Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Kirana Orákulum

Csatlakozott: 2003.11.19. Szerda 8:16 Hozzászólások: 6051 Tartózkodási hely: Közép-kelet világegyetem
|
Elküldve: 2008. 08. 07. 06:46 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | A 3 dimenziós-térnek a látás módjáról fogok írni melynek nagyon sok féle módja, van. Szerintem, ha a térben való nézést el tudod sajátítani, akkor olyan látásmódnak a birtokába jutsz, amivel a teret kilehet tölteni, s ezt bármire tudod használni.
Ha a 2-pontból 4-pontot majd 4-ből 3-pontot nézel, akkor, ha ezt én (vízszintesnek írnám le, tételezzük) amit nekem sikerült azt átlós-vonalat sikerült látnom, ami tükör-dimenzió egyben.
Mert így van sikerült, azt hiszem rájönnöm a sablonra, aminek segítségével a többi vonalat is meglehet találni. Már különböző fórumokon leírtam ezen dolgokat de mindenhol értetlenség fogadta. Talán nehéz a mai világban az emberfiának-lányának a gondolkodás készsége.
De nem baj, mert talán vannak olyanok kiknek ezen írások, mondanak valamit.
A lényeg, ha meg tanulsz horizontális, vertikális dimenziókban gondolkodni, akkor jöhet a 3dimenziós-térlátás. |
Te sík lény vagy?
én látok visszintesen, függőlegesen és 3dimenzióban mert van mélysége, magassága és átlója.
Gondolom fórumtársaim is eképpen élnek ebben a dimnezióban  _________________ "Azt kérded, ki őrzi a szelet? Azt kérded mi a szent."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 07. 12:28 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | A 3 dimenziós-térnek a látás módjáról fogok írni melynek nagyon sok féle módja, van. Szerintem, ha a térben való nézést el tudod sajátítani, akkor olyan látásmódnak a birtokába jutsz, amivel a teret kilehet tölteni, s ezt bármire tudod használni.
Ha a 2-pontból 4-pontot majd 4-ből 3-pontot nézel, akkor, ha ezt én (vízszintesnek írnám le, tételezzük) amit nekem sikerült azt átlós-vonalat sikerült látnom, ami tükör-dimenzió egyben.
Mert így van sikerült, azt hiszem rájönnöm a sablonra, aminek segítségével a többi vonalat is meglehet találni. Már különböző fórumokon leírtam ezen dolgokat de mindenhol értetlenség fogadta. Talán nehéz a mai világban az emberfiának-lányának a gondolkodás készsége.
A lényeg, ha meg tanulsz horizontális, vertikális dimenziókban gondolkodni, akkor jöhet a 3dimenziós-térlátás.
Horizontális dimenziós sík- gyakorlat képzeld el, hogy egy utcában, van egy autó a fejedet alaphelyzetből, ahogy állsz így képzeld el. Fordulj bármely irányba a fejed akkor az autót más milyen helyzetben, fogod találni, mint az alap helyzetvolt. Ha ezt begyakorlod úgy körbe, tudod járni az autót, hogy a fejed elmozdítása nélkül az autó körbe fog fordulni. Nem kell az utca csak ez segítségedre, van a kezdetekben. Vertikális dimenzió gyakorlat itt gurulnod kell előre, és úgy kell elképzelned az autót és más milyen képen, fogod látni az autót. Gyermekek értik tudják alkalmazni ti, értitek é. Jó kísérletezést. |
Ezzel az a bajom, hogy a fizikai sík fogalmaival operálsz és megmaradsz a korlátjai között - szavak szintjén mindenképpen....
Lefordítom magyarra, mi az, amit a vékányi szóból összeraktam: kialakítottál magadnak egy n+1-edik vizualizációs technikát és próbálod népszerűsíteni... Ehhez halkan annyit tennék hozzá, hogy tapasztalatom szerint arról, amiben "otthon van" valaki, képes mások által is érthető módon beszélni... Mit mondjak: én maradok a saját magam ösvényén, nem sikerült felébresztened az érdeklődésemet...
Kérdésem viszont van: mi a célod? mivégre ez az egész? mert ha csak puszta technika, akkor megette a fene az egészet....
Még egy gondolat: egy adott cél több úton is elérhető... nincsen "egyedül üdvözítő" megodás.... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2008. 08. 07. 15:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | és persze lehet bármibe beleszagolni is nem? érted ugye?  |
Sejtem csak, mint macska az esőt.  _________________ http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu
"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2008. 08. 07. 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Kirana írta: | angyay írta: | A 3 dimenziós-térnek a látás módjáról fogok írni melynek nagyon sok féle módja, van. Szerintem, ha a térben való nézést el tudod sajátítani, akkor olyan látásmódnak a birtokába jutsz, amivel a teret kilehet tölteni, s ezt bármire tudod használni.
A lényeg, ha meg tanulsz horizontális, vertikális dimenziókban gondolkodni, akkor jöhet a 3dimenziós-térlátás. |
Te sík lény vagy?
én látok visszintesen, függőlegesen és 3dimenzióban mert van mélysége, magassága és átlója.
