Úgy szálljunk, mint a gondolat - Belső utazás

A régi sérelmek megbocsátása segíti a gyógyulást. "Belső utazással" igyekszik segíteni a rászorulókon egy szegedi orvos-természetgyógyász. A módszer egy amerikai szerző saját, fantasztikus gyógyulásáról szóló könyvében foglaltakon alapszik. A könyv megjelenése óta világszerte sokan próbálnak a leírt módszerekkel tenni egészségükért.

Segít, ha a lelki konfliktusokat elrendezzük magunkban. A „belső utazás" olyan módszer, amivel az ember elősegítheti saját gyógyulását – mondja dr. Fazakas Éva, szegedi orvos-természetgyógyász. Az eljárás – melynek egyes elemeit elfogadja a hagyományos orvoslás, más elemeivel kapcsolatban szkeptikus – létrehozója az amerikai Brandon Bays, akinek 39 éves korában a méhében kosárlabda nagyságú miómát diagnosztizáltak, és azonnal el is akarták távolítani. Brandon kérte az orvosokat, kapjon haladékot, hogy megpróbálja saját módszereivel meggyógyítani magát.

Konfliktusok és a mióma
„Lemerült önmagába", mintegy belső utazást tett a lélek belső bugyraiban, és sikerült kapcsolatba kerülnie réges-régen eltemetett, gyerekkori emlékeivel, akkori – meg nem oldott, le nem zárt, s így továbbra is benne munkálkodó, a testre negatívan ható, miómát előidéző – konfliktusokkal. Miután ezeket, immár felnőttként, sikeresen elrendezte-megoldotta önmagában, és egyszersmind megbocsátott a benne szereplőknek, méhében zsugorodni kezdett a daganat – s alig több, mint hat héttel később, műtét és orvosságok nélkül, eltűnt. Brandon ennek a fantasztikus élménynek az alapján írta meg Belső utazás című kötetét, mely nálunk is nagy siker lett, és erről kapta elnevezését a módszer.

Pozitív és negatív gondolatok
A könyvben foglaltak nyomán világszerte sokan igyekeznek javítani egészségi állapotukon. – A módszer elősegíti: az emberek ne érezzék magukat tehetetlennek maguk, illetve hozzátartozóik betegségei kapcsán – mondja az orvos-természetgyógyász. Hozzátéve: ez a módszer nem helyettesítheti az orvosi kezelést, de hozzájárulhat annak erősítéséhez – így mintegy „több szinten" folyik munka az egészség visszanyeréséért.
A „belső utazás" egyik alapja a pszichoneuro-immunológia: érzéseink, gondolataink hatást gyakorolnak testi működésünkre is. Pozitív gondolatok hatására úgynevezett boldogsághormonok szabadulnak föl a szervezetben, melyek hatnak a közérzetünkre, segítik szerveink működését. Ennek fordítottja is igaz, a negatív gondolatok csökkentik az immunrendszer működésének hatékonyságát. Ezt a hagyományos orvoslás is elfogadja.


Felszabaduló blokkolt energiák
Amit nem fogad el, de az alternatív gyógyászat bizonyos területe foglalkozik vele, az a dolog „energetikai része". Régi, elfelejtett, földolgozatlan konfliktusok, a sértettség, megbántottság sok energiát von el az embertől. Ha képesek vagyunk a megbocsátásra, a blokkolt energiák fölszabadulnak, s ez elősegíti a gyógyulást.

_________________________________________________________________
H A Z A T É R É S * - 2 napos önismereti tanfolyam


„Küldetésed nem az, hogy megváltoztasd a világot.
Küldetésed az, hogy Te változz.
Nincsenek „külső” megoldások, csak „belső” megoldások léteznek.”
Andrew Matthews


– Egy hétvége, melynek során megtapasztalhatjuk végtelen lehetőségeinket.
– A belső gyógyító erők felébresztése és használata lehetővé válik számunkra.
– Olyan energiákat merítünk belőle, mellyel számunkra elképzelhetetlen dolgokra is képesek leszünk.
– Megtaláljuk problémáink gyökerét, érzelmi blokkok oldódnak.
– Régóta hordozott terheinktől szabadulunk meg.
– Egészségesebbé, boldogabbá válunk.


Brandon Bays: „Belső utazás” című könyve alapján jobban megismerhetjük magunkat, betegségeink, problémáink érzelmi, lelki hátterét. (Kattintson ide, hogy megismerje a könyvet, mivel ajánlott elolvasni Brandon könyvét, de akinek nincs rá módja, az is részt vehet a tanfolyamon)


A foglalkozás kiscsoportban történik (max. 14 fő)
Időpontja: 2006. november 4-5.
Részvételi díj: 15 500 Ft (Nyugdíjasoknak, diákoknak, kismamáknak: 14 500 Ft)Jelentkezés, felvilágosítás: Dr. Fazakas Éva (30/260-1448)