Cipők esküvőre - a top 5 legjobb modell

A kényelmetlen tűsarkúak korszaka leáldozóban. Ez nem azt jelenti viszont, hogy ne viselhetnénk ilyet egy esküvőn. Azonban senki sem ragaszkodik már ahhoz, hogy lábfájósan töltsük el az egész napot egy olyan körömcipőben, ami egyáltalán nem kényelmes. Ötféle alternatívát mutatunk be most a tűsarkú helyett.

Vastagított sarkú cipők

Pár évtizede még megszokott volt, hogy a hölgyek cipője vastagabb sarokkal rendelkezik. Aztán egy időben eltűntek ezek a nagyon praktikus sarkak, viszont most újra igazán divatossá váltak. Az ilyen magassarkúak viselése menyasszonyként pedig igazi áldás lehet, hiszen jóval kényelmesebbek a tűsarkú kiviteleknél. A vastag sarok ugyanis segít abban, hogy a súlyunk jobban eloszoljon, ezáltal a cipő is kényelmesebb lehet. Ezekből a lábbelikből többféle sarok típus is szóba jöhet. A klasszikus vékonyodó, kerek sarkú mellett érdemes a most szintén divatos oszlopos sarkú fazonokban is gondolkodni.


Platformos modellek

Régen talán nem illett a magassarkúnál másabb cipőt viselnie a Nagy napon egy menyasszonynak. Viszont manapság már akár egy csinos sneakert is választhatunk menyasszonyi lábbelinek. A platformos modellek rendkívül kényelmesek és jól magasítanak minket. Választhatunk például telitalpú verziót, vagy olyan magas sarkú kivitelt, ami vastag sarokkal és talppal is rendelkezik egyben. Az ilyen cipőben garantált, hogy bírni fogjuk az egész napos talpon állást, ami az esküvő főszereplőjeként bizony közel sem olyan könnyű, mint gondolnánk.

Kényelmes törpesarok

Főleg azok számára lehet jó megoldás a törpesarkú menyasszonyi cipő, akik nem ragaszkodnak a magasításhoz. Kényelmes és nőies lábbelit keresnek, amit ezekben a rendkívül elegáns törpesarkú cipőkben meg is találnak. Bájos és egyben kényelmes viselet lehet, habár nyújtani nem fogja az alakunkat, viszont nagyon nőies és csinos kiegészítője lehet a ruhánknak.


Balerinák

A balerinák ma már igazi klasszikusnak számítanak, ha menyasszonyként egyáltalán nem ragaszkodunk a magas sarkakhoz. Egy csodaszép fehér vagy gyöngyház balerina kiváló választás lehet a menyasszonyi ruhához, ráadásul még a kényelem is garantált. Másodlagos cipőként is viselhetjük, ha például egyébként magassarkúban mennénk, de a lagzi idejére lecserélnénk valami kényelmesebbre a körömcipőt. A CCC üzletében sokféle, menyasszonyoknak való balerinát találhatunk, amelyek között egészen unikális darabok is találhatóak. Online is megvásárolhatjuk őket, de akár betérhetünk a legközelebb eső CCC üzletbe is, ha szeretnénk élőben válogatni és próbálni.

Csinos éktalpúak

Az éktalpú a magassarkú egy jóval kényelmesebb alternatívája. Tökéletesen hozza azt, amit egy magassarkútól is elvárnánk, viszont a lapostalpúak minden kényelmével rendelkezik. Kiváló menyasszonyi cipő, hiszen egyszerre csinos és még magasít is. Választhatunk belőlük egészen elegáns verziókat, de olyan kivitelt is, aminek espadrilles jellegű a talp része. Utóbbi főleg azon menyasszonyi ruhákhoz lehet jó választás, amelyek a country vintage vagy a bohém stílust követik, illetve az egész esküvő témája erre épül.