A tökéletes esküvői ékszerszett kiválasztása

Életünk jelentős eseménye az esküvő, ahol mindenki szeretné a legjobb formáját hozni. Megismételhetetlen, ezért szeretnénk elérni a legjobb összhatást.

A menyasszony számára legfontosabb az esküvői ruha, cipő, ékszer. Természetesen mindenki rengeteg tanácsot ad, a szülők, a rokonok, barátok, de a legfontosabb, hogy mi a saját elképzelésünk. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan választható a tökéletes esküvői ékszer webáruházból.

Mi az, ami valóban fontos?


Az ékszeren az idősebb nemzedék lehet, hogy spórolna, de a fiatalabbaknak már igencsak van igénye rá. Minden menyasszony szeretne az esküvőjén olyan darabokat hordani, amit máskor nem venne meg a különlegessége miatt. Ne az ékszeren spóroljunk!

Olyat válasszunk ha lehet, amit később is hordhatunk. Az esküvői ruha, a cipő és az ékszer összehangolásával tökéletes hatást érhetünk el. Fontos a gondos kiválasztás az esküvői ékszer kapcsán, mert kiemelheti az arcunkat, a dekoltázsunkat, sokat hozzá tud tenni az összképhez.Menyasszonyi ékszerek fajtái


Lényeges, hogy átgondoljuk milyen típusú ékszert szeretnénk viselni. Lehet nyaklánc, fülbevaló, tiara. A nyakéket mindig a ruha fazonához, szabásához, a fülbevalót és a hadíszt pedig a frizuránkhoz igazítsuk. A nyaklánc olyan legyen, hogy vezesse a tekintetet, kiemelve a nyakunkat, dekoltázsunkat.

Fülbevalót feltűzött haj mellé válasszunk, mert leengedett hajnál a hatása elveszne. Ha mégis ragaszkodunk hozzá, lehetőleg ne lógós változatot használjunk, hiszen a hajunk beleakadhat, zavarhat minket, kényelmetlen lenne a viselése.

Tiarát bármilyen hajviselethez lehet viselni, érdemes is az alkalom különlegessége miatt, de ha egyéb díszítést is lesz a hajadban akkor nem ajánlatos már másik ékszer. A megfelelő menyasszonyi hajdísz öltöztet és tökéletes kiegészítője a jól elkészített frizurának, és a gondosan kiválasztott ruhának és megteremti az összhangot az esküvői kiegészítők és ékszerek között.

Erre figyeljünk, ha a ruha stílusát vesszük alapul!


A kevesebb néha több, ne akarjunk egyszerre túl sok ékszert viselni. Amennyiben a ruha stílusához, színéhez akarjuk igazítani az ékszereket, néhány szabályt figyelembe kell venni. Fehér ruhához érdemes gyöngyöt illetve ezüst ékszert viselni, az egyszerűbb szabású, hagyományos ruhához ezek az ékszerek passzolnak igazán. Elefántcsont színű ruhához arany ékszereket érdemes viselni, kiemelik a ruha árnyalatát.

Amihez bármilyen színű ékszert lehet viselni, ezüstöt, aranyat, gyöngyöt, gyémántot, az a gyémánt-fehér színű ruha, evvel könnyű dolgunk lesz az ékszerválasztás során. A gyöngyökkel és kristályokkal díszített egyedi készítésű ékszerek tökéletes kiegészítők minden menyasszonyi ruhához. Vannak olyan egyedi menyasszonyi ruhák, amelyekhez valami különlegesebb ékszer mutatna igazán jól. Ezekhez a ruhákhoz lehet például készíttetni egyedi ékszereket porcelánból, orvosi acélból is. Csupán annyi a titkuk, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz és ruhánkhoz megfelelő ékszert.

Összegezve

A fenti szabályok figyelembe vételével biztosan megtaláljuk azt az ékszert, ami tökéletes lesz a tökéletes napra.