Amiről ciki beszélni… hálószoba titkok
Címlap / Ezotéria / Amiről ciki beszélni… hálószoba titkok

B Nagy Magdolna

Amiről ciki beszélni… hálószoba titkok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Amiről ciki beszélni, az gondot is okoz… ez fokozottan igaz a párkapcsolatoknál, és nagyon akadályozhatja a nemi élet kiteljesedését. B. Nagy Magdi mai videójában ezeknek a negatív energiáknak a feloldásáról oszt meg velünk titkokat. Nézd meg ezt a hasznos videót!  

A boldog szerelmi kapcsolatokhoz tényleg szükség van arra, hogy a nők, és a férfiak jól tudjanak kommunikálni. Hiszen a hálószobában igazán szükség van egymás megértésére, mert a szerelmi együttlétek beteljesedésére mindig van igény, még akkor is, ha a mostani helyzet nem ezt mutatja. 


 
 
A meghitt együttlétek érdekében, időről időre érdemes felfrissíteni a kapcsolatot, mert az igények az évek során változhatnak. Ehhez pedig, itt a fizikai világban szükség van a beszélgetésre. 

 
Magdi extra tippjei a boldog párkapcsolatra vágyóknak:
  1. A hálószobában legyen harmónia, amiben segíthetnek a színek, és a megfelelő energiájú tárgyak. A harci jeleneteket ábrázoló képeknek nem a hálószobában van a helyük. A kék színű mandala azért is jó választás, mert nem csak színével, hanem energiájával is segíteni tudja a kommunikációt.
  2. Ha valóban boldog szerelmi együttlétekre vágysz, meghitt beszélgetésekre, támogatásra, elfogadásra, szeretetre, akkor ahhoz olyan partnert kell magadhoz vonzanod, aki ezekben partnered lehet. 
  3. Te milyen kapcsolatra vágysz? Mert vannak, akik csak egy kóbor numerát akarnak. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x