Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Panyuka Orákulum

Csatlakozott: 2004.04.19. Hétfő 9:11 Hozzászólások: 6592 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. 08. 18. 19:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Kijelzős mérleget kértem a születésnapomra.....Azt majd látom szemmagasságból is.... Vagy nem kéne?  _________________ "A boldogság nem a dolgokban, hanem hajlamunkban rejlik..."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bera Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 13:08 Hozzászólások: 3494 Tartózkodási hely: Valahol a nagyon messze és a nagyon közel között.
|
Elküldve: 2007. 08. 19. 09:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Panyuka - szerintem - a legrosszabb dolog amit egy fogyózó tehet, hogy állandóan a mérleget faggatja, mert nagyon csalóka dolog...
Magam sem értem, hogyan, de centikben többet karcsúsodtam, látom a nadrágjaimon, de a mérleg csak nem akar ennek megfelelően kevesebbet mutatni, legalábbis nem arányosan....
De egy digitális mérleg nagyon jó dolog és örülj neki, csak ne használd túl gyakran - naponta - , hogy sokáig örömöd tudd lelni benne...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 20. 12:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Fogyózók, figyelem! Remek sportot találtam kiegészítésnek - az északi gyaloglást (vagy síjárásnak is hívják). Azt hiszem, ez lesz az, ami segít feloldani a munkám mellékhatásaként jelentkező kellemetlen tüneteket... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 27. 11:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | Fogyózók, figyelem! Remek sportot találtam kiegészítésnek - az északi gyaloglást (vagy síjárásnak is hívják). Azt hiszem, ez lesz az, ami segít feloldani a munkám mellékhatásaként jelentkező kellemetlen tüneteket... |
Már régebb óta csinálom, kisebb-nagyobb szünetekkel.Én nagyon élvezem, főleg, hogy egy nagy parkban tudom ezt űzni.Azt tapasztaltam, hogy mint minden felkapott új divatnak ennek is megvannak azok a pontjai, amikről nem olvasol, hanem megtapasztalsz.
Először is a botok.Nem kell drága bot, nekem egy tök olcsó van és jó.Ami a megfelelő botot illeti, az én testmagasságomhoz már legalább 3 féle (magának csak ez a jó) méretű botot ajánlottak.Valóban nem mindegy, mekkora, sőt nagyon fontos, mert ettől függ a hatékony síjárás.Lehet menni jópénzért tanfolyamra is, ahol megtanítják neked a(z egyik) tehnikát.Nekem ebből végülis elegem lett, körbetanulmányoztam a témát, és a teleszkópos botomat beállítottam akkorára, amekkora nekem kényelmes, és úgy megyek vele, ahogy nekem megfelel.
A többi stimmel  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 27. 11:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | Sieglinde írta: | Fogyózók, figyelem! Remek sportot találtam kiegészítésnek - az északi gyaloglást (vagy síjárásnak is hívják). Azt hiszem, ez lesz az, ami segít feloldani a munkám mellékhatásaként jelentkező kellemetlen tüneteket... |
Már régebb óta csinálom, kisebb-nagyobb szünetekkel.Én nagyon élvezem, főleg, hogy egy nagy parkban tudom ezt űzni.Azt tapasztaltam, hogy mint minden felkapott új divatnak ennek is megvannak azok a pontjai, amikről nem olvasol, hanem megtapasztalsz.
Először is a botok.Nem kell drága bot, nekem egy tök olcsó van és jó.Ami a megfelelő botot illeti, az én testmagasságomhoz már legalább 3 féle (magának csak ez a jó) méretű botot ajánlottak.Valóban nem mindegy, mekkora, sőt nagyon fontos, mert ettől függ a hatékony síjárás.Lehet menni jópénzért tanfolyamra is, ahol megtanítják neked a(z egyik) tehnikát.Nekem ebből végülis elegem lett, körbetanulmányoztam a témát, és a teleszkópos botomat beállítottam akkorára, amekkora nekem kényelmes, és úgy megyek vele, ahogy nekem megfelel.
A többi stimmel  |
Az első lelkes beírásom után még körbejártam a témát - egyelőre neten. Itt helyben találtam egy szerveződést, ahol elfogadható áron tanítanak (elsőre nem árt, ha hivatásos mutatja meg), ahol kölcsönöznek is botot, hogy ki tudd próbálni, melyik méret tűnik optimálisnak... Azt én is éreztem, a gyakorlás és tapasztalat tanít meg rá igazán... És köszönöm, hogy ebben megerősítettél... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
egolady_ Neofita

