Mit jelent ma az intimitás?

Most egy percre gondolj bele… Te hogyan fogalmaznád meg a saját szavaiddal? Szex, Nyitottság, Őszinteség, Testi érintések, Becéző szavak, Minőségi Idő… Az elmúlt évtizedekben kezdünk végre újra visszatalálni önmagunkhoz. Túllépni a régimódi koncepciókon és megélni, hogy a férfi és nő helye egymás mellett van, szoros kapcsolatban, kiegészítve egymást. Az igazi kapcsolódás a szívünk mélyéről fakad és átütő erővel bír. Kibír szelet, vihart, és holtodiglan tart. Ez csak az intimitáson keresztül valósulhat meg.

 Meg kell nyílnod, őszintén fel kell vállalni önmagad, a legbensőbb lényedet. Úgy a hibáidat, mint az erősségeid.

 

 Az intim masszázs szellemisége…

Intim masszázs során lebomlanak a falak. A masszázs előtt a masszőrrel átbeszélitek a célod, hogy miért mentél el a szalonba. Felszínre kerülnek olyan kérdések, amiket lehet, hogy korábban senkivel nem osztottál meg. 
A gyengéd, de tudatos testi érintések hatására az érzékek új világa tárul eléd. Ha szereted a „sima masszázst” akkor ez a mennyekbe fog repíteni. A testi érintés alapvető emberi szükséglet, ezt számtalan kutatás bizonyította már. 
 
Emlékezz vissza! Mikor beteg voltál gyermekkorodban, hogyan gyógyított a szerető érintés.
A szerető érintés, melyben ott van a gondoskodás, az osztatlan, minőségi figyelem. Amit mindannyian megérdemlünk, de csak keveseknek jut osztályrészül. Az intim masszázs elhozza ezt a számodra.
 

 Megélhetem-e az intimitást egy vadidegen emberrel?
 
Fontos, hogy meglegyen a szimpátia. Olvass utána, találkozz vele, beszéljetek a masszázs előtt. Érezned kell a bizalmat a masszőröd felé. Csak akkor tud Téged elkísérni azon a varázslatos úton, melyen a szexualitásod újabb és újabb mélységei tárulnak fel előtted. 
Felfedni a meztelen önvalód bátorságot igényel. Haladó önismereti feladat, ha úgy tetszik. Le kell vetned a gátlásaid, az önmagadról alkotott torz hiedelmeket, és szimbolikusan… a ruháidat is. 
 
Folyton megkérdőjelezzük magunkat! Elég jó vagyok? Vékony vagyok! Ráncosodom, őszülök, félszeg vagyok, zárkózott vagyok…!
 
A masszázsszobában ezek mind megsemmisülnek, a masszőr tiszteletteljes hozzáállása és feltétel nélküli érintése által. Mindeközben Neked csak önmagadra kell figyelned. Minősítés nélkül fogadni az érintéseket, amiket nem kell külön kiérdemelni, sem viszonozni. 
Ezek a Te perceid, itt most minden érted van! 
 
A masszázs ideje alatt kapcsolódhatsz az igazi önvalóddal, azzal az isteni minőséggel, ami ott él benned. Ezt hagyta ránk a tantra, ezen alapul az intim masszázs. 
 

Az intim masszázs hatásai


 
Isteni önmagunk megtapasztalása elemi erővel bír! Már egy alkalom után is felszabadultabbnak érezzük magunkat. Könnyebbnek, mosolygósabbnak, közvetlenebbnek. Testünk rejtett csodái, jó kezekben virágzásnak indulnak. 
 
A benső, isteni minőség megélése a szexuális életre is hatással van. Van, akinél az addig aktus közben rendszeresen jelentkező fájdalmak teljesen megszűntek. Másoknál javul a kommunikáció az ágyban. Bátrabban fel merik vállani önmagukat és falat rengető orgazmusokat élhetnek át. 
Ez a felszabadultság a hétköznapokban egy magasabb energiaszintbe fordul át. A szürke hétköznapok színekkel telnek meg, a kreatív energiák pedig alkotásra inspirálnak. 
 
Táncra hív az élet, és Te szívesen fogsz igent mondani.