HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Ezotéria / 2016 A Jang Tűz Majom éve

2016 A Jang Tűz Majom éve

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

Ahogy az időjárás befolyásolja hangulatodat, úgy az univerzum energiái is hatással vannak rád. Azt tudjuk, hogy egy borús napon mennyivel lehangoltabb az ember, mint amikor hétágra süt a nap, de attól még, hogy az aznapi energia mintázatot, vagy másnéven “csít" nem érzékeljük fizikai szemünkkel, hatására önkéntelenül is reagálunk. 

 

Amikor a tűz edzi nemesre a kardot

A kínai asztrológia ezekben a pillanatnyi energia mintázatokban ciklikusságot lát. Immár több mint 4000 éve észlelik és jegyzik a hasonló energiamintázatokat, melyek hasonló eseményeket hívnak életre. Ennek a felismerésnek az alapjaira épül a modern kínai asztrológia (Ba Zi)
 
Horoszkóp magazin

2016 - a tűz és a fém elem ütközése
Az előttünk álló esztendőben az Univerzumot alkotó 5 őselem tana szerint erős tűz és fém elemű energiákkal fogunk találkozni. Elemi szinten a tűz és a fém ellentmondásos energiaként feszül egymásnak, (az elemek körforgásában a tűz megolvasztja a fémet) de az esetlegesen megjelenő nehézségek edzettebbé tesznek minden téren.

A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap februári számában olvashatod.


 
 
[1694]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x