Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2012. 08. 09. 19:06 Hozzászólás témája: |
|
|
hogy a "remény" csupán a szivatás diplomáciai megfelelője..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2013. 02. 22. 19:37 Hozzászólás témája: |
|
|
2013.02.22 az a nap, ami keddre esik..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2013. 03. 05. 09:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Megint bosszankodtam egy csomót, hogy nem tudok olyan képet a google-ból hozni, ami meg is jelenik ... aztán rájöttem, hogy mi a megoldás.
Google-ban nem a képnél kell jobb egérrel copy url-t nyomni, hanem a kép melletti "eredeti kép megtekintése" kockára nyomni, majd a megjelenő képnél a fenti címsorban lévő linket kell copyzni, és akkor jó a kép itt is.
Remélem érthető volt  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2013. 04. 18. 11:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Arra jöttem rá, hogy igazam van, amikor legalább erről a fórumról megpróbálom távol tartani az ellenőrizetlen csodapirulák/paszták/varázsszerek reklámozását.
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/04/18/10/Gyorsriasztast_adtak_ki_veszelyes_termekek_a_magyar_polcokon.aspx
Idézet: | Az interneten megrendelhető veszélyes étrend-kiegészítőkre hívta fel a figyelmet az ÁNTSZ Facebook-oldalán.
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat kifejti: a spanyol gyógyszerhatóság gyorsriasztásában arról értesítette magyar partnerét, hogy egyes, gyógyszernek nem minősülő készítmények forgalmazása alkalmas lehet a fogyasztók megtévesztésére. A készítmények ugyanis szibutramin, valamint metokarbamol, dexametazon és diclofenac gyógyszer-hatóanyagokat tartalmaznak, ezek azonban nem szerepelnek a készítmények címkéjén és tájékoztatójukban.
Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet tájékoztatása alapján, a jelzett készítményeket Magyarországon nem jelentették be étrend-kiegészítőként. Ámde az interneten keresztül is megrendelhetőek, ezért az ÁNTSZ felhívja a lakosság figyelmét, hogy gyógyszernek nem minősülő készítmények gyógyszer-hatóanyagot nem tartalmazhatnak, fent részletezett összetételük folytán veszélyeztethetik a fogyasztók egészségét.
Az ÁNTSZ a lakosság egészségének védelmében azt kéri, hogy amennyiben a nevezett készítmények forgalmazását észlelik, jelezzék az illetékes fővárosi, illetve megyei kormányhivatalok népegészségügyi szakigazgatási szerveinek.
A veszélyes készítmények listája itt található meg. |
No igen, amit a sufniban, a lábmosó lavórban kutyulnak... a mindenségit a lelkiismeretlen kufárfajzatoknak! Ezeket is jól megbüntetném! _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

|
Elküldve: 2013. 04. 21. 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
tényleg van teremtőereje a gondolatnak (már a napi 2* is hatásos)  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2013. 04. 23. 20:15 Hozzászólás témája: |
|
|
hogy... hmmmm...... _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2013. 04. 23. 23:02 Hozzászólás témája: |
|
|
szürke írta: | hogy... hmmmm...... |
Drága szürke, elmondanád azt, hogy erre hogy jöttél rá??  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2013. 05. 08. 17:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Arra jöttem rá, hogy nem értem. Beírunk valamit. Egy nap múltán töröljük.
Nem vállalható a beírás? Kár volt megbántani a címzettet? Kár volt egyáltalán beszállni a témába? Van ilyen. Ha fél óra telik el a beírás és törlés közt, megértem. De az az idő, amíg olvasható volt, bőven elegendő volt, hogy az érintettek és a kíváncsiak elolvassák. Mit korrigál, hogy most nem olvasható? Az utókor ítéletére vagyunk figyelemmel? (<--- Viccnek szántam!)
Tényleg nem értem. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

