Még mindig az arany alma a divat?!

Természetesen nem a mesebeli almára gondolunk, és még csak nem is az egyik kedvelt gyümölcsfajtára. A megfigyelésünk ennél sokkal technikaibb, viszont a végeredmény annál inkább vonzó!

 Te miben tartod az almád?

 

Az iPhone tok máris más megvilágításba helyezi ezt a kérdést, meg persze a rá adható választ. És rögtön új értelmezést nyernek a fenti mondatok. Igen, továbbra is roppantul kedvelt az arany, illetve a rosegold szín, viszont a különböző kiegészítőknek köszönhetően a színpaletta jócskán kibővíthető. 
 
Ráadásként, túl az árnyalatokon, a minták, motívumok is főszerephez juthatnak, lévén ezek a kellékek nem pusztán színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet.
 
A stílusos megjelenés tehát simán zsebre, táskába vágható vagy éppen felmarkolható, ahogy az neked a leginkább kényelmes. Nyilván a kiválasztásnál érdemes külön odafigyelni arra, hogy a paraméterek minden tekintetben stimmeljenek. 
 
Ha ez megvan, akkor jöhet a következő lépés: mindegy, hogy a legújabb sorozat almája a tiéd, vagy jópár éves már a kütyüd, ha rátaláltál a megfelelő modellre, akkor túlzás nélkül vadiúj külsővel ajándékozhatod meg hőn szeretett eszközödet. Meg nem utolsó sorban persze magadat, hiszen te is ragyoghatsz a mobilod szépségének fényében.
 

Mennyire elérhető cél az ütődések és karcolódások negatív következményeinek kizárása?

 


Nem lehetetlen vállalkozás, de azért a tökéletes eredmény egyetlen terméktől sem várható el. Természetesen akadnak olyan variációk, amik ütésbiztos közeget garantálnak a mobilod számára, de ez nem egyenlő azzal, hogy akkor mostantól mehet a dobálózás. Ettől függetlenül jó ötlet a védelmi jellemvonásokat is szem előtt tartani, mert így azért jócskán meghosszabbíthatod a telefonod élettartamát. 
 
Az almás cég termékei amúgy is hosszú élettartamukról híresek, szóval a helytállás az esetükben években és nem hónapokban mérhető. Viszont ezt tovább fokozhatod egyetlen ütős választással, ami mind megjelenésében, mind praktikus jellemvonásaival mindannak megfelel, ami neked lényeges és elsőbbséget élvez.