Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2010. 07. 19. 15:57 Hozzászólás témája: |
|
|
szürke írta: | Alex írta: | ....így vártak, hát lehet erre nemet mondani......
 |
jaaajjj én is én is ... irigykedős emo
mi ízlett a legjobban ?
volt-e újdonság ... amit most ettél vagy ittál először ..? hogy ízlett ha igen.... |
Nagyon finomakat ettem.... ..francia libamáj-tól a kacsa medalionok érdei gombával, különböző sajtok - spec. kecske sajtok és persze a deszertekről , vörösborról már nem is beszélve....  _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2010. 07. 19. 15:59 Hozzászólás témája: |
|
|
...ez volt a medence......nem tudtam lubickolni benne....fürdőgatyó hiányában
sajna...most csak így tudtam belinkelni..
http://x.bstatic.com/images/hotel/square60/132/1322845.gif _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

|
Elküldve: 2010. 07. 21. 11:28 Hozzászólás témája: |
|
|
..itt őrizték a kastély szellemei az álmom....
 _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

|
Elküldve: 2010. 07. 21. 11:32 Hozzászólás témája: |
|
|
...itt reggelizgettem
 _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fatimerika Orákulum

Csatlakozott: 2007.06.11. Hétfő 18:21 Hozzászólások: 5055 Tartózkodási hely: Fenn ülök a Göncöl-szekéren
|
Elküldve: 2010. 07. 21. 17:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Hmmmm, mázlista!  _________________ Viviamo il modo in cui - da solo. = Élünk, ahogy álmodunk - egyedül. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2010. 07. 22. 10:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Alex írta: | ..itt őrizték a kastély szellemei az álmom....
 | hmmmm  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010. 07. 22. 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Ha már majd saját gépről írok, megosztom veletek az elmúlt hét élményeit: Olaszország északi részén töltöttem pár napot - Velence, Pádua, Verona, Sirmione, Milánó.... Csodálatos volt.... | és az mikor lesz?  |
Most még kölcsöngépem van, a saját javítódik. Várhatóan jövő héten birtokba vehetem... (gyerek kapott újat, enyém lesz az uraságról levetett ) Utána... | má' jövő hét van  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

|
Elküldve: 2010. 07. 25. 16:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Fatimerika írta: | Hmmmm, mázlista!  |
......ha nekem írtad?!...az vagyok....mázlista ...de nem csak a hangyák hordták össze a mnázlit  _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 26. 07:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Lon írta: | Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Ha már majd saját gépről írok, megosztom veletek az elmúlt hét élményeit: Olaszország északi részén töltöttem pár napot - Velence, Pádua, Verona, Sirmione, Milánó.... Csodálatos volt.... | és az mikor lesz?  |
Most még kölcsöngépem van, a saját javítódik. Várhatóan jövő héten birtokba vehetem... (gyerek kapott újat, enyém lesz az uraságról levetett ) Utána... | má' jövő hét van  |
Hát eljött az idő... Gép kész, birtokbavettem, most már csak a képek rendezése, válogatása van hátra - úgy tűnik, ma estére ez is megtörténik . _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ancsa Mester

