Leszbikus leszek

Shakespearet olvasom.Harmadik a Richárdok közül azt mondja, hogy: " Úgy döntöttem, hogy gazember leszek." Megrendítő kijelentés. Nem akarom most elemezni, hogy miért is mondja ő ezt, de gondolhatod, hogy ki lehetett már bukva, ha ilyen bukott ki a lelkén,

Shakespearet olvasom. Harmadik a Richárdok közül azt mondja, hogy: „ Úgy döntöttem, hogy gazember leszek.”Megrendítő kijelentés. Nem akarom most elemezni, hogy miért is mondja ő ezt, de gondolhatod, hogy ki lehetett már bukva, ha ilyen bukott ki a lelkén, s a száján. Nekem is jött egy hirtelen intuícióm arról, hogy én mi leszek, ha nagy leszek. Úgy érzem, most döntöttem úgy, hogy leszbikus leszek.Hahaha. Jól meglepődtél, mi? Ezt aztán nem hitted volna rólam, még a legvadabb álmaidban sem. Igaz? Pedig egyszerű ez is, mint a pofon. Ha nincs férfi, akkor legalább legyen nő. Abból meg annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.

Itt rinyálnak naphosszat a lelkemnek, hogy egyedül vannak, hogy senkijük sincs, nincs egy normális férfi sem égen, sem földön, és a sárga irigység lepi el őket, ha meglátnak egy nőt, aki férfival van.
Te+Én+Szex fórum


Bevallom, engem is megkörnyékez néha ez az érzés. Főleg, ha azzal vannak, akit én szeretnék „magamnak”. De ez sem teljesen igaz. Mert már azt se bánnám, ha meg kéne osztoznom rajtuk.

A tegnap éjjeli álmom után kristályosodott ki bennem ez az egész. Na, nem mondom, hogy nem előzte meg ezt a felismerést millió és egy csalódás, frusztráció, kasztráció, meg hasonlók. Megelőzte.
Tegnap este is könnyektől tocsogva aludtam el, és azt álmodtam, hogy hárman voltunk. Két nő és egy férfi. Tök jó volt. Olyan ideálisan szép volt, ahogy kettesben még senkivel sem! Ha meg akartam pihenni, hát csak elengedtem magam, és a másik nő vette a kezébe a dolgot. Ha meg én hajtottam rá, akkor ő pihizett, mint a számítógépünk, amin lassú ütemben folyamatosan bugyborog a „pihizek, szunyálok, szundítok és most jobb, ha békén hagysz” felirat.

Az is nagyon jó volt, amikor főzni kezdtünk. Ő - a másik nő - , szépen főzögetett valami finomságot a konyhában, én meg addig is elszórakoztattam a férfit, aki az ebédre várt. Jó volt nagyon! Amikor jött be a leves, egyszer csak mind a hárman, sikoltva a boldogságtól, egymásnak estünk. Pedig még nem is ettünk.
De utána aztán faltunk ám vadul. Mosogatni én szeretek, hát addig hagytam őket magukra, és nem irigykedtem, mert már kellett ez a kis egyedüllét a tányérokkal, meg a poharakkal.

Jó volt nagyon. Nem kellett senkire sem féltékenykednünk, hiszen ott voltunk mindannyian, akik főszereplői voltunk ennek a történetnek. Aztán egyszer csak kimentem a konyhába valamiért, és láttam, hogy nem zártam el a gázt. Gáz volt! – tudod, olyan palackos, mint régen. Fura palack volt ez. A tetején egy nagy lapos körben tátongott egy lyuk, melyből ömlött kifelé a gáz. Gázosan rázós helyzet volt ez, az már biztos.

Nem gondolkoztam a jelentésén, hanem minél előbb el szerettem volna zárni, de csak nem voltam rá képes. Nem találtam hozzá az elzáró kulcsot. Kapkodni kezdtem. Hirtelen a kezembe került egy nagy vas-fogú fogóféleség. A gáz óriási erővel tört ki a palackból, és csak jött-jött, áradt és ömlött felém. Nagyon megijedtem. Kiáltani szerettem volna, de akkor felébredtem.

Szörnyű volt a tudat – még hosszú percekig - , hogy valahol a másik parton nyitva hagytam egy gázcsapot, és csak dől belőle a légnemű gyilkosság, aztán majd beszivárog a szobába, ahol ők ketten éppen szeretkeznek, és észre sem veszik , ahogy belefulladnak egymásba. Ne hidd, hogy örültem. Őrülten járkáltam inkább, és azon gondolkoztam, hogyan menthetném meg őket. De már lehetetlen volt ez. Tudtam, hogy ha szólnék, ha kiáltanék, már akkor sem hallanák meg, annyira más dimenzióban vannak. Kívántam hát nekik, hogy éljenek boldogan.

És akkor, abban a pillanatban döntöttem úgy, hogy leszbikus leszek. Tudom, hogy jó döntést hoztam.
Megfellebezhetetlent. Most már csak találnom kellene egy nőt, aki tetszik nekem, s akinek én is tetszem.
Ki tudja, lehet, hogy még média-sztárok is lehetnénk? Hiszen ma ez a menő? Nem?

De hát a Ricsi is azért döntött úgy, hogy gazember lesz, mert nem lehetett jó ember. Úgy senkinek sem kellett.Talán, ha leszbi leszek, akkor sokkal érdekesebb leszek majd a férfiak számára is, akik ezért mindenáron meg akarnak majd váltani engem; menteni, ami még menthető. Tettetni fogom, hogy még nem egészen sikerült visszaalakítaniuk engem, de már majdnem. Aztán csak ezt ismételgetem majd egész maradék életem során. Jó lesz nagyon.

Na, látod, ezt jól kitaláltam. Most már tudom, hogy miért döntöttem úgy, hogy leszbikus leszek. Hát azért, hogy legyen végre egy igazi férfi, aki ezt nem bírja cérnával, és igazi nővé akar majd tenni engem egészen. Jöhet. Készen vagyok rá. Már csak rajta áll!
MIRA