Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

romantikus megismerkedési történetek
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Te+Én+Szex
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
főnixmadár
Adeptus


Csatlakozott: 2006.07.06. Csütörtök 0:04
Hozzászólások: 580
Tartózkodási hely: a szivárvány alatt

HozzászólásElküldve: 2007. 01. 12. 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Hangya.Nagyon jólesik a melengetésed.Igyekszem hinni.sunny fx
_________________
Élvezd a napot,élj a mának!A tegnap elmúlt,a holnap a jövő,egy a biztos,a pillanat.Ez minden öröm és boldogság forrása.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kage
-


Csatlakozott: 2004.01.12. Hétfő 14:10
Hozzászólások: 19355

HozzászólásElküldve: 2007. 01. 12. 20:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:
főnixmadár írta:
4 év múlva házasság,főiskola,gyerekek,az első botlás,építkezés,vállalkozás,rossz döntések,anyagi csőd,házeladás,túlélés,talpraállás,egymás mellett élés,építkezés,egyre szürkébb hétköznapok,újabb botlás,egyre kevesebb megbecsülés,beszédtéma hiánya,hangos szóváltások,teljes anyagi csőd,gyerekek kiröppenése,nagyon hosszúnak érzett hétvégék,kiégett kapcsolat.
Ennyi címszavakban.

Álmaim vannak a szép,békés,egymást támogató,a lelkiértékeket megbecsülő boldog,kiegyensúlyozott kapcsolatról.Azokat szoktam az örülősben megfogalmazni.Remélem nem baj,hogy nem igaziak.


sunny fx


Smile Smile Smile Drága Főnixke, a gondolataid igaziak. És azt mondják a nagyon okosak, ha elég erősen és élénken gondolunk, az előbb-utóbb megvalósítja önmagát. Szeretettel ölelős emo.

kívánom, hogy valóságosak is legyenek.
_________________
Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mállottviksz néne
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27
Hozzászólások: 1617
Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység

HozzászólásElküldve: 2007. 01. 12. 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon durva amit a csaucseszkuék műveltek Sad Sad Sad szegénykéim! de legalább elvált a dolog, hogy ti aztán kitartotok egymás mellett. Ennyi idő nem sok pár bírt volna ki! Komolyan!

Főnixke: ne csüggedj, a főnix porból éled újjá, ez a szokása neki. Ha már magadra karmáztad a dolgot, viheted Wink Wink

Mi is érdekesen jöttünk össze a Sárkány urasággal. Ennek már több mint hét éve. Egy netes csetcsatornának volt egy nagy bulija. Akkor még csak a lakosság ali 1%-a netezett (a Harmó bölcsőkoráról van szó) a csapat 80%-a informatikusokból állt, akik leplezendő kommunikációs problémáikat alkoholba fordultak. Volt a bandában jópár csaj is, akik ugyebűár pasizni vágytak, de mivel a pasik mattra itták magukat, így ők is jócskána pohár fenekére néztek, így aztán a buliban az akkor még Ausztriában élő sárkánykoma és én (meg a barátnőm) maradtunk józanok. A barátnőm férjezett. Na szóval ketten maradtunk, és adta magát a dolog, hogy összejöjjünk. Én nagyon nem gondoltam komolyan, mivel én éppen akkor nem akartam kapcsolatot egyáltalán. De a pasi éjjel 3-kor hazakisért és valahonnan a mellékutcából előszedett a másfél méger hosszú szárú, kb 5 cm hosszú fejű, mesébe illően szép rózsát. (valami félrészeg hazafelé tartó kosras rózsaárus pasastól vette, mint utólag kiderült)

Megköszöntött a névnapomon Smile ami aznap volt. Na szóval ez így jöttünk össze. Kaptam egy kutyust tőle, autót vettünk, külön költöztünk.

