Mit üzen a Messiás fényszög és az új kor?

2020. december 21! Talán az év legjelentősebb eseménye asztrológiai szempontból. Azonkívül, hogy a Merkúr ekkor lép a Bak jegyébe, megelőzve a Nap idei évi utolsó jegyváltását (december 22) ezen a napon lesz a téli napforduló és a Vízöntőben a Jupiter és Szaturnusz együttállás, ami mindannyiunk életére kihatással lehet. Advent idején szinte mindenkit megérint, nemcsak a közelgő ünnepek hangulata, hanem a fenti események is. Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.

 2020 december 21-én lesz a téli napforduló a Föld északi féltekén, ahol Hazánk is található, nemcsak a csillagászati tél kezdetét jelenti, hanem ezen felül még számos hagyomány kapcsolódik hozzá. Habár karácsony előtt nem biztos, hogy a csillagos eget tanulmányoznád, én mégis arra bíztatlak, 18:00 óra tájékán kémleld az eget, mert ha az időjárás a barátunk lesz, látható lesz a különleges Messiás fényszögként is emlegetett égi esemény.

Ez egy nagyon különleges kapcsolódás lesz, mikor a két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz fog együtt állni a Vízöntő jegynek a 0 fokán.

Különleges, új világkorszak kezdete ez az energia, amellyel a karácsonyi ünnepek idején és újévkor köszönt be. Vízöntő korszak, új szeleket hoz. Szabadság, egyenlőség, testvériség! Mindez a 0 fokon, így valóban új kezdet elé nézünk.

Mindenki, így gondolom te is, voltál ebben az évben különösen nehéz helyzetben, és ahogy a legtöbbünk számára, neked is gondot jelent, hogy kezeld ezt a bizonytalan időszakot, amikor egy csomó dolog a nulláról indul el. Ahhoz, hogy jól értsük mi volt eddig és mi jön most, érdemes lenne egyet beszélgetni, alaposan kifejteni ezeket a kérdéseket, hogy ne egy rövid cikk, hanem alapos magyarázat legyen azokra a dolgokra, amik felmerülnek bennünk.


Mi várható?


Mint Vízöntő analógia, informatikai újítások, környezetvédelem, természetvédelem fontossága, az emberiség fejlődése, zseniális feltalálások, felfedezések, új világkép kialakulása. Egymás támogatásának minden eddiginél nagyobb jelentősége és hatása lesz.A Vízöntő jegyben, mint levegős jegyben könnyedebb, áramlóbb az energia.
 

A Jupiter a bőség, a jóság, a bölcsesség, kiterjesztés, a Szaturnusz pedig az idő, a törvény, a szigor, a karma bolygója is


Alapvetően ellentétes energiákat képviselnek, mert a Jupiter kiterjedést, növekedést, gazdagságot, a Szaturnusz összehúzódást, akadályt szimbolizálhat. Olyan, mintha egyszerre nyomnánk a gázpedált és a féket autónkban. De magasabb szintről nézve bölcsességet hoz, és utólag mindig belátjuk, hogy mi miért történt vagy épp nem történt meg, hiába szerettük volna. Szaturnuszi energiák nélkül stabilitás nincsen! Így inkább utóbb, de mindenképp értékeljük a hatásait.

Igaz, hogy a 2020-as évi bolygóállások nehézséget és korlátotokat hoztak mindannyiunk életébe, sokszor ijesztőnek és kilátástalannak tűnt a helyzet, köszönhetően a Bak Plútó, Szaturnusz és Jupiter együttállásoknak. De ne felejtsük el, hogy a Jupiter a magasabb szellemiség, a hit és szerencse jelölője is, és már eltávolodik az év utolsó napjaira a Bak Plútótól, amihez társíthatjuk a járvány kialakulását. Joggal feltételezhető, hogy hamarosan biztosan meg fog oldódni a jelenlegi helyzet és Jupiternek hála minden jóra fordul. December 17-én a Szaturnusz elhagyja végleg a Bak jegyét és belép a Vízöntő jegyébe.

 Ezt az állást sok neves nemzetközi asztrológus Messiás Fényszögnek is nevezi. Jézus születését is ugyanez a bolygóállás jelezte hajdan a Napkeleti Bölcseknek, igaz akkor a Halak jegy elején történt az együttállás.

Két dolog, amit tehetsz és amit tenni is érdemes:


  1. Fejlődni: Befelé és felfelé!
  2. Felelősséget vállalni!

ITT és MOST!


Ha többet szeretnél tudni az eseményről, figyeld élő bejelentkezésünket 2020. december 17-én a HarmoNet facebook oldalán, ahol elmondjuk részletesen mire lehet számítani a Vízöntő korszakban és felteheted élőben kérdéseidet is.

Ha pedig szeretnéd megtudni, hogy Neked mit hoz az új világ, a Vízöntő korszak életedben, rendeld meg személyre szóló 2021. évi előrejelzésed.