HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Otthon / Élő virág a fán, avagy karácsonyi szín-illat orgia otthon

Élő virág a fán, avagy karácsonyi szín-illat orgia otthon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Karácsonykor szeretnénk ünneplőbe öltöztetni a világot - többnyire beérjük mégis a lakásunkkal, főleg a nappalival. Sokaknak fontos, hogy a karácsonyi dekoráció ne hasson idegenül, oda nem illően a lakásban, simuljon be a környezetébe, mintha azt ilyen ünnepi alkalmakra is tervezték volna. Ehhez fontos a színek, anyagok, díszek összhangja. 

 

Nézzünk végig néhány példát, hogyan tehetjük a nappalink részévé a karácsonyt, hogyan illeszthetjük harmonikusan az ünnepi díszeket hétköznapjaink megszokott tárgyai közé.

Első és legegyszerűbb teendőnk színben alkalmazkodó díszek, dekoráció után kutatni. A halvány, városias eleganciájú hideg, kék-szürke-króm nappalit ünnepivé tehetjük a fehér, az ezüst karácsonyi színek alkalmazásával. Ha kivételesen, az egész éves hideg és távolságtartó tónusok után most valami melegebbre, otthonosabbra vágynánk  a karácsony ezt is jelentheti - akkor e színekhez válasszunk erős, telt rózsaszíneket, lazacszínt, vérnarancsot vagy borvöröset, ami kontrasztot alkot, és mégis harmonikusan illeszkedik a hűvös árnyalatú tárgyak közé. A karácsonyt pedig különlegessé és meleg hatásúvá teszi.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[10168]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x