HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Otthon / Képet a falra! - Egy kép, mint száz ...

Képet a falra! - Egy kép, mint száz ...

Forrás: Képet a falra!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

Minek örülne a legjobban? Mi lenne olyan ajándék, amiben én is benne vagyok és még évek múlva is eszébe fogok jutni, ha rápillant? - Ezek a kérdések karácsony körül mindenki számára újra és újra felélednek.  

 

Mivel ajándékozzuk meg azokat, akik a legközelebb állnak hozzánk?
Szeretnénk nekik születésnapra, házassági évfordulóra, érettségire, vagy karácsonyra olyan meglepetést adni, ami hasznos, igazán örülnek neki és nem csak illendőségből helyezik a polcra és tesznek úgy, mintha kitaláltuk volna a legrejtettebb vágyukat.

Aztán telik az idő, egyre közelebb van az emlékezetes nap és még semmi használható ötletünk sincs. Végül veszünk nekik egy pulóvert, vagy egy elegáns bort, valami édességet, pontosan úgy, mint tavaly.

Tele vagy sok ezer digitális képpel, de kevésről van csak papír nyomat?
Sokszor és sokat vívódtam ezen én is, míg egyszer találtam egy eldugott régi kartondobozt telistele régi, családi fényképekkel. Arra gondoltam, hogy ezeknek a kincseknek nem a ládafiában volna a helyük, hanem elöl, hogy mindig láthatók legyenek, az őket megillető helyen. Ahhoz, hogy bárki leüljön lapozgatni, nézegetni, sok idő kell. Hogyan lehetne a régi és a mostanában készült fotókat mindig elérhetővé tenni, hogy mindig láthassuk azokat. Mióta digitális fényképezőgépünk van, százszámra kattintgatunk, de elő már nem hívatjuk a képeket. Mára a monitor lett a fényképalbum, de arra is ritkán szánjuk rá magunkat, hogy leüljünk a számítógép elé egy kicsit nosztalgiázni, hogy meghitt hangulatban felidézzük a legkellemesebb pillanatokat.

Arra gondoltam, hogy szeretteink megérdemlik, hogy olyan ajándékot kapjanak, amin érződik, hogy időt szántunk rájuk és sokat foglalkoztunk vele, és egyben meg is oldjuk ezt a problémájukat.

Ekkor jött az ötlet! - Képet a falara! (www.kepetafalra.hu)
Készítsünk a fényképekből mozaikszerűen egy nagy képet, ami a lakás dísze lehet, és így a sok száz, vagy akár ezer fénykép is mindig szem előtt van. És ezt ajándékozzuk a hozzánk legközelebb állóknak! Az egy nagy kép bármi lehet - népszerű reprodukciótól kezdve a legjobban sikerült családi képig.

Kattints a képbe és tedd próbára, hogy is van ez az egész!Ez az ajándék személyes, képes magában foglalni egy emberöltőt képekben és annak is élvezetet nyújt, aki összeválogatja a rengeteg régi és új fényképet. A megajándékozottak pedig nagy becsben tartják.

Kattints ide és nézd meg, hogy festene a falon egy kép, melyen az a kép, amelyen a ti saját életetek fotói köszönnek vissza. >>
 
 
[6502]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x