Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében...
Címlap / Ezotéria / Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében áll!Eseménydús évek jönnek…

Havasi Patrícia

Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében áll!Eseménydús évek jönnek…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Szaturnusz jegyváltását az idei év egyik legnagyobb asztrológiai eseményének tekinthetjük. December 20-án a Szaturnusz elhagyta a Nyilas jegyét és belépett a Bak jegyébe. Mit jelent ez a Bak Nap jegyében szülötteknek, valamint a Bak Holddal és Nyilas Aszcendenssel rendelkezőknek?  

Legtöbben megijedünk a Szaturnusz visszatérése esetén. Pedig nem kell, mert a Sors bolygója mégha leckét is oszt, saját fejlődésünk miatt, értünk teszi azt. Ezt leginkább utólag szoktuk belátni, de most felkészülhetünk időben rá, és ha tudatosan megéljük a Szaturnusz analógiáit, nem lesz szükségünk az általa képviselt nehezebb életterületeknek a megélésre.
 
Ehhez tudnunk kell, hogy mik a Szaturnusz analógiái. Ezek, pedig a következők:
Merevség, korlátozás, szűkösség, gátlás, csalódás, megfontoltság, nehézség, komolyság, mélység, keménység, zárkózás, betegségek, depresszió, idő, struktúra, idővel kapcsolatos félelmek, felelősségtudat, kitartás, alázat, türelem, alaposság.

 
Láthattuk, hogy a Szaturnuszhoz is számtalan minőség tartozik,és higgyük el, hogy nem kell minden planéta összes analógiáját megélni, így több kombinációs megoldás létezik az asztrológia által jelzett kereteken belül  számunkra egy „harmonikus életút tervezéséhez és megéléséhez”.  Ezért nem kell megijedni a Szaturnusztól. A Bak jegy uralkodójának bolygója rendet, fegyelmet és struktúrát követel elsősorban most a saját jegyének szülötteitől.
 
Mit ehet tenni?Tegyünk rendet életünkben, kezdjük el a mindennapi dolgoknál, rendet tenni otthonunkban, munkahelyünkön, de nem utolsó sorban a fejünkben is.Ha tudatosan élünk, magunkba integráljuk a Szaturnuszi minőséget, nem lesz szüksége már a bolygónak úgymond megnevelni minket, mert magunk készültünk fel a leckéjére. Sőt, még meg is fog jutalmazni minket. Így próbáljunk meg takarékoskodni, vállaljunk felelősséget valakiért, de legfőképp saját magunkért és tegyünk rendet magunkban! Legyenek szabályaink, legyen belső struktúránk amit követhetünk, legyünk kötelességtudó, fegyelmezett, megbízható Bakok a következő pár évben (is).
Az biztos, hogy a Szaturnusz hazatérésével a saját jegyébe egy új fejezet kezdetét jelöli, amiben a Bakoknak a legfőbb nehézség abban rejlik, hogy hozzá kell szokniuk az új dolgokhoz.

 
 
December 22-én a Nap jegyet vált, belép a Bak jegyébe Így a napokban, következő hetekben előtérbe kerül a kötelességtudat, a fegyelem, a kitartás, a következetesség fogalma egyéni szinten is. 
 
December 25-én a Vénusz is belép a Bak jegyébe, ami felerősíti az otthonában lévő Szaturnusz és Nap hatását, Ő is segítségünkre lesz az Ünnepeket szebbé varázsolni.
 
Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk a Kedves Olvasóknak!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x