Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 11. 23. 11:31 Hozzászólás témája: |
|
|
máby írta: | Kage írta: | máby írta: | szevasztok én még uj vagyok itt
nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem a horoszkopom is és az aszcendensem is oroszlán , de a kinai horoszkopban állitolag tigris vagyok  |
A tigris éve? Mert ha a hónapot nézed, ott az oroszlán havának a majom felel meg. |
hát én évet néztem, nem is tudtam hogy van honapra is
de hát ha majmot nézzük az se rossz abban is van igazság |
Van évre, hónapra, napra, órára, percre! Kicsit már, mint a "nyugati" asztrológia. Én is tigris évében születtem, és a majom havában. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 11. 23. 11:35 Hozzászólás témája: |
|
|
nyuszivirág írta: | Nézzem levegőnek? Egy próbát megér,bár elég muja a srác... A kölcsönös "szimpátia" megvan,csak tovább kellene lépnünk már. Ha levegőnek nézem nem lesz még bátortalanabb? |
Mulya oroszlán? Ajaj... nem inkább csak lusta? Mulya ori nem könnyű eset, de talán vedd a kezedbe Te a kezdeményezést, egy kis csodálat, rajongás mindig beválik az oriknál, de hagyni kell őket vadászni, hódítani! Semmi sem tüzeli őket jobban, mintha a kényes zsákmány észre sem veszi őket (legalábbis ahhoz extra lusta orinak kell lennie). _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 11. 23. 11:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Mona írta: | máby írta: | Mona írta: | máby írta: | szevasztok én még uj vagyok itt
nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem a horoszkopom is és az aszcendensem is oroszlán , de a kinai horoszkopban állitolag tigris vagyok  |
hehe.... a lányom is dupla oroszlán |
nah és kiváncsi lennék egy olyan lányra aki dupla oroszlán, hogy milyen a természete
lehet ki se jönnénk, mivel duplák vagyunk mindketten:D |
Hátha megfelelően körberajongjátok egymást, akkor valszeg jól kijönnétek egymással....  |
Na igen, az oroszlánnak nagyon fontos, hogy csodálják, istenítsék, "körbenyalogassák". Nagy hibát követ el, aki semmibe veszi, megbántja, megjegyzésekkel sértegei, kioktatja vagy megalázza oroszlán társát. Ez a legbiztosabb út a szakításhoz. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2006. 12. 01. 08:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Havi horoszkóp (2006 december):
Ebben a hónapban nem sok ideje lesz lazítani. A munkájában megérett a helyzet a változtatásra, viszont egy ideig még hiába szeretne "biztosra menni", mert úgy tűnik, hogy az ideális körülményekre még várnia kell. Ha nagyobb utazásra indul, készüljön fel arra, hogy nem biztos, hogy minden úgy alakul majd, ahogy szeretné, ez viszont ne ijessze meg, mert elképzelhető, hogy így sokkal jobban érzi majd magát. Ez azonban csak utólag derül majd ki.
A hónap feladata: Tudni mások elképzeléseit is előtérbe helyezni. _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
imelda Főmágus

|
Elküldve: 2006. 12. 14. 18:01 Hozzászólás témája: |
|
|
oroszlán vagyok
és ide mertem jönni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G.Tamás Segédmoterátor

Csatlakozott: 2006.10.13. Péntek 11:42 Hozzászólások: 5933 Tartózkodási hely: Bárhol a városban felbukkanhatok Babettán!
|
Elküldve: 2006. 12. 14. 18:24 Hozzászólás témája: |
|
|
imelda írta: | oroszlán vagyok
és ide mertem jönni  |
Én meg a safari-vadász! _________________ ELŐRE BABETTÁVAL TŰZÖN-VIZEN ÁT A VÉGSŐ GYŐZELEMIG ! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 12. 14. 18:25 Hozzászólás témája: |
|
|
imelda írta: | oroszlán vagyok
és ide mertem jönni  |
látod, bátor is vagy! (mint az oroszlán) _________________ "Akárhogy is sír az ember, a végén csak kifújja az orrát." /Heine/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
imelda Főmágus

|
Elküldve: 2006. 12. 14. 18:31 Hozzászólás témája: |
|
|
G.Tamás írta: | imelda írta: | oroszlán vagyok
és ide mertem jönni  |
Én meg a safari-vadász! |
ha a babettádról vadászol, nem vagyok veszélyben  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hiaklo Főmágus

Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11 Hozzászólások: 3509 Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka
|
Elküldve: 2006. 12. 15. 09:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Boldog ünnepeket Oroszlánok! _________________ Szeretettel Hiaklo |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 12. 15. 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszike! Ez jól jön, az orik nehezen viselik a telet, sötétet, hideget... _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
imelda Főmágus

|
Elküldve: 2006. 12. 15. 23:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Köszike! Ez jól jön, az orik nehezen viselik a telet, sötétet, hideget... |
ahol én élek meleg van, gondoltam küldök egy picit a fázó oroszlántársaimnak
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 12. 16. 13:20 Hozzászólás témája: |
|
|
De gyönyörű! Köszi Imelda! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Musz-Muszkulusz Neofita
|
Elküldve: 2006. 12. 18. 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Én mérleg létemre ide mertem merészkedni...Végül is 3 oroszlánnal élek együtt. Tanultam tőlük eleget. (Remélem, ők is tőlem.) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vigasz Mester

Csatlakozott: 2004.12.05. Vasárnap 19:59 Hozzászólások: 1124 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2006. 12. 18. 21:08 Hozzászólás témája: Oroszlán |
|
|
Igaz , hogy Nyilas vagyok , de az Oroszlánokat nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Főleg az Oroszlán FÉRFIT . Így csupa nagy betűkkel .
Ők , valóban Oroszlánok . Büszkék , méltóságteljesek , egyenes a tartásuk , szókimondóak , igazi tüzes jegy mint a Nyilas.
Hihetetlen módon tudják kényezteni azt aki Szeretnek . Jóképűek ( a legtöbbször ) , csodálatos a hajuk , rendkívül ápoltak , és hihetetlenül tudnak SZERETNI . Nagyon adnak a külső megjelenésükre , szeretik a csillogást . Mindenből a legjobbat .
Persze egy kicsit lusták . Imádják ha elismerik , ha szeretgetik , babusgatják Őket .
Nem a leghűségesebb típus , de mindég visszatér az igazihoz .
Ja , és rettenetesen birtoklóak .
De a MÉLYSÉGES SZERETETÜK , ÉS RAGASZKODÁSUK AZ , AMI ENGEM ELVARÁZSOL .
Viszont ha valakit nem kedvelnek ........ jaj !!
Vigasz - Mónika _________________ Nem vagyon és ragyogás , hanem nyugalom és elfoglaltság a Boldogság titka . |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 12. 19. 08:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Hehe... az a csodálatos a hajuk, az tetszett... ezen muszály volt jót röhögnöm. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|