Aztán jött egy mélypont időszak. Játékszenvedély, depresszió, nehészségek, és a kisgyerekünk. Túléltük. Pedig már ott tartottam, hogy lelépek. Aztán abbahagyta a játszást, és újra a régi lett, és még jobban szeretem, mint valaha, mert már itt van a gyerekünk, a kutya, a közös dolgok is. Ez már nem az a frenetikus, lángolós, mániás szerelem, hanem a megállapodott összetartós fajta. Ő való éppen nekem. Smile
_________________
"...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
főnixmadár
Adeptus


Csatlakozott: 2006.07.06. Csütörtök 0:04
Hozzászólások: 580
Tartózkodási hely: a szivárvány alatt

HozzászólásElküldve: 2007. 01. 12. 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm az együttérzést,a bátorítást.
Különös a főnixhez való vonzódásom.Hetekig azért nem regisztráltam,mert bár azonnal kézenfekvő volt a névválasztás,olyan igazi első gondolat,mégis hezitáltam.Arra gondoltam,hogy mivel túl misztikus,megfoghatatlan és különleges,ezért hívalkodónak tűnhet esetleg.De az ég világon semmi normális nem jutott eszembe.Aztán úgy döntöttem,lesz ami lesz.Mivel ez a madár annyira én vagyok,nem halogattam tovább a jelentkezést.Nagyon jó érzés volt az azonnali meleg hangú üdvözlés Nénétől,kevéssel később pedig Hangya is örült nekem.Azt hiszem,jól választottam.
Érdekes,hogy egyetlen képem sincs itthon,szobrocskám se,még nem találtam meg az igazit.Gyönyörűséges képeket már többet is kaptam az asszociációsban,azokat szoktam nézegetni minden nap.Némelyik látványa annyira bizsergeti a szívemet,olyan,mintha símogatnék egy szépséges madarat.
Ez most azért jutott eszembe,mert Néne megfogalmazta,amit én eddig nem láttam,azt,hogy magamra karmáztam.És valóban így van.sunny fx
_________________
Élvezd a napot,élj a mának!A tegnap elmúlt,a holnap a jövő,egy a biztos,a pillanat.Ez minden öröm és boldogság forrása.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
CsámpásGizike
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2007.07.29. Vasárnap 16:58
Hozzászólások: 1401

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 05. 00:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-hajat mostam, vizes hajjal nem akarok még lefeküdni, ígyhát leírom az én sztorymat.

Szóval az úgy volt...hogy beestem a középiskolába, mint újdonsült kiscsitri, és az akkori barátnőmmel világmegváltó érzések közepette beültünk az iskolapadba ifjonc gólyaként. Cool És naná hogy vadászó körűtra indultunk...felmérve a helyi "kínálatot" Smile Ahogy az ilyekor lenni szokott.

Naszóval..szünetekben...egyszerűen -márcsak a magassága miatt is- ki tűnt a tömegből Ő. Embarassed És megakadt a szemem rajta...teljesen spontán. Korához képest érett férfias arcvonásai voltak már akkoriban is...vagy én láttam annak, akkor..fene tudja.