|
Elküldve: 2010. 07. 26. 10:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Ha már majd saját gépről írok, megosztom veletek az elmúlt hét élményeit: Olaszország északi részén töltöttem pár napot - Velence, Pádua, Verona, Sirmione, Milánó.... Csodálatos volt.... | és az mikor lesz?  |
Most még kölcsöngépem van, a saját javítódik. Várhatóan jövő héten birtokba vehetem... (gyerek kapott újat, enyém lesz az uraságról levetett ) Utána... | má' jövő hét van  |
Hát eljött az idő... Gép kész, birtokbavettem, most már csak a képek rendezése, válogatása van hátra - úgy tűnik, ma estére ez is megtörténik . |
Nagyon várom már a beszámolódat. Egy hónap múlva utazunk mi is ki egy hétre Velence és környékére. Én még soha nem voltam, így pár jó tanács, tipp, ötlet jól jönne.
Köszi előre is! _________________ " Mélységesen nem számít, milyennek látnak bennünket mások, ha a mi ablakaink a képzeletre nyílnak, s ha tükreink olyan világba vezetnek, ahová a köznapok embere soha el nem juthat." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 26. 10:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Ancsa írta: | Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Lon írta: | Sieglinde írta: | Ha már majd saját gépről írok, megosztom veletek az elmúlt hét élményeit: Olaszország északi részén töltöttem pár napot - Velence, Pádua, Verona, Sirmione, Milánó.... Csodálatos volt.... | és az mikor lesz?  |
Hát eljött az idő... Gép kész, birtokbavettem, most már csak a képek rendezése, válogatása van hátra - úgy tűnik, ma estére ez is megtörténik . |
Nagyon várom már a beszámolódat. Egy hónap múlva utazunk mi is ki egy hétre Velence és környékére. Én még soha nem voltam, így pár jó tanács, tipp, ötlet jól jönne.
Köszi előre is! |
Én is alig várom, és szerintem vagyunk még egy páran ezzel így!
mi nem utazunk el sehová sem... csak a képzelet szárnyán veletek és a múlttal... _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 27. 07:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát akkor jöjjön, aminek jönnie kell...
Nem minden kép saját - a 2. napon (velencei szigetvilág) elfeledkeztem a fényképezőgépről... De gyártottam hozzá ideológiát: így a hangulatra, érzésekre jobban koncentrálhattam .
1. Előzmények
Még a télen a kórus hirdette meg ezt az utat - rövid hezitálás után megszavaztam magamnak, bár akkor anyagilag mélyponton voltam... de nem bírtam ellenállni a csábításnak . Tehát szervezett út volt, idegenvezetővel, feszes programokkal - és énekléssel.
2. Indulás - 1. nap
Szombathely felé vettük az irányt, búcsú az országtól 6 napra - Bucsunál léptük át a határt és Klagenfurt felé buszoztunk. A Wörthi tó partján megálltunk, kaptunk egy kis szabadidőt - rövid gondolkodás után a Minimundust választottam - egyszer érdemes megnézni...
Amit innen hoztam mindenkinek, de elsősorban:
Shurikennek:
Skarnak:
hanának:
mindenkinek:
Illúzió is kiemelten eszembejutott: az volt az illúzióm,itt minden "fontos" épületet láthatok, körbejárhatok (persze, hogy nem...)
Az időjárás itt változékonyra fordult: amint visszaszálltunk a buszba, zuhogni kezdett az eső - egy darabig "zivatarból zivatarba" utaztunk...
Estére értünk a szállásunkra - kemping, kétszemélyes mobilházakban voltunk -, és hamarosan az egész társaság a kemping medencéjében lazított...
(nem saját kép...)
Vacsorához kaptunk még egy kiadós zivatart - egy órán keresztül dörgött-villámlott és megállás nélkül ömlött az eső...
folyt. köv. _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 27. 08:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | Hát akkor jöjjön, aminek jönnie kell...
Nem minden kép saját - a 2. napon (velencei szigetvilág) elfeledkeztem a fényképezőgépről... De gyártottam hozzá ideológiát: így a hangulatra, érzésekre jobban koncentrálhattam .
1. Előzmények
Még a télen a kórus hirdette meg ezt az utat - rövid hezitálás után megszavaztam magamnak, bár akkor anyagilag mélyponton voltam... de nem bírtam ellenállni a csábításnak . Tehát szervezett út volt, idegenvezetővel, feszes programokkal - és énekléssel.
2. Indulás - 1. nap
Szombathely felé vettük az irányt, búcsú az országtól 6 napra - Bucsunál léptük át a határt és Klagenfurt felé buszoztunk. A Wörthi tó partján megálltunk, kaptunk egy kis szabadidőt - rövid gondolkodás után a Minimundust választottam - egyszer érdemes megnézni...
Amit innen hoztam mindenkinek, de elsősorban:
Shurikennek:
Skarnak:
hanának:
mindenkinek:
Illúzió is kiemelten eszembejutott: az volt az illúzióm,itt minden "fontos" épületet láthatok, körbejárhatok (persze, hogy nem...)
Az időjárás itt változékonyra fordult: amint visszaszálltunk a buszba, zuhogni kezdett az eső - egy darabig "zivatarból zivatarba" utaztunk...
Estére értünk a szállásunkra - kemping, kétszemélyes mobilházakban voltunk -, és hamarosan az egész társaság a kemping medencéjében lazított...
(nem saját kép...)
Vacsorához kaptunk még egy kiadós zivatart - egy órán keresztül dörgött-villámlott és megállás nélkül ömlött az eső...
folyt. köv. |
Isteni lehetett ez az út! eső ide- eső oda... örülök , hogy részed volt benne és én is köszönöm, hogy megosztod velünk....
izgatottan vájuk a folytatást  _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 27. 09:22 Hozzászólás témája: |
|
|
2. nap - Velence
Reggeli után elindultunk, hogy különbuszunkat különhajóra cseréljük . Erre Punta Sabbioni-ban került sor.
Első úticélunk Torcello szigete volt.
Történelméről itt olvashattok.
Elsétáltunk a katedrálishoz - Santa Maria Assunta -, mely bizánci stílust őrzi.
... és kipróbáltuk az akusztikáját... Nem mindennap jut az ember olyan élményhez, hogy VII.-VIII. századi templomban énekelhessen...
De sietnünk kellett a hajóhoz, mert várt ránk Burano, a csipkék és színes házak elbűvölő szigete.
Egy kis ismertető...
Ferde torony itt is akad...
A leírással ellentétben nem vert, hanem varrott csipkéjéről híres..
Itt is hamar elszállt az egy órácska és ismét hajón a társaság - következő állomás Murano... gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek rögtön az üveg jut az eszébe...
Itt a szigeten egy váza és egy Ferrari lovacska elkészítésének voltunk szemtanúi... ezek az emberek boszorkányos ügyességgel bánnak a képlékeny, forró masszával...
Így készül...
Itt volt lehetőség ajándék vásárlásra, nézelődésre is... Itt láttam egy hatalmas csillárt, potom 180.000.- Euro-ért... Otthagytam...
Újra hajóra szálltunk és irány - Velence!
folyt.köv. _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2010. 07. 27. 10:32 Hozzászólás témája: |
|
|
végre!
milyen szép színes! imádom  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|