Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére a KÍGYÓ jegyűeknek

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Kígyó kínai horoszkópjegy szülötteinek!

 A Kígyó év szülöttjeként, vagy ha bárhol megtalálható a Kígyó szimbólum a horoszkópodban, a kiegyensúlyozott tempót kedveled, sőt a nagyobb erőfeszítések után kifejezetten szeretsz rápihenni a dolgokra.

Kerüld a pletykát és a pletykásokat! 


A Tigris év a te életedben is nagy változások ideje lehet, mozgalmassága fölébresztheti az igényedet a változásra. Oda kell azonban figyelned a kommunikációra, mind a pontossága, mint a hitelessége tekintetében, mert könnyen belefuthatsz különböző feltételezésekbe. Akár úgy, hogy te magad feltételezel, akár úgy, hogy rólad feltételeznek dolgokat. Ezek sokszor vagy nem felelnek meg a valóságnak, vagy egészségtelen mértékben föl vannak nagyítva. Erre mondják, hogy bolhából elefántot csinálsz.

Ne legyél mindenki megmentője! 

Időnként érezheted azt, hogy visszaélnek a bizalmaddal, és olyan emberekben csalódhatsz, akitől ezt igazán nem vártad volna. Mindezt elkerülni egyetlen módon lehet, pontos és tiszta kommunikációval. Ne szégyelld, kérdezz vissza, hogy a másik értette-e, és azt értette-e, amit mondani akartál.  Ügyelj a szavahihetőségedre, a bizalom építésére és megőrzésére, ennek érdekében minden körülmények között teljesítsd az ígéreteidet! A neked tett ígéretek tekintetében kérdezz vissza, hogy a másik valóban tett-e ígéretet, vagy csak te akartad belehallani. Tartsd a kapcsolatot azokkal, akik kedvesek a szívednek, de ne akard megoldani mások összes problémáját.  

Dolgozz a hírneveden! 


Legjobb lehetőségeid a karrier, hírnév területén mutatkoznak, jobb állás, előléptetés várhat rád, aminek a családdal tölthető idő lerövidülése lehet az ára. Legyél mozgásban, vállald a kilépést a nyilvánosság elé, de vállalj be némi kritikát és kockázatot, ne arra a pillanatra várj, amikor már minden tökéletes lesz! Elő a projektekkel, lényeg, hogy elindítsd az áramlást és fölszabadítsd az alkotó energiád!! 
 

Általános jellemzés a Kígyó szülötteiről >>  

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>