Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2010. 05. 05. 15:45 Hozzászólás témája: |
|
|
tasman_devil írta: | Alexa írta: | tasman_devil írta: | műzli... pppbáááááffff  | Pedig az utóbbi hónapokban megszaporodtak a polcodon csokis keksz helyett, nem?  | igen, de nem én eszem!!  | Meg is látszik rajtad...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tasman_devil Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2002.04.17. Szerda 1:00 Hozzászólások: 2122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 05. 07. 11:46 Hozzászólás témája: |
|
|
alexa írta: | tasman_devil írta: | Alexa írta: | tasman_devil írta: | műzli... pppbáááááffff  | Pedig az utóbbi hónapokban megszaporodtak a polcodon csokis keksz helyett, nem?  | igen, de nem én eszem!!  | Meg is látszik rajtad...  | beszóltál?
majdnem csúnyábbat mondtam! _________________ Én nem hiszek a reinkarnációban…
Előző életemben sem hittem benne…
- Mérő László - |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aranyszál Neofita

Csatlakozott: 2010.05.30. Vasárnap 13:01 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 05. 30. 15:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én még "zsenge" vagyok itt... nem igazán ismerek oroszlánokat (magamat kivéve), csak egyszer sodort az élet az utamba egy oroszlán férfit, de akkor még nagyon fiatal voltam... hol lehet megtalálni őket?
Kíváncsi vagyok milyenek az ellenkező nem táborában...
Üdv. Mindenkinek _________________ "Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2010. 06. 10. 09:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Aranyszál írta: | Sziasztok!
Én még "zsenge" vagyok itt... nem igazán ismerek oroszlánokat (magamat kivéve), csak egyszer sodort az élet az utamba egy oroszlán férfit, de akkor még nagyon fiatal voltam... hol lehet megtalálni őket?
Kíváncsi vagyok milyenek az ellenkező nem táborában...
Üdv. Mindenkinek |
Oroszlán nő, oroszlán férfi? Nem rossz páros! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aranyszál Neofita

Csatlakozott: 2010.05.30. Vasárnap 13:01 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 06. 10. 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Soha nem lehet tudni....
Csak kíváncsi vagyok, de ha a sors úgy akarja, úgyis választ kapok a kérdésekre.. _________________ "Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bedy Neofita
|
Elküldve: 2010. 07. 11. 20:47 Hozzászólás témája: Nah ezt lessétek meg:D:D:D |
|
|
zzoli írta: | stabil írta: | Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
jut eszembe Te tigris is vagy meg oroszlán is? |
olyan nem lehet, mert az már liger!
 |
Lehetsz Tigroszlán vagy Oroszgris....
itt a link : http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1438
     |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2010. 07. 12. 14:08 Hozzászólás témája: Re: Nah ezt lessétek meg:D:D:D |
|
|
Bedy írta: | zzoli írta: | stabil írta: | Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
jut eszembe Te tigris is vagy meg oroszlán is? |
olyan nem lehet, mert az már liger!
 |
Lehetsz Tigroszlán vagy Oroszgris....
itt a link : http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1438
     |
Ez érdekes volt! köszi a linket! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vuvuzeller Adeptus
|
Elküldve: 2010. 07. 12. 14:40 Hozzászólás témája: Re: Nah ezt lessétek meg:D:D:D |
|
|
A puduc ról már ne is beszéljünk |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vuvuzeller Adeptus
|
Elküldve: 2010. 07. 17. 21:40 Hozzászólás témája: Re: Nah ezt lessétek meg:D:D:D |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tasman_devil Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2002.04.17. Szerda 1:00 Hozzászólások: 2122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 07. 19. 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Aranyszál írta: | Soha nem lehet tudni....
Csak kíváncsi vagyok, de ha a sors úgy akarja, úgyis választ kapok a kérdésekre.. | Anno egyszer én is összekerültem egy oroszlánnyal. Csak egy moziig jutottunk, de egyébként jól megvoltunk!  _________________ Én nem hiszek a reinkarnációban…
Előző életemben sem hittem benne…
- Mérő László - |
|
Vissza az elejére |
|
 |
monika0821 Neofita
Csatlakozott: 2010.10.13. Szerda 15:35 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Szigethalom
|
Elküldve: 2010. 10. 13. 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Én ízig-vérig oroszlán vagyok  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mak Mester

|
Elküldve: 2010. 10. 14. 13:38 Hozzászólás témája: |
|
|
én is oroszlán vagyok, a férjem rák. És nagyon jól megvagyunk
Szerintem nem annyira asztrológia a dolog, embertől függ, hogy mennyire illetek össze, ugyanis sok minden tanulható. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TheSun Neofita
|
Elküldve: 2010. 10. 25. 12:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Hahó! Én (nő) oroszlán vagyok rák ascendenssel, a párom kos-kos! Ha láttatok még 2 embert a szavakkal harcolni... a tűz és a tűz... nagyon tudunk vitázni, uralkodó tipusok vagyunk, viszont nagyon szeretjük egymást és 11 éve működik. A kos az nagyon öntörvényű, nagyon hirtelen, kicsit talán bosszúálló... de a szerelme az gyönyörű, és mindent megtesz azért akit szeret, annál többet is, és az oroszlán ezt nagyon szereti ha ő a "minden" és értékeli is... Szóval az oroszlán -kos párosítás szerintem működik! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|