A különböző vércsoportok eredete

Szégyellni és titkolni kell, ha jelen van, pláne ha az idősebb korosztályról van szó. A szexualitás üres, hideg és gépies, nincs benne melegség, érzékiség, vágy az őrületig. A szexuális életben is csak a rohanás van, a célja az, hogy legyen meg gyorsan a kielégülés. Önző világ ez most, kirabolják egymás testét is az emberek.

Az A-vércsoportú emberek:
Az A-vércsoportú emberek voltak az elsők, akik erre a bolygóra érkeztek. Ők teremtették meg a védelmet az aurának és ők voltak azok, akik megépítették a piramisokat, az aura mintájára. Piramisokat nem csak ezen a bolygón, hanem az Univerzum más bolygóin is építettek. Megtalálták az utazó-csatornát, és azon közlekedtek az űrben egyik bolygótól a másik bolygóig. Ők a legöregebblelkek a Földön.

A B-vércsoportú emberek:
Ők angyalok voltak, akik itt tartózkodtak az emberek között és nézték, csodálták a szerelmet, amely két ember között szövődött. Egy napon elfogta a vágy az angyalokat, hogy ők is megéljék azt a csodát, amit az emberek és szerelmi viszonyt kezdtek velük. Azonban ennek nagy ára lett, Isten emberi testet öltetett velük és azóta is rabok, börtönnek érzik a testet, amelyben élnek.

A 0-ás vércsoportú emberek:
Ők voltak a dolgozók, akiket leküldtek Atlantiszra. Ők alakították ki az első kultúrát. Ott alkottak, építettek és az okozta a vesztüket, hogy létrehozták a mágiát. Voltak templomaik, ahol az első szeretkezést Istennek ajánlották fel. Az egyik ilyen templomukban volt egy férfi, egy beavatott pap, aki külön elvégezte ezt a szertartást, hogy a hölgy utána boldog szexuális életet éljen. Volt egy másik templomuk, ahol a férfiakat avatták fel, Istennek örömére, férfivá. Itt beavatott papnők tevékenykedtek, akik megtanították a férfiakat arra, mi jó a nőnek, hogyan kell vele bánni szeretkezés közben. Ha egy férfi nem nyújtott gyönyört a nőnek, megszégyenítették, és a társadalom kiközösítette.
Ezoterika fórum

Vajon most mi a helyzet az ilyen férfiakkal?!
Sokat jártam vissza Atlantiszra, mert én is innen indultam, papnő voltam. Most is 0-ás vércsoportú vagyok. Egyre inkább erősödik bennem az az elképzelés, hogy a férfiakat és a nőket meg kellene tanítani az igazi szerelmem és szexualitás gyönyörére, mert rengeteg nő úgy éli le életét, hogy azt sem tudja mi az a gyönyör. Ez mind a két fél hibája, mindemellett a rohanó életé, amit most élünk a világban. Hová és miért kell ennyire rohanni?! Most nincs igazi kultúrája a szerelemnek. Szégyellni és titkolni kell, ha jelen van, pláne ha az idősebb korosztályról van szó. A szexualitás üres, hideg és gépies, nincs benne melegség, érzékiség, vágy az őrületig.

A szexuális életben is csak a rohanás van, a célja az, hogy legyen meg gyorsan a kielégülés. Önző világ ez most, kirabolják egymás testét is az emberek. Mi marad utána? Csak az üresség érzése. Sajnos, a napjainkra egyre inkább szabatosabbá váló szexuális élet
miatt egyre korábban égnek ki a fiatalok.

Az A- vércsoportú embereknél nem tudom hogyan zajlott a szerelmi élet, mert akárhányszor visszarepültem az időben, soha nem engedték meglesni a szerelmi, szexuális életüket. Akármilyen formát öltöttem, felismertek és kivittek a területükről. A piramisba is hiába léptem be, mindig felismertek az őrök. Az A-vércsoportúak zárt világába nem nyertem betekintést semmilyen ravaszsággal. Még most sem, iszonyatos hosszú idő távlatából sem, pedig nagyon kíváncsi voltam és szerettem volna tudni, hogy milyen volt a szerelmi életük.

Az AB-vércsoportú emberek:
Atlantisznak könyvtárai voltak, leírtak minden megtapasztalást az anyagról és annak formálásáról, magas irodalmi kultusz volt itt. Velük egyidőben fejlődtek, mégis külön, az A-vércsoportúak s egy napon elkezdődtek a tárgyalások a két kultúra között. A B-vércsoportúak, akik angyalok voltak, szeretkeztek az A-vércsoportúakkal és így jöttek létre -az ő utódaik voltak- az AB-vércsoportúak. Őket küldték Atlantiszra, az egymás közti tárgyalásokra eszmecserét folytatni. Az angyalok és az Egyiptomiak leszármazottai voltak tehát a kapocs, a két világ között.

Az A-vércsoportúak társadalma, kultúrája nagyhatalom volt akkor a bolygón. Erősebbek, okosabbak, bölcsebbek, precízebbek voltak a 0-ás vércsoportúaknál. Felügyeletük alatt tartották Atlantiszt.

Az A-vércsoportúak tudtak repülni, a 0-ás vércsoportúak nem, ami miatt hátrányban voltak. Egy idő után Atlantiszon a mágia egyre nagyobb teret öltött. Kezdték befolyásolni a másik ember tudatát és cselekedetét, kezdett eluralkodni az irigység és a rosszindulat. Emiatt Atlantisz felett kezdett sötétedni az energiatér.

Bemocskolták a tiszta energiát, nem vigyázták, nem őrizték meg azt, ezért az A-vércsoportúak, akik tisztelték a bolygót, amelyen éltek, kegyetlen törvényt hoztak. Nem tűrték tovább az atlantisziak egyre inkább mágia uralta cselekedeteiket és úgy döntöttek, hogy Atlantisz süllyedjen el örökre, ne mocskolja tovább a bolygót és az erejüket.

Az A-vércsoportúak felhasználva ősi tudásukat megtették, amit kellett, de mielőtt elsüllyesztették Atlantiszt, kimentették onnan azokat, akik ártatlanok voltak.

A mágia veszélyes dolog most is, ha más kárára használod, nem pedig segítségére!

Ursinyi Julianna Ágnes

(részlet: A valódi jelentés című könyvből)
Kik az angyalok valójában?