HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-23
Címlap / Ezotéria / Kitartásra van szükség a pénzügyekben - heti tarot-előrejelzés

Kitartásra van szükség a pénzügyekben - heti tarot-előrejelzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-23

Vajon mi az a tűréshatár, aminél tovább már nem bírod? Mikor mered azt mondani a munkahelyeden, hogy elég? Mennyi feladatot bírsz ellátni? Ezekre kérdésekre a következő hét napban valószínűleg meg fogod adni a választ, mert a vártnál is több dolgot fognak rád bízni. A párkapcsolatok terén sem lesz unalom, hiszen a régmúlt sebei teszik változatossá a boldog hétköznapokat. De vajon meddig feszül a cérna? A heti tarot-előrejelzésből kiderül. 

 Heti jóslat a pénzügyekre:

Sokan azonnal, mondhatni csodaszerű módon akarják, hogy a pénzügyi helyzetük megváltozzon. Nem egy, hanem két lábbal állunk az adósságok, és a problémák tengerében, és nem látják a kiutat. Hiányzik az alagút végéről a fény, ami segítene kimászni a nehézségekből. A héten viszont a szorgalmunk és a megbízhatóságunk segítségével tudunk egyről a kettőre lépni, és elindulni a sikerig, a biztos anyagi helyzetig vezető úton. Munkahelyünkön előfordulhat, hogy mi több feladatot kapunk, mint társaink. Ezen jobb, ha nem idegesítjük fel magunkat! Érdemes viszont észre venni a pozitív oldalát: főnökünk annyira bízik bennünk, hogy tudja, mi még ezeket a plusz feladatokat is kiválóan tudjuk teljesíteni, méghozzá időre, vagy idő előtt. Kitartásunkkal most biztossá tehetjük pozíciónkat a munkahelyünkön.

Heti jóslat a párkapcsolatokra:

A héten olyan korábbi sérelmek, problémák támadhatnak újra fel, amiket már korábban átéltünk, sőt azt gondoltuk, hogy sikeresen le is zártunk. Ezzel ellenben, a héten újra szembesülünk velük, és újra átéljük azokat a negatív érzéseket, fájdalmakat, amik korábban ehhez kapcsolódtak. Észre kell vennünk, hogy amíg nem vagyunk képesek túl lépni egy problémán, és teljesen lezárni azt, addig újra és újra vissza fog térni, ezzel újabb és újabb problémákat okozva. Ha szükséges, kérjük egy pszichológus, vagy akár egy lélekgyógyász segítségét.

Heti jóslat az egészségre:

Pozitív lehetőséggel kecsegtetnek a lapok. Magunk mögött hagyhatjuk a régebb óta húzódó problémáinkat egy új kezelési módnak, vagy egy új orvosnak köszönhetően. Pozitív változással, előrelépéssel, fejlődéssel és a betegségek magunk mögött hagyásával bíztatnak a tarot lapjai.


Rendszeres olvasója vagy a heti tarot-előrejelzéseknek?
Szeretnéd megtanulni, hogyan használd a tarot kártyát a saját életedben?
Papp Máté a heti előrejelzések szerzője egynapos workshopot tart!
Tanuld meg a tarot hétköznapi használatát! Részletekért kattints IDE!

 
 
[2668]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x