Szóval...úgy kezdődött, hogy véletlen összeakadt a tekintetünk..majd a véletlenek sűrűsödtek..az a mámoros titokban rápillantás....amikor csak "szemelőtt voltunk egymásnak". Napjában én nem is tudom hányszor...
Majd elkezdődött a szemek játéka, a gesztusok beszélgetése. Mikor milyen hangulatunk volt. ha rossz napom volt, rá se néztem...majd másnap mikor én vidám voltam...azt vettem észre, hogy ő kerüli a tekintetemet. Szóval jól eljátszottunk.. Embarassed Aztán persze amiért ő nem nézett rám én se néztem rá jó sokáig (hát nehogymár...mégis mitképzel -gondoltam magamban mint az úrinők..Smile ), míg egyszer elment mellettem.......és váratlanul nagy csábító mosollyal rámköszönt. Shocked Előtte sose.. Nekem több se kellett...megint beindult a tekintetek játéka. Szóval lényeg a lényeg, így elvoltunk három hónapig. Megkell hagyni -időt jócskán adtunk egymás "kinézéséhez" Laughing Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor ő jött le a lépcsőn, én mentem fel, elmentünk egymás mellett...a tekintetünk szinte égett...farkas szemet néztünk míg..enyhe egymás után nézéssel mentünk a dolgunkra.......és utána -lehet kinevettek- de a saját szemem szinte izzott...és könnybe lábadt.
Aztán jött az a bizonyos -téli szünet előtti - Karácsonyi ünnep. Rendesen szappanoperába illőre sikeredett. Vége volt az ünnepségnek, kiürült az iskola..gondoltam magamban...most kéthétig nem látjuk egymást -én tipródtam...na tuti elfelejt ezidő alatt.- és lehajtott fejjel mentem a folyosón, hogy kinézzek -utoljára az utcára- utána. Rolling Eyes Szóval megyek így magam elé nézve...lehajtott fejjel...a folyosón senki...és látom elém áll két nagy láb. Cool Felnéztem, és ott állt előttem...körülöttünk egy árva lélek sem.......(Én mentem őt utoljára megpillantani,...ő jött engem megkeresni.) Hát mit ne mondjak, ez annyira váratlanul érintett...hogy -az egyébként mindig kalapáló szívem már csak a látványától- akkor borzasztó nyugodt volt, a váratlan meglepetés miatt. Fogalmam sincs miről kezdett el beszélni, azt tudom hogy zavarban volt picit.. Laughing de azt tudom hogy szavába vágtam és annyit mondtam: járjunk? Laughing Erre ő nevetett, mondta persze..és elkérte a telefonszámomat. Jött a barátja, az meg szinte sokkot kapott a látványunktól (gondolom erre ő sem számított) szóval haver adott egy tollat, ő pedig ráirta a csuklójára a telefonszámomat. Cool

Majd pár nap mulva dec. 25-én asszem, felhívott...DE nem voltam otthon. Anyám vette fel a telefont..és hát mint jó anya, tudta mit kell mondania Laughing szóval azt mondta NEKI, hogy a lányom várta már a hívásodat...de sajnos most nincs itthon, hívd vissza később. Shocked (Mint utóbb kiderült, a kedves ezen annyira megörült, hogy vártam a telefonját...hogy kiszaladt a hóba és eldobta magát)
Majd nemtudom miért, a konkrét "együttjárás" kezdete után egy héttel, olyan érzés tört rám, hogy Ő nekem nem kell mégsem. Persze...ez ilyen "levadászva a vad" frusztráció volt egy pillanatra...ezután természetesen beállt a hatalmas rózsaszín köd újra...és...

Hmmm vele elég volt a szemünknek "beszélgetni"...valahogy nem volt csajozós duma. Cool Tudtuk mit akarunk aztán jólvan. Smile

Na megyek aludni. jóéjt.
_________________
Most nem jut eszembe semmi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
julya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2006.12.07. Csütörtök 20:15
Hozzászólások: 1512
Tartózkodási hely: tiszavasvári

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 05. 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CsámpásGizike írta:
-hajat mostam, vizes hajjal nem akarok még lefeküdni, ígyhát leírom az én sztorymat.

Szóval az úgy volt...hogy beestem a középiskolába, mint újdonsült kiscsitri, és az akkori barátnőmmel világmegváltó érzések közepette beültünk az iskolapadba ifjonc gólyaként. Cool És naná hogy vadászó körűtra indultunk...felmérve a helyi "kínálatot" Smile Ahogy az ilyekor lenni szokott.

Naszóval..szünetekben...egyszerűen -márcsak a magassága miatt is- ki tűnt a tömegből Ő. Embarassed És megakadt a szemem rajta...teljesen spontán. Korához képest érett férfias arcvonásai voltak már akkoriban is...vagy én láttam annak, akkor..fene tudja.

