Merj élni, merj lépni ötven felett!

Tedd félre aggodalmaidat, félelmeidet, hiszen minden ember egy csoda. Ha 50 feletti fiatal hölgy vagy, ez a programsorozat neked szól.

A MERJ ÉLNI, MERJ LÉPNI 50+ című országos előadássorozat örök fiatal 50 év feletti hölgyek számára indult útjára. Az előadások tematikája az önmegvalósítás, társtalálás, a tudatos és egészséges életmód témakörei mentén szerveződnek.

Ötvenen túl mi már tapasztalatból tudjuk, hogy a komfortzónánk csak arra való, hogy merjük annak határait feszegetni, és merjünk kilépni a megszokott kényelmesből.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy merjünk élni, bátrak lenni, vállalkozni és cselekedni tiszta szívből! Fontos tehát, hogy merjük felvállalni önmagunkat, és tegyük félre a félelmeinket és az aggodalmainkat. Teremtsünk lehetőséget magunknak arra, hogy boldog és elégedett emberek lehessünk.A MERJ ÉLNI, MERJ LÉPNI 50+ eseménysorozat következő budapesti állomása május 9-én, 17.00 órai kezdettel lesz. Cím: 1136, Kresz Géza u. 31.

Fókuszban ez alkalommal a mozgás lesz, hiszen a kor előrehaladtával a mozgás jelentősége folyamatosan nő. Gyógytornász segítségével átbeszéljük aktuális "problémáinkat ", és megtanulunk egy olyan torna " blokkot" amit otthon napi 10-15 percben elvégezhetünk egészségünk megőrzése érdekében.

Várunk szeretettel! Amennyiben gondolod, hozz váltóruhát, de ez abszolút nem kötelező! Hallgatni, figyelni is ér – és majd otthon elkezdeni. Az esemény továbbra is díjmentes. Üzenetben várjuk a jelentkezéseket, limitált férőhely!

Barátsággal és szeretettel:
Felkai Szilvia mediátor és tréner
Facebook oldal: https://www.facebook.com/mrsmediator
Esemény: https://www.facebook.com/events/771060861789199/