|
Elküldve: 2007. 08. 28. 11:24 Hozzászólás témája: Tipp |
|
|
Ha igazán jó alakot akartok magatoknak én a hullahoppra esküszöm de kom tegnap is csináltam és mára már 3,5centivel karcsúbb lettem és a legjobb h nem is jön vissza a hály  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2007. 08. 29. 14:41 Hozzászólás témája: |
|
|
bera írta: | Panyuka - szerintem - a legrosszabb dolog amit egy fogyózó tehet, hogy állandóan a mérleget faggatja, mert nagyon csalóka dolog...
Magam sem értem, hogyan, de centikben többet karcsúsodtam, látom a nadrágjaimon, de a mérleg csak nem akar ennek megfelelően kevesebbet mutatni, legalábbis nem arányosan....
De egy digitális mérleg nagyon jó dolog és örülj neki, csak ne használd túl gyakran - naponta - , hogy sokáig örömöd tudd lelni benne...  | persze, karcsúsodsz, m lemegy a háj. viszont izom lesz belőle, aminek azért ugyanúgy súlya van, h meglátszik a mérlegen  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sztj80 Neofita
|
Elküldve: 2007. 08. 30. 11:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! )))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
Puszi Nektek!
Timi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 30. 11:33 Hozzászólás témája: |
|
|
sztj80 írta: | Sziasztok!
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! )))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
Puszi Nektek!
Timi |
Reklámozásnak más a módja!  _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
A hozzászólás legutóbb Sieglinde által 2007. 11. 18. 10:37-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
lilácska Neofita

|
Elküldve: 2007. 09. 05. 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A magam részéről "csoda" dolgokról nem tudok beszámolni, én havonta "csak" 1 kg fogyok. De azt már március óta! Tulajdonképpen nem is igazán tudom, hogy csinálom, de működik. Igyekszem tudatosabban élni (enni, inni, aludni, mozogni stb), de semmi drasztikus. Minden nap egyre boldogabb vagyok, nem beszélve a jó érzésről, hogy beleférek néhány régi jó cuccomba.
Itt a csúnya, hűvös idő, lehet sportolni, nem kapunk hőgutát. Mindenkinek kitartás! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. 09. 05. 10:56 Hozzászólás témája: |
|
|
lilácska írta: |
Sziasztok!
A magam részéről "csoda" dolgokról nem tudok beszámolni, én havonta "csak" 1 kg fogyok. De azt már március óta! Tulajdonképpen nem is igazán tudom, hogy csinálom, de működik. Igyekszem tudatosabban élni (enni, inni, aludni, mozogni stb), de semmi drasztikus. Minden nap egyre boldogabb vagyok, nem beszélve a jó érzésről, hogy beleférek néhány régi jó cuccomba.
Itt a csúnya, hűvös idő, lehet sportolni, nem kapunk hőgutát. Mindenkinek kitartás! |
Lilás, szerintem teljesen jó az a havi egy kiló. Jobban "kitart" hosszú távon, nem jön vissza ha bűnbe esel.
Én is ennyit fogytam kb. havonta. Most szeptemberben van egy éve, hogy elkezdtem a délutántól csak gyümölcs étkezésre átállni. -16 kiló eddig! nagyon büszke vagyok magamra!
És olyan jó érzés, hogy tudom hordani a régi gatyóimat, a mostaniak pedig szó szerint leesnek rólam. _________________ "Akárhogy is sír az ember, a végén csak kifújja az orrát." /Heine/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
lilácska Neofita

|
Elküldve: 2007. 09. 05. 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Drága Mona!
Annyira egyformán látjuk a világot! Nagy gratula a kitartásodhoz. Nekem is el kellett volna kezdenem kb 5-10 éve, de szerintem most értem meg rá "agyilag". A régen nem hordott ("kinőtt"), most "újrafeltudomvenni" nyári nadrágból nézve sokkal szebb a világ. És nem mások kedvéért, hanem saját magam miatt. Főleg egészség, nem elsősorban esztétika (bár az sem árt). Szép napot!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lia Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2007. 09. 10. 08:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: |
Paraméterek? Mi idézte elő benned ezt a gondolatot? |
Paraméterekkel nincs gond (...még), csak annyi, hogy rossz a bőrömben lenni Remélem a következő négy-öt hétben ki tudok alakítani valami rendszert, mert nagyon dől össze a világ...  _________________ Kijelentem, hogy recece.
"-És fityfiritty - mondta Vacskamati." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2007. 09. 11. 08:00 Hozzászólás témája: |
|
|
lilácska írta: | Drága Mona!
Annyira egyformán látjuk a világot! Nagy gratula a kitartásodhoz. Nekem is el kellett volna kezdenem kb 5-10 éve, de szerintem most értem meg rá "agyilag". A régen nem hordott ("kinőtt"), most "újrafeltudomvenni" nyári nadrágból nézve sokkal szebb a világ. És nem mások kedvéért, hanem saját magam miatt. Főleg egészség, nem elsősorban esztétika (bár az sem árt). Szép napot!!
|
.. ez az érzés ismerős. Bár van aki azt mondja, hogy túl sokat fogytam, viszont rettentő jól érzem magam, telve energiával, és élvezem, hogy a36-os nadrágok valók rám, és a 38/40-esket begombolva cipzzározva le tudom húzni magamról. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bera Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 13:08 Hozzászólások: 3494 Tartózkodási hely: Valahol a nagyon messze és a nagyon közel között.
|
Elküldve: 2007. 09. 11. 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: | lilácska írta: | Drága Mona!
|
.. ez az érzés ismerős. Bár van aki azt mondja, hogy túl sokat fogytam, viszont rettentő jól érzem magam, telve energiával, és élvezem, hogy a36-os nadrágok valók rám, és a 38/40-esket begombolva cipzzározva le tudom húzni magamról. |
Anyukám is így van vele - de az arcát borzasztóan "megtörte" a sok leadott kiló, nagyon összeesett és a színe is fakó...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|