Gondolom fórumtársaim is eképpen élnek ebben a dimnezióban  |
Igen, sík....  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Kredenc
|
Elküldve: 2008. 08. 07. 21:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nehéz felfogásúaknak előtted, van egy bármely tárgy, szeretnéd, ha azon részét is látnád, ami takarásban van. Módszer lényege, ha meg tanulsz horizontálisan és vertikálisan a példa szerint gondolkozni, látod a tárgytakarásban lévő részét is. Miért, mert a tárgy körbejár, ha rá gondolsz (sokkgyakorlással eléred) mond, hogy nem felemelő érzés látni azt, ami egyébként nem látható. Látni azt úgy, hogy körbefordul te álló helyzetedből el, sem mozdulsz.
Sík, ha a tárgyat látod körbe forogni a térben?
Mi hasznom van abból, ha tudsz valamely dolgot másképpen semmi és minden, de csak neked végül mindenkinek így nekem is majd valamikorra. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsámpásGizike Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2008. 08. 07. 22:46 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | Nehéz felfogásúaknak előtted, van egy bármely tárgy, szeretnéd, ha azon részét is látnád, ami takarásban van. Módszer lényege, ha meg tanulsz horizontálisan és vertikálisan a példa szerint gondolkozni, látod a tárgytakarásban lévő részét is. Miért, mert a tárgy körbejár, ha rá gondolsz (sokkgyakorlással eléred) mond, hogy nem felemelő érzés látni azt, ami egyébként nem látható. Látni azt úgy, hogy körbefordul te álló helyzetedből el, sem mozdulsz.
Mi hasznom van abból, ha tudsz valamely dolgot másképpen semmi és minden, de csak neked végül mindenkinek így nekem is majd valamikorra. | Programozó vagy..  _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Kredenc
|
Elküldve: 2008. 08. 07. 23:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kirana Orákulum

Csatlakozott: 2003.11.19. Szerda 8:16 Hozzászólások: 6051 Tartózkodási hely: Közép-kelet világegyetem
|
Elküldve: 2008. 08. 08. 06:53 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | Nehéz felfogásúaknak előtted, van egy bármely tárgy, szeretnéd, ha azon részét is látnád, ami takarásban van. Módszer lényege, ha meg tanulsz horizontálisan és vertikálisan a példa szerint gondolkozni, látod a tárgytakarásban lévő részét is. Miért, mert a tárgy körbejár, ha rá gondolsz (sokkgyakorlással eléred) mond, hogy nem felemelő érzés látni azt, ami egyébként nem látható. Látni azt úgy, hogy körbefordul te álló helyzetedből el, sem mozdulsz.
Mi hasznom van abból, ha tudsz valamely dolgot másképpen semmi és minden, de csak neked végül mindenkinek így nekem is majd valamikorra. |
arra a következtetésre jutottam, sokan belekattantak az ilyenfajta gondolkodásba. a mi osztályunkon már nincs hely...  _________________ "Azt kérded, ki őrzi a szelet? Azt kérded mi a szent."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 08. 06:57 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | Te hiába szeretnéd... Akinek ez az útja, rátalál, akinek nem, elsétál mellette... esetleg pillantást sem vetve rá. És ebben nincs semmi rossz... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2008. 08. 08. 07:29 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | És ha én nem szeretném, mert nem vágyom elmeprogramozásra?  _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 08. 07:54 Hozzászólás témája: |
|
|
CsámpásGizike írta: | angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | És ha én nem szeretném, mert nem vágyom elmeprogramozásra?  |
Zárójelben jegyzem meg, mindegyikünk "programok" szerint él... és tudatalatt "programoz", úgy, hogy nem is veszi észre... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
|
Elküldve: 2008. 08. 08. 08:34 Hozzászólás témája: |
|
|
CsámpásGizike írta: | angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | És ha én nem szeretném, mert nem vágyom elmeprogramozásra?  |
Gyufa nélkül is tudsz tüzet gyújtani igazad, van. Van gázgyújtó de, visszamehetsz a fát fával módszerhez, ne menj vissza, maradj a fát fánál, módnál. Minek elvagy sikeres vagy elme tudatos képzelet nélkül elvagy „igazad van minek az elme programozása „veszett fejsze nyele. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 08. 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | CsámpásGizike írta: | angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | És ha én nem szeretném, mert nem vágyom elmeprogramozásra?  |
Gyufa nélkül is tudsz tüzet gyújtani igazad, van. Van gázgyújtó de, visszamehetsz a fát fával módszerhez, ne menj vissza, maradj a fát fánál, módnál. Minek elvagy sikeres vagy elme tudatos képzelet nélkül elvagy „igazad van minek az elme programozása „veszett fejsze nyele. |
Van ám úgy, hogy a régi módszer jobb, mint az új! Nem kell mindig feltalálni a csőben a lyukat... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2008. 08. 08. 16:42 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | CsámpásGizike írta: | angyay írta: | Igen az elmét programozom és szeretném, ha neked is sikerülne az, ami nekem sikerült. | És ha én nem szeretném, mert nem vágyom elmeprogramozásra?  |
Gyufa nélkül is tudsz tüzet gyújtani igazad, van. Van gázgyújtó de, visszamehetsz a fát fával módszerhez, ne menj vissza, maradj a fát fánál, módnál. Minek elvagy sikeres vagy elme tudatos képzelet nélkül elvagy „igazad van minek az elme programozása „veszett fejsze nyele. | Idefigyelj kedves Angyay... NEM azt mondtam hogy nincs tudatos képzeletem, csupán nem ezen agyalok egész nap hogy jééééééé mennyi mindent eltudok képzelni és látok gondolatban az agyammal..akár 3d-sen! Hü de ügyes elmém van! Meg ilyenek...  _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|