HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Címlap / Ezotéria / Álmodj tudatosan! Jósálmok, előző élet álmok, stresszálmok

Álmodj tudatosan! Jósálmok, előző élet álmok, stresszálmok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17

A tudatos álmodás sokak vágya, de kevesen tudják, hogyan is használhatjuk álmainkat spirituális fejlődésünk, életünk érdekében.  

 

Rendezvénynaptár


„Sátrak között mászkálok, próbálva az enyémet megtalálni. Nem tudom pontosan, hogy milyen, de egyik látható sátor sem hasonló az enyémhez. Ahogy nézelődöm, észreveszem, hogy  ráléptem egy sátorra, ami vastagon be van kenve valamilyen krémmel. A cipőmet a levegőben tartva arra gondolok, hogy megpróbáljam-e óvatosan visszakenni a sátorra, hogy ne pazaroljam el azt a sok krémet, ami a cipőmre ragadt, vagy csak tegyem le a lábam. Megpróbálom a kezemmel leszedni a krémet, de minden ragad már tőle. És észreveszem, hogy a másik lábammal is a krémes sátor szélén állok.”

„Megérkezem egy előadásra, és a barátaimmal szeretnék ülni, akik már ott vannak. Néhányan nagyon udvariatlanul leülnek pont oda, ahova én szeretnék ülni. A barátaim körül már az összes hely foglalt, úgyhogy jobban körülnézek. Bárhova, ahova tartok, vagy akár nézek, mások már ülnek is le. Ez felmérgesít, a terem legelejéhez megyek. Sokan még a lábukat is felrakják egy üres székre, csak azért, hogy én ne ülhessek oda. Végül is egy támla nélküli széket látok üresen az első sorban a terem másik oldalán...”

Álmodós fórum! Beszélgessünk álmainkról a HarmoNet fórumán >>>

Ismerős? Álmok, frusztrációval, nemszeretemséggel, kiközösítéssel teli álmok.
Semmi sem működik, a dolgok rosszul sülnek el, nemcsak hogy nem jutok oda, ahova akarok, hanem még néha a célomtól is egyre messzebbre sodródom.
De ennek nem kell így lennie. Azt vettem észre, hogy minél inkább tudatában vagyok annak, hogy nem a normál külvilággal vagyok kapcsolatban, annál inkább irányíthatom álmaimat. Meg annál inkább sikerülnek is a dolgok. És ezt nemcsak én állítom, hanem az interneten részletesen dokumentált kutatómunkák eredményei is, professzorok és doktorok neveivel alátámasztva.
Egyszerűen hangzik, de az álomvilággal nem ilyen magától értetődő a dolog. Az álmodás állapota arra a részünkre is hatással van, ahonnan tudatosságunk ered. És még a rendszeres gyakorlás ellenére is úgy érződik nekem, hogy az ár ellen úszom, amikor az álmom közepén saját állapotom tudatára akarok "ébredni".

Az álmodásról szóló történetem egy téli havas éjszakán kezdődött. Ez volt az első szilvesztereste évek óta, amikor nem mentem sehova, nem néztem tévét, elegem volt az élet körforgásából. Változtatni akartam. Fél tizenegykor lekapcsoltam a villanyt, és megkértem a segítő angyalokat, akikben egyáltalán nem hittem, hogy minden álmomra emlékezzem.

Fel is ébredtem 1:30-kor, és leírtam az álmomat. Meg háromkor. Meg ötkor, meg hat harminckor. Amíg nem írtam le az álmaimat, nem tudtam visszaaludni, annyira a fejemben voltak az álmok. Reggelre kialvatlan szemekkel, vagy tíz teleírt lap után, át kellett fogalmaznom az angyalokhoz szóló kérésem, arra, hogy csak egy álmomat kelljen naponta leírnom.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[12188]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x