Szóval...úgy kezdődött, hogy véletlen összeakadt a tekintetünk..majd a véletlenek sűrűsödtek..az a mámoros titokban rápillantás....amikor csak "szemelőtt voltunk egymásnak". Napjában én nem is tudom hányszor...
Majd elkezdődött a szemek játéka, a gesztusok beszélgetése. Mikor milyen hangulatunk volt. ha rossz napom volt, rá se néztem...majd másnap mikor én vidám voltam...azt vettem észre, hogy ő kerüli a tekintetemet. Szóval jól eljátszottunk.. Embarassed Aztán persze amiért ő nem nézett rám én se néztem rá jó sokáig (hát nehogymár...mégis mitképzel -gondoltam magamban mint az úrinők..Smile ), míg egyszer elment mellettem.......és váratlanul nagy csábító mosollyal rámköszönt. Shocked Előtte sose.. Nekem több se kellett...megint beindult a tekintetek játéka. Szóval lényeg a lényeg, így elvoltunk három hónapig. Megkell hagyni -időt jócskán adtunk egymás "kinézéséhez" Laughing Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor ő jött le a lépcsőn, én mentem fel, elmentünk egymás mellett...a tekintetünk szinte égett...farkas szemet néztünk míg..enyhe egymás után nézéssel mentünk a dolgunkra.......és utána -lehet kinevettek- de a saját szemem szinte izzott...és könnybe lábadt.
Aztán jött az a bizonyos -téli szünet előtti - Karácsonyi ünnep. Rendesen szappanoperába illőre sikeredett. Vége volt az ünnepségnek, kiürült az iskola..gondoltam magamban...most kéthétig nem látjuk egymást -én tipródtam...na tuti elfelejt ezidő alatt.- és lehajtott fejjel mentem a folyosón, hogy kinézzek -utoljára az utcára- utána. Rolling Eyes Szóval megyek így magam elé nézve...lehajtott fejjel...a folyosón senki...és látom elém áll két nagy láb. Cool Felnéztem, és ott állt előttem...körülöttünk egy árva lélek sem.......(Én mentem őt utoljára megpillantani,...ő jött engem megkeresni.) Hát mit ne mondjak, ez annyira váratlanul érintett...hogy -az egyébként mindig kalapáló szívem már csak a látványától- akkor borzasztó nyugodt volt, a váratlan meglepetés miatt. Fogalmam sincs miről kezdett el beszélni, azt tudom hogy zavarban volt picit.. Laughing de azt tudom hogy szavába vágtam és annyit mondtam: járjunk? Laughing Erre ő nevetett, mondta persze..és elkérte a telefonszámomat. Jött a barátja, az meg szinte sokkot kapott a látványunktól (gondolom erre ő sem számított) szóval haver adott egy tollat, ő pedig ráirta a csuklójára a telefonszámomat. Cool

Majd pár nap mulva dec. 25-én asszem, felhívott...DE nem voltam otthon. Anyám vette fel a telefont..és hát mint jó anya, tudta mit kell mondania Laughing szóval azt mondta NEKI, hogy a lányom várta már a hívásodat...de sajnos most nincs itthon, hívd vissza később. Shocked (Mint utóbb kiderült, a kedves ezen annyira megörült, hogy vártam a telefonját...hogy kiszaladt a hóba és eldobta magát)
Majd nemtudom miért, a konkrét "együttjárás" kezdete után egy héttel, olyan érzés tört rám, hogy Ő nekem nem kell mégsem. Persze...ez ilyen "levadászva a vad" frusztráció volt egy pillanatra...ezután természetesen beállt a hatalmas rózsaszín köd újra...és...

Hmmm vele elég volt a szemünknek "beszélgetni"...valahogy nem volt csajozós duma. Cool Tudtuk mit akarunk aztán jólvan. Smile

Na megyek aludni. jóéjt.

