Balatoni siker! Tóparti szállodáé lett idén AZ ÉV HOTELE díja

Múlt vasárnap véget ért AZ ÉV HOTELE 2023-as, sorrendben már hatodik évada. A budapesti Hotel Prestige-ben rögzített ceremónián a produkció háziasszonya, Garay Annamária hirdette ki az idei közönségszavazás végeredményét és adta át a díjazott szálláshelyek képviselőinek az ezzel járó elismeréseket.


(balról-jobbra) Serfőző Zsolt, AZ ÉV HOTELE producere, tulajdonos, Interakció Produkció Kft.; Márkus Sándor szállodaigazgató, Hotel Aurum****; Bihari Dávid szállodaigazgató, Sirius Hotel****; Garay Annamária AZ ÉV HOTELE háziasszonya; Hajdu Miklós értékesítési-, marketing- és PR-igazgató, Continental Group


AZ ÉV HOTELE produkció 28 különböző szálláshelyet mutatott be a nézőknek 2023-ban. A hetente, vasárnaponként jelentkező adásokat követően összesen több, mint 105.000 szavazatot adtak le a nézők a számukra legszimpatikusabb szálláshelyekre.

A verseny ezúttal is a már ismert rendszerben zajlott. Az öt nagy turisztikai régióból – a balatoniból, az észak-kelet magyarországiból, az alföldiből, az észak-dunántúliból és a dél-dunántúliból - az első és második legtöbb szavazatot elérő szálláshelyek kerülhettek a döntőbe. Aztán januárban két héten át újra szavazhattak a nézők a legjobbakra, így ők döntöttek arról is, hogy AZ ÉV HOTELE díja ezúttal a balatoni régióba kerüljön. Ez a verseny történetében is egy újdonság, hiszen először nyerte el egy balatoni szálloda a megtisztelő díjat!

2023-ban adták át a hotelt, és máris első helyet szereztek

A szavazatok összesítése alapján, a döntőben leadott voksok 20,2 %-át megszerezve végül egy keszthelyi szálloda került az első helyre. A Sirius Hotel****superior győzelme mindenképpen egy megsüvegelendő eredmény, hiszen a szálloda legelső szezonját zárta, 2023 tavaszán adták át. A műsorban látottakazonban meggyőzték a nézőket, mivel ez a Balaton-parti hotel kapta a legtöbb szavazatot a régiós szavazás során és aztán a döntőben is. A különlegesen szép díjat a szálloda tősgyökeres balatoni igazgatója, Bihari Dávid vette át.


Bihari Dávid szállodaigazgató, Sirius Hotel****superiorBővebb információ a szállodáról: https://siriushotel.hu/

Hajdúszoboszlói hotel a második helyen

Már 2008-as átadása óta ismert és kedvelt a turisták körében a Hotel Aurum****. A hajdúszoboszlói szálláshely csak nagyon kicsivel kapott kevesebb szavazatot, mint az első helyezett Sirius: a voksok 19,9%-át szerezte meg. A második helyet elismerő oklevelet a szálloda igazgatója, Márkus Sándor vette át az műsorban. Az igazgató az adásban elmondta: nagyon boldog, hogy az általa vezetett hotel újoncok között tudott ilyen jó eredményt elérni.


Márkus Sándor szállodaigazgató, Hotel Aurum****, HajdúszoboszlóBővebb információ a szállodáról: https://hotelaurum.hu/

Balatoni luxushotel is a legjobbak között

Az első helyezést elérő keszthelyi hotel mellett egy balatonfüredi szálloda is bekerült a legjobb háromba. Ez a hotelszintén 2023-ban lett felavatva, így új szereplő volt a versenyben és a belföldi turizmus világában is. A magyar tenger első ötcsillagos superior besorolású szállodája, a Hotel Vinifera Wine & Spa a döntőben leadott voksok 17,4%-át szerezte meg. A műsorban Hajdu Miklós, a szállodát üzemeltető Continental Group értékesítési-, marketing- és PR igazgatója mondott köszönetet a nézők és eddigi vendégeik támogatásáért.


Hajdu Miklós értékesítési-, marketing- és PR-igazgató, Continental GroupBővebb információ a szállodáról: https://vinifera.hu/

Ha lemaradt volna AZ ÉV HOTELE eredményhirdetéséről, akkor azt bármikor, akár most is visszanézheti az RTL+-on.

AZ ÉV HOTELE háziasszonya, Garay Annamária az adás végén azt is bejelentette, hogy a szállodaverseny és a hozzá kapcsolódó televízióműsor sokak örömére 2024-ben is elindul!

Idén tehát újabb szállodákat ismerhetnek majd meg a nézők, melyeket ezúttal is ismert emberek és kísérőik fognak tesztelni.AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.