simítás: Hidratálás


Az arctisztítás, tonizálás, maszk és radírozás után jöhet a végső lépés a tökéletes arcápolási rutinhoz: hidratálj! Ezek az arckrémek biztosan nem nehezítik majd el arcbőrödet a maszk alatt.

Képforrás: Lush