És ????????????? bocs de nem ismerem családi helyzetedet...ő lett Ő?
_________________
A végtelenbe és tovább!....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
CsámpásGizike
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2007.07.29. Vasárnap 16:58
Hozzászólások: 1401

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 06. 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Julya: eddig 11. év van mögöttünk..bár igaz a jövőbe senki nem lát...de ezidáig ő rá mondhatom hogy tényleg "Ő"... Embarassed Smile (pedig annó csak 4 hónapig akartam vele lenni..-legalábbis az volt az eredeti tervem...Laughing )
_________________
Most nem jut eszembe semmi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
julya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2006.12.07. Csütörtök 20:15
Hozzászólások: 1512
Tartózkodási hely: tiszavasvári

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 14. 16:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CsámpásGizike írta:
Julya: eddig 11. év van mögöttünk..bár igaz a jövőbe senki nem lát...de ezidáig ő rá mondhatom hogy tényleg "Ő"... Embarassed Smile (pedig annó csak 4 hónapig akartam vele lenni..-legalábbis az volt az eredeti tervem...Laughing )

ez tetszik mert én is igy kezdtem a párommal...mármint csak egy-két hónapig terveztem vele Laughing
_________________
A végtelenbe és tovább!....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Illúzió
Orákulum


Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02
Hozzászólások: 9701
Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 14. 16:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mindenkinek más a "romantikus".. ezért nem nyilatkozom. Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mildy
Orákulum


Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 7904
Tartózkodási hely: Budapest, Szentes

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 18. 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekünk valahogy "neves" napokkor sikerült mindent csinálni: megismerkedni és elsőrandizni is Laughing Smile

2005-ben, gyereknapkor találkoztunk először a Margitszigetet egy kisebb, laza, harmós traccsparti keretében,
aztán csak hónapokkal később történt meg a nagy egymásra találás! augusztus 20-ára megbeszéltük egy kirándulást a Börzsönybe (akkorra már nem voltunk ismeretlenek egymásnak és egyébként eredetileg úgy volt, hogy Kage és Sloan is velünk tartanak, de aztán lemondták Razz ), és végülis tulképp az lett az első randink. igazán roooooooooomantikus volt. Smile Laughing este még moziztunk is (tök jó volt, tök üres volt a mozi Laughing ). Smile

és hát Mi talán sosem találtunk volna egymásra, ha nincs a Harmonet. Smile Wink

Köszönöm Smile
_________________
Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.

alias Ms M.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
julya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2006.12.07. Csütörtök 20:15
Hozzászólások: 1512
Tartózkodási hely: tiszavasvári

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 19. 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem minden szerelmem ősszel kezdődött.Ami tavasszal érkezett az ősszel elmúlt, hogy átadja egy új szerelemnek a helyet.
Igy volt a férjemmel is,....először tavasszal kezdtünk együtt járni...el is múlt őszre mert másba lettem szerelmes.
Aztán következő ősszel ismét egymásra találtunk...gondoltam két- három hónapra megteszi ez a kis fellángolás...azóta van három gyerekünk Laughing
Ja és augusztus 20-án volt az esküvőnk.És az első gyermekünknek december 24-én lesz a 17-ik szülinapja.Nem volt semmi csöpögős romantika benne...de szép emlélkeink vannak és az ahogyan rám néz a mai napig, megszépiti azt is ami kevésbé volt szép. love8
_________________
A végtelenbe és tovább!....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mildy
Orákulum


Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 7904
Tartózkodási hely: Budapest, Szentes

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 19. 15:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

julya írta:
Nekem minden szerelmem ősszel kezdődött.Ami tavasszal érkezett az ősszel elmúlt, hogy átadja egy új szerelemnek a helyet.
Igy volt a férjemmel is,....először tavasszal kezdtünk együtt járni...el is múlt őszre mert másba lettem szerelmes.
Aztán következő ősszel ismét egymásra találtunk...gondoltam két- három hónapra megteszi ez a kis fellángolás...azóta van három gyerekünk Laughing
Ja és augusztus 20-án volt az esküvőnk.És az első gyermekünknek december 24-én lesz a 17-ik szülinapja.Nem volt semmi csöpögős romantika benne...de szép emlélkeink vannak és az ahogyan rám néz a mai napig, megszépiti azt is ami kevésbé volt szép. love8


óóó Smile Wink
_________________
Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.

