HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Fehér szél hullám- április15.- ápr 27.

Maja horoszkóp 13 napra - Fehér szél hullám- április15.- ápr 27.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

Különlegesek a 13 napos maja ciklusok(hullámok), amelyek csak 52 évente vannak ugyanolyan konstellációban. Olvasd el, hogy mit hoz ez a hullám számodra!  

 

A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet (itt egy link a júliusban közölt írásomra, ami a Harmoneten megjelent.)
 
 
Fotó forrása: Pixabay
 
A maja naptári rendszer
A maja rendszer 13 28 napos holdhónap +Időn Kívüli nap és az 260 napos szent naptár a Tzolkin ( 20 13 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente esik egy hullám újra az évnek ugyanarra az időszakára.
A maja rendszer szerint is minden embernek megvan a személyes horoszkópja, galaktikus szignatúrája, . Azt ismerve, még jobban tudod magadra vonatkoztatni az adott időszak kihívásait.
 
Idén a Fehér szél  hullám  a 10. holdhónapra ( ápr.4.-máj.1.) , A megvalósulás planetáris kutya hónapjára esik, amelynek kérdése: Hogyan tökélesíthetem azt , amit csinálok ? 
A Fehér Szél  minőségei  röviden : cselekvése a kiegyenlítés, lényege a lélegzet, ereje: az szellem. A szél hullám a Tzolkin 18.hulláma, a zöld központi palota- mátrix termébe tartozik.A 18. szám nagy erőt mutat. Az egyes képviseli a, dolgok elindításához, megújításához szükséges nagy átütő energiát, a nyolcas.pedig nagyon erős megvalósító szám.
 A szél hullám fő témája, a kommunikáció az hogy mit hogyan és mit nem kommunikálunk;  az információ áramlása és áramoltatása,  az,hogy mit hallunk meg , mit veszünk észre és mit nem,  pedig kapjuk az információt , jelzéseket. 

Kommunikáció nemcsak szavakkal, hanem tettekkel, és más szinteken  is pl. telepatikusan. Kommunikálni a bennünk lévő Istenit, segíteni másokat, hogy megértsék a Lelkük, Szellemük üzentét, s észrevegyék magukban, másokban is az Istenit.
Ez időszak különösen alkalmas rá, hogy kapcsolatba kerüljünk bensőkkel helyreállítsuk a test lélek, szellem közötti kapcsolatot,  észrevegyük , mi az, amit lelkünk, a szellemünk akar üzenni nekünk. 
 
Kapunk olyan élethelyzeteket is, melyekben felismerhetjük kommunikációs mintáinkat. Szétszórjuk-e az információt, vagy inkább visszatartjuk, egyértelműen kommunikálunk-e?  Túl sokat vagy túl keveset mondunk  általában és bizonyos típusú helyzetekben. Vannak-e még kimondatlan mondataink, szavaink, szükséges-e korrigálni, amit már kimondtunk és képesek vagyunk-e erre?Mennyire élünk vissza az információval és mennyire tudjuk elfogadni mástól, esetleg más szférából az információt? 
Képesek vagyunk-e módosítani a véleményünket, esetleg előítéletünket,nézeteinket, ha a helyzetváltozást okoz bennünk? 
 
Segítséget kapunk ahhoz , hogy felismerjük, hogy döntéseink milyen információ szerzési metóduson alapulnak, s ha szükséges korrigálhatunk azokon.
A 10.holdhónap első napja az elektromos kék majom, e pecsét kijelölik azt a területet , amire koncentráljunk, ahol a szél hullám energiáinak hatása  érvényesül elsősorban.. Az elektromos tónus aktiválja ezt a területet.A majom cselekvése a játék, lényege az illúzió, ereje: a mágia. A magunkkal , másokkal folytatott emberi játszmáink , az hogy hogyan kommunikálunk, hogyan javíthatunk kapcsolatainkkal a megfelő kommunikációval,  kerülnek előtérbe.  S mivel  a hónap a megvalósulás planetáris kutya hónapjában járunk, a szeretet kifejezése, a szertetet által vezetett kommunikáció a cél.
 
Ápr. 16-án a lunáris kék éjszaka , elsősorban álmainkon és intuíciónkon keresztül mutatja , hogy hol vannak a problémáink ezen a területen , mit működtetünk túl , hol nem elégséges a kommunikációnk..  
 
Ápr. 18-án az önálló vörös kígyó pecsétjének energiája   ösztönöz bennünket , arra  kialakítsuk azokat a kereteket, amely mentén haladnunk kell tennünk , hogy megújulhassunk e téren..
 
Ápr. 21-én a rezonáns sárga csillag napja feltölt bennünket erővel, hogy harmonát, szépséget teremtsünk a kommunikációnk segítségével..  S a hullám utolsó napjára ápr. 27 én a - kozmikus fehér varázsló napa megmutatja neked azt a varázslatot, amit jó kommunikáció hozhat az életedbe...
 További információ: www.voroskigyofreewb.hu
 
 
 

 
 
[13440]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x