|
Elküldve: 2013. 05. 09. 07:38 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Arra jöttem rá, hogy nem értem. Beírunk valamit. Egy nap múltán töröljük.
Nem vállalható a beírás? Kár volt megbántani a címzettet? Kár volt egyáltalán beszállni a témába? Van ilyen. Ha fél óra telik el a beírás és törlés közt, megértem. De az az idő, amíg olvasható volt, bőven elegendő volt, hogy az érintettek és a kíváncsiak elolvassák. Mit korrigál, hogy most nem olvasható? Az utókor ítéletére vagyunk figyelemmel? (<--- Viccnek szántam!)
Tényleg nem értem. |
azt jelzi, hogy azóta megváltozott a véleményünk a dologról. Hogy már nem vagyunk hajlandóak jelentőséget tulajdonítani neki.
(bár úgy nehéz vmit törölni, ha "visszaidézték"..) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2013. 05. 09. 08:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Illúzió írta: | hangya írta: | Arra jöttem rá, hogy nem értem. Beírunk valamit. Egy nap múltán töröljük.
Tényleg nem értem. |
azt jelzi, hogy azóta megváltozott a véleményünk a dologról. Hogy már nem vagyunk hajlandóak jelentőséget tulajdonítani neki.
(bár úgy nehéz vmit törölni, ha "visszaidézték"..) |
Ezaz! Nézeteltérés esetén ezért szoktam gondosan beidézni. Már jártam úgy, hogy hülyét csinált belőlem a partnerem, mert kitörölte a be nem idézett hozzászólását, és az enyém teljesen bénán és indokolatlanul maradt.
Ezzel együtt nem értem, hogy minek azt törölni, amit már mindenki elolvasott.  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2013. 05. 09. 15:03 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Arra jöttem rá, hogy nem értem. Beírunk valamit. Egy nap múltán töröljük.
Tényleg nem értem. |
- Alulértékelte magát: nem gondolta, hogy megnyilvánulása még érdekelhet másokat.
- Időbe tellett, míg rájött: a reakciók nem racionálisak és nem a lényeg jut el az olvasóhoz, hanem amit előítélete szűrője átereszt- tehát előítéletes volt maga is.
- Így akart kierőszakolni egy kis figyelmet.
- Tesztel: ki hogyan reagálja le, hogy a memóriájára hagyatkozik.
- Nem veszi komolyan a dolgokat.
- Nem volt kedve és/vagy türelme Tarot kártyát keresni helyette.
- ... esetleg járt úgy, hogy egy neki címzett hozzászólás jelentős átalakuláson ment át két olvasás között...
Amelyik jólesik...
... de a válasz benned van, ha megérted, te miért tünteted el mondandódat, akkor nagyobb az esély, hogy megértsd mások indítékait. _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2013. 05. 14. 08:04 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | szürke írta: | hogy... hmmmm...... |
Drága szürke, elmondanád azt, hogy erre hogy jöttél rá??  |
ölellek
ez egy hosszadalmasan levezetett gondolatmenet végső summázása volt emlékeim szerint.... és kérdésedre a válasz .. elég nehezen nincs valami gyors észjárásom mostanában .... ölellek szeretettel ... _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2013. 05. 14. 13:11 Hozzászólás témája: |
|
|
szürke írta: | hangya írta: | szürke írta: | hogy... hmmmm...... |
Drága szürke, elmondanád azt, hogy erre hogy jöttél rá??  |
ölellek
ez egy hosszadalmasan levezetett gondolatmenet végső summázása volt emlékeim szerint.... és kérdésedre a válasz .. elég nehezen nincs valami gyors észjárásom mostanában .... ölellek szeretettel ... |
No igen. Néha a legegyszerűbbnek tűnő gondolatok jönnek a legnehezebben.  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

|
Elküldve: 2013. 12. 17. 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
hogy "mindenem" megvan.
épp csak nem abban a színben, amiben szeretném..
épp csak nem akkor jutok hozzá, mikor Szükségem lenne rá..
most pedig "vegyünk valamit", mert "olyan széép".. -korszaka van a családomnak..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|