alias Ms M.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gerleimari
Főmágus


Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28
Hozzászólások: 3701
Tartózkodási hely: BUDAPEST

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 19. 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A második férjemmel élek.Az első elhagyott egy másik miatt mikor a kislányunk még egy éves sem volt.Utána három évig egyedül voltam a kislányommal.Érdekes módon ez volt életem legnyugodtabb időszaka.Igaz, hogy olyan szegények voltunk, hogy magáztam az egyforintost is.Mikor a kislányom néha meg volt fázva, vagy a torka fájt és csak l-2 nap mulva mehetett oviba, de már nem volt lázas és jól érezte magát, bevittem a munkahelyemre.Ott már mindenki ismerte, mert nagyon cserfes kislány volt.Egyszer az egyik kolleganő mondta, hogy vigyáz rá, dolgozzak nyugodtan, mert váratlanul sürgős munka akadt.Na, mikor készen lettem kerestem a lányomat, és mindenki azt mondta, hogy az egyik karbantartó fiúval ment fel az emeletre.Mindig feljebb keresve mentem utána, mig végül az a munkatársam aki vállalta hogy vigyáz rá,ilyedten mondta hogy felment a fiúval a tetőre.Én meg ész nélkül rohantam fel, majdnem frászt kaptam.Hát pont akkor másztak ki a padlásajtón! Na, én meg ami a csövön kifért!Maga hülye! Elment az esze hogy egy ilyen kis gyereket a tetőre visz?Ő meg végignézett rajtam, és szép csendesen megjegyezte: Maga egy hisztérika!Külömben nem tudja rólam elképzelni hogy tudok egy gyerekre vigyázni? Aztán sarkon fordult és otthagyott.Hát igy kezdődött.Azóta több mint 30 év telt el, van egy másik lányunk is, és hat lányunokánk.Meghát az elmult harminc év alatt történt velünk egy és más...Jó is, rossz is.
_________________
ZSEBIMAMA
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
CsámpásGizike
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2007.07.29. Vasárnap 16:58
Hozzászólások: 1401

HozzászólásElküldve: 2007. 12. 19. 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gerleimari írta:
A második férjemmel élek.Az első elhagyott egy másik miatt mikor a kislányunk még egy éves sem volt.Utána három évig egyedül voltam a kislányommal.Érdekes módon ez volt életem legnyugodtabb időszaka.Igaz, hogy olyan szegények voltunk, hogy magáztam az egyforintost is.Mikor a kislányom néha meg volt fázva, vagy a torka fájt és csak l-2 nap mulva mehetett oviba, de már nem volt lázas és jól érezte magát, bevittem a munkahelyemre.Ott már mindenki ismerte, mert nagyon cserfes kislány volt.Egyszer az egyik kolleganő mondta, hogy vigyáz rá, dolgozzak nyugodtan, mert váratlanul sürgős munka akadt.Na, mikor készen lettem kerestem a lányomat, és mindenki azt mondta, hogy az egyik karbantartó fiúval ment fel az emeletre.Mindig feljebb keresve mentem utána, mig végül az a munkatársam aki vállalta hogy vigyáz rá,ilyedten mondta hogy felment a fiúval a tetőre.Én meg ész nélkül rohantam fel, majdnem frászt kaptam.Hát pont akkor másztak ki a padlásajtón! Na, én meg ami a csövön kifért!Maga hülye! Elment az esze hogy egy ilyen kis gyereket a tetőre visz?Ő meg végignézett rajtam, és szép csendesen megjegyezte: Maga egy hisztérika!Külömben nem tudja rólam elképzelni hogy tudok egy gyerekre vigyázni? Aztán sarkon fordult és otthagyott.Hát igy kezdődött.Azóta több mint 30 év telt el, van egy másik lányunk is, és hat lányunokánk.Meghát az elmult harminc év alatt történt velünk egy és más...Jó is, rossz is.
Laughing Ez aranyos!
_________________
Most nem jut eszembe semmi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Te+Én+Szex Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.