Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Illúzió írta: | Suzanne írta: | De azért mindenképp van valami ami dühít!
Szerintem ez az egész fogyókúrás dolog azért alakult ki a nők körében, mert a férfiak elvárásai igencsak nagyok...
Meg hát ha meglátnak egy "jó" csajt, majd kiesik a szemük! És kik a jó nők??? Hát első sorban a vékonyak... A többi megint részlet kérdése... A modellvilágról meg nem is beszélek...
Azt hiszem bele fogok őrülni egy nap ebbe az egész fogyókúrába! Ha csak nem a föld alatt kötök ki én is, mint sajnos már egy csomó csaj, akik túlzásba vitték...  |
Fura, tényleg így kezdődött..de mióta a nők ezt is "divatként" űzik, gebe nem kell a pasiknak, csak a szemük kívánja. mégis a jobb pasik egy nem túl helyes csaj oldalán "virítanak".. akin van hús IS, nem csupa csont..
(persze, szerencsémre a formált csontvázak családjába tartozom..) de frász kapok, ha meg merik kérdezni, hány kiló vagyok..
SZERINTEM nem az a lényeg, hogy a mérleg mit mutat, hanem hogy TE jól érezd magad a bőrödben
ámen |
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek! A férfiakról meg: mindenféle nőt szeretnek a pasik, hidd el! Van aki a nádszálat és van/szerencsére/ aki a ducit.Ezen kár rágódnod, hiszen "minden zsák megtalálja a foltját".Közhely, marhára, de igaz! A szerelem soha nem mulott a kilókon! Ahol a kilókat felemlegetik, ott már nincs szerelem/de nem a kilók miatt/  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: | Ahol a kilókat felemlegetik, ott már nincs szerelem/de nem a kilók miatt/ |
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Illúzió írta: | Idézet: | Ahol a kilókat felemlegetik, ott már nincs szerelem/de nem a kilók miatt/ |
 |
Ugye ismered, hogy"nembaj, van mááásik"  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:42 Hozzászólás témája: |
|
|
gerleimari írta: | Illúzió írta: | Idézet: | Ahol a kilókat felemlegetik, ott már nincs szerelem/de nem a kilók miatt/ |
 |
Ugye ismered, hogy"nembaj, van mááásik"  |
nem.. a mááásik is ugyanezért lesz kidobva.. csak meg kell kérdeznie.. "Fogytál?" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Illúzió írta: | gerleimari írta: | Illúzió írta: | Idézet: | Ahol a kilókat felemlegetik, ott már nincs szerelem/de nem a kilók miatt/ |
 |
Ugye ismered, hogy"nembaj, van mááásik"  |
nem.. a mááásik is ugyanezért lesz kidobva.. csak meg kell kérdeznie.. "Fogytál?" |
Hát ez a kérdés meg nem mindig rosszallásból fakad! Leginkább akkor magadnak vagy túl nádszál, nem MÁSnak!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Suzanne Neofita

|
Elküldve: 2008. 03. 16. 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Drágáim!!!
Igazatok van, de nem csak a kilók befolyásolják kedves gladiátorainkat... Hanem ami ebbe a topikba nem illő, de mégis elmondom, mert engem személyszerint nagyon zavar és kiborít. A mellek méreteire is nagyon odafigyelnek... Képesek e miatt más csajokat is megbámulni az utcán, vagy bárhol... ilyenkor kisebbségi érzetem van és qrvára megaláznak...  _________________ " Arcom mossa eső és szárítja a szél, az ember mindig jobbat remél, porból lettem s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek..." [BIKINI] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

|
Elküldve: 2008. 03. 16. 16:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Suzanne írta: | Drágáim!!!
Igazatok van, de nem csak a kilók befolyásolják kedves gladiátorainkat... Hanem ami ebbe a topikba nem illő, de mégis elmondom, mert engem személyszerint nagyon zavar és kiborít. A mellek méreteire is nagyon odafigyelnek... Képesek e miatt más csajokat is megbámulni az utcán, vagy bárhol... ilyenkor kisebbségi érzetem van és qrvára megaláznak...  |
nekem ilyenkor az jut eszembe, (főleg ha különben nincs rajta hús).. hogy mekkora Q.., hát még ha ki is teszi a kirakatba..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Suzanne Neofita

