HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-23
Címlap / Ezotéria / 2017 a dimenzióváltás éve

Fehér - Pál Rita

2017 a dimenzióváltás éve

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-23

2016 - ban egy nagy spirituális ciklus záródik le. A korszakváltás, vagy dimenzióváltás olyan kapukat nyit meg előttünk, amelyeken áthaladva az eddig megélt előző inkarnációkra is visszavezethető tapasztalati tudást egy magasabb minőségű rezgésszintre, egy magasabb energiatérbe emelhetjük át, ezáltal lelkünk lehetőséget kap a fizikai síkon a hétköznapi életének egy magasabb minőségű, tudatos megélésére.  

 

A spirituális ciklusok mindig akkor záródnak le a Földön, amikor a Föld a saját forgástengelye körül a zodiákus mind a tizenkét csillagjegyét érinti. Ez a kör záródik most be, amikor a kiindulási pontra úgy ér vissza a lélek, hogy mindazt a tudást magával hozza, amelyet előző életeiben felhalmozott, megérti az előző életeinek a jelentőségét, és üzenetét, majd egy magasabb minőségű energetikai térbe lép át, ahol az érzékelés fejlődésével lehetősége nyílik a dimenziók közötti szabad mozgásra.

2016 a kilences éve. A kilences évet úgy kapjuk meg, ha az évet alkotó számok jegyeit egyesével összeadjuk. 2+0+1+6 = 9. A numerológiában a kilences a kilépés, a lezárás éve. Jelen esetben azt az energetikai minőséget zárjuk le, ami a spirituális földtörténet nagy ősi civilizációval indult, majd amely tudást az ókori nagy kultúrák őriztek, és amelyet a középkorban szerzett karmikus sérülések árnyékolnak be. Azt korszakot, melynek végén az újgenerációs gyerekek tömegével érkeztek meg a Föld energiaterébe, hogy segítsék a dimenzióváltás tudatos megtapasztalását segítsék.


A kilences, vagyis a lezárás 2016-os évét követő 2017 éppen ezért az egyes, vagyis a belépés éve lesz. Mit is jelent az új ciklusba való belépés?

A lélek ebben a spirituális földtörténeti periódusban lehetőséget kap arra, hogy összekapcsolódjon magasabb rezgésszinteken működő, tudatosabb részeivel is.
Új dimenziókapuk nyílnak meg előttünk, és minden dimenziókapu egy – egy nagy korszak üzenetét hozza el nekünk az ITT ÉS MOST - ba.

A belépés évében lehetőséget kapunk arra, hogy az előző életeinkben átélt szeretetsérüléseket megértsük és kitisztítsuk, ezáltal képesek legyünk arra, hogy önmagunkra tudatosan figyelve kilépjünk a KARMA kerekéből. Ugyanakkor az előző életeinkben megszerzett tudás – hálót pedig felszínre hozzuk, és a JELEN életünkbe beépítsük.

Mindez lehetővé teszi, hogy az előző életek negatív eseményei már ne blokkokként hassanak ránk, hanem egyfajta tapasztalati minőségként tágítsák és szélesítsék energetikai rendszerünket, és felszínre kerüljenek azok a szimbólumok és csillag – kódok, amelyek segítségével mindezt a tudást átültethetjük a hétköznapi életünkbe.

Ezzel párhuzamosan fejlődik jelenlét – tudatosságunk, így megnyílik a látásunk, kitágul az érzékelésünk, és képesek leszünk magabiztosan mozogni a dimenziók közötti térben.
A hétköznapi életünkben mindez a célok kézzelfoghatóbbá válásával, a teremtések gyors realizálódásával, a vágyak és az álmok tudatos figyelemmel való beteljesülése által válik majd érzékelhetővé.

A dimenzióváltás lehetővé teszi számunkra, hogy a tömegesen összekapcsolódó ikerlángok, ikerlélek energiák olyan teret hozzanak le a Földre, amelyben egyre többen ébrednek fel, egyre többen tapasztalhatják meg az önmagukban való egységélményt, a lelkük másik felének állandó jelenlétét, valamint a változás pozitív hatásait, a kiteljesedés felé vezető úton.

/Fehér-Pál Rita/ 
 
[35424]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x