Állatbarát táborozás

A program során a Kiskunsági Nemzeti Park varázslatos szépségét, Bugacpusztát, az ősborókást, Pusztai lovas bemutatót élvezhetik a résztvevők

Az Orpheus Állatvédő Egyesület július 3 - július 8 között hagyományos jelleggel rendezi meg állatbarát-környezetvédelmi életmódtáborát. Az öt napos rendezvény a CSEMETE bugaci oktatóközpontjában, több ország magyar ajkú fiataljainak részvételével kerül megrendezésre. A program során a Kiskunsági Nemzeti Park varázslatos szépségét, Bugacpusztát, az ősborókást, Pusztai lovas bemutatót élvezhetik a résztvevők. Emellett állatsimogatáson, állatvédelmi előadásokon, rovásírási ismereteken, fotó-videó suliban, odúkészítésen is rész vehetnek a táborozók.

Az Orpheus Egyesület főbb tevékenységi köre a környezetvédelmi és az állatvédelmi szemléletformálás. A táboraink alkalmával a célirányos modulok mellett lehetőséget adunk a gyerekeknek/fiataloknak, hogy az ismeretek, élmények mellett barátokat, ismerősöket szerezzenek, és természet közeli helyen tölthessenek el egy hetet. A táborozás képes beszámolója aÁllatbarát Web Kuckó internet oldalon érhető el.