Ezért ne viseld halott ember ruháit
Címlap / Ezotéria / Ezért ne viseld halott ember ruháit

Ezért ne viseld halott ember ruháit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Amíg egy ember él, addig mindaz, ami őt körülveszi, átveszi az energiáját, igaz ez a tárgyakra, a ruhákra, cipőkre, táskákra, de még az ágyára is. És amikor meghal, akkor ezek az energiáik itt maradnak... Mit tanácsol a jósnő?  

Közeli hozzátartozónk halálát követően, amíg még nincs átrendezve a szoba (sokan nem is rendezik át), addig jó érzés oda belépni, mintha még mindig ott lenne a lelke... És igen, ott is van a lelke, azért érezzük ezt! Megvan a kedvenc fotele, kedvenc pizsamája, a parfümje, egyszóval, érezhető, hogy ő ott élt. Nagyon sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy amikor meghal valaki, nem változtatnak semmin, mindent ugyanúgy hagynak, ahogy szerettük életében volt. A másik véglet: mindent rögtön elajándékoznak, kidobnak, gyorsan átrendezik a szobát is, hogy ne fájdítsa tovább a szívüket... Egyik se a legjobb megoldás!

A legjobb az,
ha a tárgyait meghagyjuk, képeket teszünk róla a falra vagy fotóalbumba, de a ruháit, cipőit, táskáit, ne ajándékozzuk el másoknak és mi magunk se viseljük, akkor se, ha nagyon drága vagy szép ruháról van szó. Ezzel átvehetjük a betegséget, amiben meghalt. Például, ha rákban hunyt el, pár év múlva nálunk is kialakulhat a betegség, ha asztmás volt vagy allergiás, idővel magunk is ettől szenvedünk majd, sőt, még a cigire is rászokhat az ember, ha nem is dohányzott egész életében, ha a halott, akinek a ruháját hordja, cigizett. Ugyanez igaz az alkoholra is. Ha autóbalesetben halt meg, akkor idővel az, aki a ruháit viseli, szintén autóbalesetet fog szenvedni, ha valakinek nem lehet gyereke és meghal, továbbadhatja a meddőséget... Sokan csodálkoznak, miért nem esnek teherbe, az orvosok sem találnak semmit, ilyenkor van az, hogy olyan lélek használt ruháját viseli, aki meddő volt. Szóval érdemes ezen elgondolkozni...



A legjobb, ha halottaink ruháit elégetjük vagy kidobjuk. Semmiképpen se ajándékozzuk el a szeretetszolgálatoknak, oda kizárólag olyan ruhákat adjunk, amit élő emberek viseltek! Ne adjunk tovább negatív energiákat, átkokat, betegségeket halott emberek ruháival! Ha abban halt meg, hogy megöregedett, akkor se érdemes kockáztatni, mert apróbb betegségek, mint pl. az allergia, ekkor is átszegődhet a ruha viselőjére! Sok embernek hullik a haja, fáj a feje, nem tudja, miért mennek tönkre a párkapcsolatai. Sokszor egy halott ruhája okózza az egészet, amitől ha megszabadulna tőle, az átok is lekerülne róla.

A tárgyakra, ékszerekre ez már kevésbé igaz. Az ékszereket nyugodtan felvehetjük, vagy az olyan ruhát, amit elhunyt szerettünk nekünk kötött, mert ezek mind védelmi energiával látnak el minket, sőt, a bögréjéből is ihatunk. De a ruhája, ami a testével érintkezett, nagyon átveszi az ő betegségeit, de akár a karmáját is! Ezekkel jó tisztában lenni, ha felvesszük az elhunyt ruháját. Főleg, ha pár hét múlva jelentkezik valamilyen szokatlan betegség, tünet, új mánia vagy rossz szokás alakul ki, esetleg a párkapcsolatunkban jelentkeznek problémák.

Sose dobjuk ki viszont egy halott ember pénztárcáját!
Akármilyen is volt az anyagi helyzete, amíg az a pénztárca megvan, az mindig azt jelenti, hogy ha kevés is de mindig lesz pénzed. Lehet, hogy a padláson lapul az a pénztárca, de megvan, és elhunyt szerettünk ezzel véd minket, hogy ne szegényedjünk el sose! Ha viszont kidobjuk egy halott pénztárcáját, akár még hajléktalanná is válhatunk, vagy elárverezhetik a házunkat, főleg, ha velünk lakott az elhunyt.

A halott ágyát csak abban az esetben dobjuk ki, ha abban halt meg. Máskülönben nyugodtan lehet használni az ágyát, de ha abban halt meg, akkor több, mint valószínű, hogy mi is abban az ágyban, hasonló körülmények között fogunk meghalni.

Mindig légy vele tisztában, ha használt ruhát viselsz, hogy kié volt a ruha
, él-e még az az ember, aki viselte. Ha él, akkor nincs semmi probléma, nyugodtan viselheted, nem fog átszállni rád semmi, hiszen még életében kaptad meg a ruháját.
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x