Ezt a horoszkópot írta a mesterséges intelligencia 2023-ra!

Mostanában futótűzként terjed, hogy a mesterséges intelligencia által készíthetünk bármilyen témáról cikket, és kereshetünk egy-egy adott témához összefoglalót. Mi is kipróbáltuk, megkértük a Nagy Elmét, hogy készítsen horoszkópot. Itt az eredmény!

2023-re szó szerint ezt írta a mesterséges intelligencia:


Bak jegy szülöttei várhatóan sok szerencsét fogtak átélni az élet minden területén.

A Vízöntő jegy szülötteinek érdemes kockáztatniuk és új dolgokat kipróbálniuk, mert ez az év sok lehetőséget fog nyújtani nekik.

A Halak jegy szülöttei általában sok új barátot fogtak szerezni, és váratlan romantikus találkozásokban is részesülhetnek.

A Kos jegy szülötteinek javasoljuk, hogy ne hagyják magukat levenni a lábukról, mert a 2023-as évben sok siker és elismerés vár rájuk.

A Rák jegy szülötteinek érdemes figyelniük az egészségükre, mert az év első felében várhatóan néhány kisebb egészségügyi probléma adódhat.

A Mérleg jegy szülötteinek a 2023-as évben sok új lehetőséget fog nyújtani a szakmai fejlődésre és előrelépésre.

A Nyilas jegy szülötteinek érdemes készen állni az új kihívásokra, mert az év második felében sok új lehetőség várható számukra.

A Skorpió jegy szülötteinek várhatóan sok szerelmi szál vár rájuk az év folyamán.

A Mérleg jegy szülötteinek érdemes figyelniük a pénzügyeikre, mert az év első felében várhatóan néhány kiadás adódhat.

A Halak jegy szülötteinek a 2023-as évben várhatóan sok siker vár az üzleti életben.

A Vízöntő jegy szülötteinek javasoljuk, hogy figyeljenek oda a kapcsolataikra, mert az év első felében várhatóan néhány feszültség adódhat.

A Bak jegy szülötteinek érdemes készen állni az új kalandra, mert az év második felében sok váratlan dolog történhet majd.


Az elemzés nem sorolta fel mind a 12 csillagjegyet - én ezért a sajátomat külön lekértem


 

Amikor azonban arra kértük, hogy írjon egy általános 2023-as horoszkópot ezt felelte:
 

Sajnos nem tudok olyan horoszkópot írni, ami a valóságban is bekövetkezne, mert nem rendelkezem a megfelelő információkkal a jövőre vonatkozóan. Emellett a horoszkópok általában csak általános jóslatokat tartalmaznak, és nem adnak pontos előrejelzéseket a jövőre nézve. A horoszkópok szórakoztatóak lehetnek, de nem szabad komolyan venni őket, mert nem bizonyított, hogy a csillagjegyeknek valódi hatása van az emberek életére. Kénytelenek voltunk megengedni neki, hogy szórakoztató, minden csillagjegyre kiterjedő horoszkópot kérünk, és számunkra nem baj, ha nem igaz. Ezzel együtt nem kell aggódnotok, a Harmonet horoszkópjait - bármennyire is penge ez az előrejelzés - továbbra is hozzáértő emberek írják.