Ban Sabai - A tökéletes otthon

Thaiföld, a mosoly országa: rejtélyes, ragyogó, lenyűgöző, csábító, hívogató, egzotikus. Az évszázados hagyományok, a vendégszeretet, a harmónia és a spiritualitás földje.

A TÖKÉLETES OTTHON több, mint egy gyönyörű lakás. Tükröznie kell a vágyakat, melyek a SZÍVBEN lakoznak.

Sawasdee / Jó napot!

Thaiföld, a mosoly országa: rejtélyes, ragyogó, lenyűgöző, csábító, hívogató, egzotikus. Az évszázados hagyományok, a vendégszeretet, a harmónia és a spiritualitás földje. Mindezek mellett nem szabad megfeledkeznünk, hogy az északi hegyekben élő népcsoportok őrzik sajátos kultúrájukat és tehetséges kézműveseik a legegyszerűbb alapanyagokból csodálatos remekeket készítenek.

A thaiföldi lakásdekorációkat, ajándéktárgyakat világszerte nagy lelkesedéssel fogadják a vásárlók. A thai lakásdekorációs ipar mind a minőség, mind a szolgáltatás terén az utóbbi évtizedekben óriási fejlődésen ment keresztül.


Mostantól Budapesten is elérhetőek a thai lakberendezési és dekorációs termékek.


A belváros egyik forgalmas utcájában ünnepélyes keretek között megnyílt a Ban Sabai (Tökéletes otthon) névre keresztelt üzlet. A megnyitót Őexcellenciája Tawatchai Piyarat Thaiföld magyarországi nagykövete elnökölte, melyen jelen volt a Thai Kereskedelmi Iroda vezetője Mr. Panot Punyahotra, számos ország nagykövete és feleségeik.
Mint azt a tulajdonosok elmondták, üzletüket azzal a céllal nyitották, hogy közelebb hozzák a keleti kultúrát, annak varázsát, harmóniáját, hangulatát, és lehetővé tegyék Thaiföld megismerését és az ott készülő különleges tárgyak elérhetőségét itt, Magyarországon is.

A termékek fő jellemzője a kézműves munkának köszönhető egyediség és minőség.Számos különleges árucikk közül külön említést érdemelnek az iparművészek által készített kézműves gyertyák, a bámulatos tehetséget bizonyító faragott mangó vázák és a változatos színekben pompázó különleges füstölők.

A termékskálát ötletes ajándéktárgyak, apró dekorációs kiegészítők, selyemszállal szőtt ágytakarók, vizifű lámpák, fafaragások és szobrok színesítik.


Az üzletben kihelyezett ingyenes információs füzetek segítségével kaphatunk tájékoztatást eme távoli országról. A zajos utcáról jóleső érzés belépni a füstölő illatú üzletbe, ahol eredeti thai dallamok mellet egy kicsit mindenkit megérint kelet varázsa!

Világszerte nagy lelkesedéssel fogadják a thaiföldi lakásdekorációs tárgyakat, és feltehetően hazánkban sem lesz másképp!

Üzlet:
1066 Budapest, Jókai u. 5.
Telefon: 707 65 64, 06 20 444 6564
info@bansabai.hu
Bansabai