Lédús tisztító diéta – heti egyszer
Címlap / Fogyira / Lédús tisztító diéta – heti egyszer

Lédús tisztító diéta – heti egyszer

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A diétát kúraszerűen, hat héten át heti egy alkalommal érdemes végigcsinálni, tisztít, roborál, segíti a szervezetünket abban, hogy a méreganyagok kiürüljenek.  

Reggeli előtt
1 teáskanál lenmag éhgyomorra, egy pohár mézes-almaecetes forrásvízzel lenyelve. (A kúra ideje alatt minden nap ezzel kell kezdeni a napot.) A kúra ideje alatt napi minimum 2 liter vizet meg kell inni.

Reggeli: Kicsit később egy nagy csésze zsurlófű tea (méregtelenít, vesetisztító hatású, vízhajtó) édesítés nélkül, sokmagos kenyér, bio szendvicskrém, 2 db paradicsom.

Délelőtt: 1,5 liter forrásvíz folyamatosan elkortyolva



Ebéd: Paradicsomleves (nem zacskós!), pirított kenyérkockákkal, búza, vagy más főtt magvak mézzel és friss gyümölcsdarabkákkal. Hozzá legalább két pohár vizet igyunk meg.

Délután legalább egy liter forrásvíz folyamatosan elkortyolva

Vacsora: Lédús gyümölcsök, mint narancs, citrom, barack, stb, idény jelleggel lehet házi befőzésű kompóttal is helyettesíteni, vagy bioboltban kapható befőttet enni helyette.

Lefekvés előtt egy csésze édesítetlen citromfű tea.

Kifejezetten fontos figyelni arra, hogy a kúra napján mindig azonnal menjünk el WC-re, ha szükségünk támad, ne terheljük meg a hólyagot és a végbelet. A folyadék mennyisége nem csökkenthető.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x