HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Ezotéria / Az ezotéria alapkönyvtára: A békés harcos útja

Az ezotéria alapkönyvtára: A békés harcos útja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Békés harcos? Őrült paradoxonnak hangzik, mégis nemzetközi bestseller ez a könyv, sőt új kiadása mellett még DVD film formában is kiadták, most már magyarul is. A Békés Harcos a tanítvány és a mester viszonyáról szól, nem csupán harcról, vagy békéről. Ja, és persze van benne szerelem is …  

 


A könyvet az Édesvíz kiadó immár sokadszor jelentette meg, most új költösben, a DVD filmmel egyszerre érkezett a könyvesboltok polcaira, és persze „üzenetként” hozzám is: ideje újra elolvasni ezt a könyvet, hiszen alapműnek számít. Az út elején járó embernek a mester-tanítván viszonyról, a Mester megtalálásáról szólhat, míg az úton haladónak új szempontokból mutathatja be saját tanulási ösvényének nehézségeit. Sokan ennek a könyvnek hatására kezdtek el harcművészetekkel foglalkozni, vagy elkezdték kezelni agressziójukat.

"Mindig megbecsültek az emberek, elkényeztetett az élet. Számos elismerésben volt részem, de tartós nyugalomra, megelégedettségre sehol nem leltem. Ma már tudom, hogy bizonyos értelemben átaludtam azokat az éveket, és csak álmodtam, hogy ébren vagyok - amíg össze nem találkoztam Szókratésszal, aki a mentorom és barátom lett."
A történet alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait. Dan egy Szókratész nevű öreg tanítómester, a békés harcos vezetésével, és egy rejtélyes, vidám lány hatására a végső szembesülés felé halad, amely felemeli, vagy tönkreteszi őt.
"Azelőtt úgy éreztem, velem született jogomnál fogva jár nekem egy boldog, magas szintű, józan élet, amit automatikusan megkapok majd az évek során. Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni - és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék."

A kiadvány minden nagyobb könyvesboltban megvásárolható. A DVD változat az „egyszer megnézhető” kategória, csak fanatikusoknak ajánljuk!

A szerző saját honlapja: http://www.danmillman.com/
Ajánló a HarmoNeten: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=83


 
 
[11158]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x