Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2007. 11. 19. 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Az intézet sajnos, senkinek nem jó megoldás.Egy közeli ismerősöm, mondhatni barátom intézetben nőtt fel.Ugy gondolja a mai napig is hogy jobb volt, mintha a családja nevelte volna.Meséli, hogy mikor először kapott olyan ruhákat, amit senki nem hordott előtte, milyen boldog volt.Aztán azt is elmesélte, hogy mikor kikerült az intézetből és először akart vásárolni, előtte egy fél órát tipródott a bolt előtt, nem mert bemenni.Előre elgondolta, hogy mit fog mondani, arra mit válaszolnak majd, és az egész komoly trauma volt neki.És ez csak egy apróság az itézeti gyerekek életéből! Egy olyan apróság, ami nekünk természetes.Megrázó volt hallgatni! _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2007. 12. 28. 20:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Mikor még kicsi lány voltam egy időben a dédimhez is jártam nyaralni nyaranta és ott ismertem meg egy velem egyidős lányt,akinek legalább 3 tesója volt akkor(már nem emlékszem pontosan).Egyszer azt mondta nekem:"tudtad,hogy én nem úgy születtem,mint a többi gyerek?"-nagyon megdöbbentem nem értettem miért mondja aztán elmagyarázta,hogy neki nincsenek szülei nem volt anyukája aki megszülhette volna.
Ekkor tudtam meg,hogy egy intézetből hozták őt el és hogy van ott még neki testvére,meg hogy a nevelőszülei megint örökbe akarnak fogadni egy gyereket de nem a testvérét és neki nem esett jól,mert nagyon hiányzott neki az öccse és még csak meg sem látogathatta.Hozzátenném a többi gyerek is örökbefogadott volt,ami nem is lenne rossz,de szerintem az az anyuka és apuka már akkor sem volt képes eltaratani azokat a kis szegényeket.  _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
trapiti Neofita

Csatlakozott: 2003.12.27. Szombat 21:49 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. 12. 13. 01:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Feléleszthetnénk ezt a topikot Annyi a tévhit a témában...  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2008. 12. 16. 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
trapiti írta: | Feléleszthetnénk ezt a topikot Annyi a tévhit a témában...  |
Akkor rajta, írj! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2008. 12. 30. 16:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Én nagyon sokéig afféle küldetésnek tekintettem, hogy nevelőszülő legyek. (Nem örökbefogadó, hanem nevelőszülő!) Sajnos nem olyan emberhez mentem hozzá, aki ebben támogatni tudna engem, pedig ez nagyon nagy vágyam volt mindig is. Azt hiszem, ez olyasmi volna, ami nagyon fontos lenne nekem, mégsem adatik meg. Sajnálom, hogy ez kimarad az életemből - pedig általában meg tudtam valósítani amit elterveztem. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2008. 12. 30. 21:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: | Én nagyon sokéig afféle küldetésnek tekintettem, hogy nevelőszülő legyek. (Nem örökbefogadó, hanem nevelőszülő!) Sajnos nem olyan emberhez mentem hozzá, aki ebben támogatni tudna engem, pedig ez nagyon nagy vágyam volt mindig is. Azt hiszem, ez olyasmi volna, ami nagyon fontos lenne nekem, mégsem adatik meg. Sajnálom, hogy ez kimarad az életemből - pedig általában meg tudtam valósítani amit elterveztem. |
Még nincs vége az életednek Néne! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|