Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
angyay Mester
Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Kredenc
|
Elküldve: 2008. 08. 12. 10:15 Hozzászólás témája: Nagymondások hallottad vagy te mondtad? |
|
|
Katonakoromban hallottam ezt a beszólást kevés, vagy mint ló hátúszásban. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2008. 08. 15. 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
mint kempingsajtban a sátorvas, mint téliszalámiban a hóesés, mint árvaházban a szülői értekezlet _________________ http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu
"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fatimerika Orákulum

Csatlakozott: 2007.06.11. Hétfő 18:21 Hozzászólások: 5055 Tartózkodási hely: Fenn ülök a Göncöl-szekéren
|
Elküldve: 2008. 08. 15. 20:00 Hozzászólás témája: |
|
|
...mint vörös hagymában a proletár öntudat.. _________________ Viviamo il modo in cui - da solo. = Élünk, ahogy álmodunk - egyedül. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Kredenc
|
Elküldve: 2008. 08. 16. 17:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Rendszeresen mindenki sportot űz abból gyönyörű nők, vannak, mért nem választasz egyet és úgy éled az életedet ez a legnagyobb problémájuk velem kapcsolatban. Időnként vannak ilyen beszólások ismerős néni, mondja előtted, fekszik meztelenül egy gyönyörű nő, mit tennél vele válasz: keresném a nyílást ahol a pénzt, be lehet dobni rajta (nem sértésnek szántam a mondataimat így érzek (tisztelet a kivételnek, mert vannak nők kik nem ebbe a kategóriába, tartoznak)). A néni aznap nem szólt többet de elismerte az igazságát a mondataimnak sajnos ne legyenek igazak. Felháborodsz, rajta amit írtam sajnálom az érzéseidet nem tégedet, akarlak bántani, de a véleményem nemigen változott meg az óta sem. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
|
Elküldve: 2008. 08. 17. 06:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Hagynám, hogy élezgesse a tüzemet? _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csóksúglak Neofita

|
Elküldve: 2008. 08. 17. 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
élesztgesse _________________ nem tudok más lenni, csak én, egyszerűen én |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
|
Elküldve: 2008. 08. 18. 15:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Csóksúglak írta: | élesztgesse |
Hó, hó milyen jó hogy vagy nekünk. _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2008. 08. 18. 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | Rendszeresen mindenki sportot űz abból gyönyörű nők, vannak, mért nem választasz egyet és úgy éled az életedet ez a legnagyobb problémájuk velem kapcsolatban. Időnként vannak ilyen beszólások ismerős néni, mondja előtted, fekszik meztelenül egy gyönyörű nő, mit tennél vele válasz: keresném a nyílást ahol a pénzt, be lehet dobni rajta (nem sértésnek szántam a mondataimat így érzek (tisztelet a kivételnek, mert vannak nők kik nem ebbe a kategóriába, tartoznak)). A néni aznap nem szólt többet de elismerte az igazságát a mondataimnak sajnos ne legyenek igazak. Felháborodsz, rajta amit írtam sajnálom az érzéseidet nem tégedet, akarlak bántani, de a véleményem nemigen változott meg az óta sem. |
Ezt nem vártam volna tőled! Ennél többre tartottalak!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csóksúglak Neofita

|
Elküldve: 2008. 08. 18. 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: |
Hó, hó milyen jó hogy vagy nekünk. |
Az is nagyon jó, hogy Te vagy. _________________ nem tudok más lenni, csak én, egyszerűen én |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
|
Elküldve: 2008. 08. 18. 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
gerleimari írta: | angyay írta: | Rendszeresen mindenki sportot űz abból gyönyörű nők, vannak, mért nem választasz egyet és úgy éled az életedet ez a legnagyobb problémájuk velem kapcsolatban. Időnként vannak ilyen beszólások ismerős néni, mondja előtted, fekszik meztelenül egy gyönyörű nő, mit tennél vele válasz: keresném a nyílást ahol a pénzt, be lehet dobni rajta (nem sértésnek szántam a mondataimat így érzek (tisztelet a kivételnek, mert vannak nők kik nem ebbe a kategóriába, tartoznak)). A néni aznap nem szólt többet de elismerte az igazságát a mondataimnak sajnos ne legyenek igazak. Felháborodsz, rajta amit írtam sajnálom az érzéseidet nem tégedet, akarlak bántani, de a véleményem nemigen változott meg az óta sem. |
Ezt nem vártam volna tőled! Ennél többre tartottalak!  |
Igazad van!  _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|