Mit hoz Neked 2022 a Jupiter éve, avagy az Új Világ? (Szerencsenapokkal!)

Mint minden évnek, 2022-nek is van uralkodó bolygólya, mégpedig a Jupiter, ami a kedvező fordulatok, a hit, a bőség és a boldogság jelölője is. Jupiter, a nagy szerencse bolygójaként is ismert, a pozitív fordulópontokat és a nagyszerű lehetőségeket hozzá társítjuk.

A szerencse éve 2022

 

Az idei év azért is különlegesen szerencsés, mert a nagy szerencse bolygója ráadásul saját jegyében, azaz a Halakban halad (tranzitál), várhatóan így egész évben számíthatunk a kedvező lehetőségekre. 

A Jupiter a Halakban másrészt egy spirituális energia is, melynek hatására még inkább önzetlenebbek leszünk. Ami valljuk be nem is ártana már, mert a Világunk véleményem szerint akkor válhat jobb hellyé, ha félre tesszük egyéni, önző mivoltunkat és kollektíven emelkedünk úgy, hogy empatikusan állunk már egymáshoz és a Világ minden élőlényéhez, hiszen vallástól függetlenül igaz, hogy minden egy. Nem hiszek a kapzsi, kizsákmányoló, önző életmód hosszú távon való fenntarthatóságában, egy valamiben hiszek ami fenntartható, az pedig az egymás mellett, egymást segítve, önzetlenül élni és élni hagyni.
Ezt hivatott támogatni a Jupiteri energia is.

 


Kiteljesedhetünk


Bármilyen területen is vagyunk érintettek a tranzitáló Jupiter által, ott biztosan kiteljesedésre számíthatunk. Legyen ez anyagi területen, egészség, család, párkapcsolat, munkahely, kreativitás, gyermekszületés, külföld, spirituális fejlődésünk és külső megjelenésünk terén akár, bár vigyázat, mert Jupiter ha az Ascendensünket érint, ott is hozhatja a bőséget, ami sokszor kg-okban mérhető.

Hogy kinek milyen területen hoz bőséget, boldogságot, az egyénre szabott horoszkópból jól látszódik.
 
2022-ben is lesznek olyan napok, melyek még szerencsésebbnek mondhatók mint az év többi napjai, ilyenek a tízmilliószoros napok és a kettes napok. A tízmilliószoros napokon minden szándék, minden energia tízmilliószoros erővel bír, így ezeken a napokon főleg érdemes csupa pozitív dolgokra fókuszálnunk:
 
2022. március 18.
 
2022. június 14.
 
2022. augusztus 1.
 
2022. november 15.
 

A kettes napok jelentősége:

 


Nem véletlen, hogy az előrejelzést nem januárban, hanem éppen Februárban, a Kínai Holdújév idején hoztam, ugyanis a 2022-es év energiái igazán most erősödenk fel, most válnak intenzívvé.

Szerencsés hónapnak is nézünk elébe, hiszen  februárban 3 mázlis napunk is lesz. A kettes szám a dualitást, az egyensúlyt szimbolizálja. A következő 3 napon ezeket a pozitív energiákat sokszorosan érezhetjük majd, főleg párkapcsolatok illetve üzleti, baráti kapcsolatok terén:
 
2022.02.02.
 
2022.02.20.
 
2022.02.22.
 
 

A kettősségből egységbe lépni

A 2022-es évnek akkor lehetünk a győztesei, ha lesz bátorságunk  elengedni végleg a múltat és a jövőn való rágódás helyett jelen lenni és fogadni, ami jön, mert jön. Az viszont rajtunk múlik, hogy a múlton való rágódás helyett a jelenre fókuszálunk-e? Mert ha így teszünk, akkor a jutalmunk garantált.
Ezt segítette elő a 2021-es év uralkodó bolygója, a kapu őre, a Szaturnusz, ami egész évben a Vízöntő jegyében állt. A Szaturnusz arra tanított az elmúlt időszakban minket, hogy őszintén tegyünk rendet a saját életünkben, valamint sokszor érzelmi sivárságot is hozhatott.

 
Őszintén remélem, egyre többen leszünk azok, akiknek van bátorsága  elengedni régmúlt, önkorlátozó hiedelmeinket, akadályainkat és innentől nyitott szívvel csak a beengedésre fókuszálunk. Jupiter, mint a nagy szerencse jelölője és mindenki jótevője uralta évben Minden Kedves Olvasónak tanácsolom, hogy használjuk ki az idei évben a Halak jegyében tranzitáló Jupiter adta lehetőségeket és szárnyalni fogunk.

Bízzunk magunkban és az Égi Rendezőben! 

Tovább a jegyenkénti előrejelzéshez és jellemzéshez 2022-re!