|
Elküldve: 2008. 03. 16. 16:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen Illúzió!
De mégis "ők" a győztesek...  _________________ " Arcom mossa eső és szárítja a szél, az ember mindig jobbat remél, porból lettem s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek..." [BIKINI] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2008. 03. 17. 08:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Suzanne írta: | Drágáim!!!
Igazatok van, de nem csak a kilók befolyásolják kedves gladiátorainkat... Hanem ami ebbe a topikba nem illő, de mégis elmondom, mert engem személyszerint nagyon zavar és kiborít. A mellek méreteire is nagyon odafigyelnek... Képesek e miatt más csajokat is megbámulni az utcán, vagy bárhol... ilyenkor kisebbségi érzetem van és qrvára megaláznak...  |
Valóban nem ebbe a topikba való.
A kisebbségi érzésed pedig belülről fakad, csak Te oldhatod fel. Tökéletes ember nincs, még Te sem, és ezt meg kell tudnod bocsájtani magadnak és másoknak is. _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

|
Elküldve: 2008. 03. 17. 11:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Caravell írta: | Suzanne írta: | Drágáim!!!
Valóban nem ebbe a topikba való.
A kisebbségi érzésed pedig belülről fakad, csak Te oldhatod fel. Tökéletes ember nincs, még Te sem, és ezt meg kell tudnod bocsájtani magadnak és másoknak is. |
Igy van!Én a nagyobb méretüek közé tartozom és fiatal koromban sokáig elől összefont kezekkel jártam, annyira zavart.Hát úgylátszik, mindenki azzal elégedetlen, amije van és ameddig napirendre nem tér fölötte és nem tartja többé hiányosságnak.  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Suzanne Neofita

|
Elküldve: 2008. 03. 17. 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Caravell!!!
Ezekkel mind tisztában vagyok, csak sajnos nekem valahogy nem megy...
Mindegy.
A marhahústól lehet hízni??? _________________ " Arcom mossa eső és szárítja a szél, az ember mindig jobbat remél, porból lettem s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek..." [BIKINI] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
annamari Neofita
Csatlakozott: 2008.03.12. Szerda 18:29 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Taszár
|
Elküldve: 2008. 03. 18. 20:28 Hozzászólás témája: fogyás |
|
|
Sziasztok !Még új vagyok itt,de szivesen megosztanám tapasztalatomat veletek.Én 1 hizásra hajlamos csajszi vagyok,hosszu évk ota küzdök a kilokkal.2 honapja rátaláltam egy csodás modszere amivel 10kgtol szabadultam meg.Ha bővebben érdekel a történet írjatok és szivesen megosztom. Üdv.Annamari |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Suzanne Neofita

|
Elküldve: 2008. 03. 19. 12:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Drága Annamari!
Engem érdekel  _________________ " Arcom mossa eső és szárítja a szél, az ember mindig jobbat remél, porból lettem s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek..." [BIKINI] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
annamari Neofita
Csatlakozott: 2008.03.12. Szerda 18:29 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Taszár
|
Elküldve: 2008. 03. 19. 14:36 Hozzászólás témája: Suzane |
|
|
Szia Suzane! kérlek jelentkezz e-mailon, egyeztetünk és elmesélem. Tul hosszu hogy leírjam, de 1 életre megoldotta a sulyproblémámat. skypon is megtalálsz,cim:benkőné tanko annamária,taszár |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2008. 03. 21. 12:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Suzanne írta: | Caravell!!!
Ezekkel mind tisztában vagyok, csak sajnos nekem valahogy nem megy...
Mindegy.
A marhahústól lehet hízni??? |
A marhahús nincs úgy átszőve márványozottan zsírral,mint a sertés és kavasebb a zsírtartalma,de abban is van. Legjobb megfőzni és a levest lehűtve leszedni a zsírt a tetejéről. _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|