Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
tubica Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.14. Szerda 14:18 Hozzászólások: 4436 Tartózkodási hely: Erdely
|
Elküldve: 2012. 01. 19. 11:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Oriztetek a hagyomanyt mig tavol voltam?  _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bera Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 13:08 Hozzászólások: 3494 Tartózkodási hely: Valahol a nagyon messze és a nagyon közel között.
|
Elküldve: 2012. 01. 19. 21:54 Hozzászólás témája: |
|
|
tubica írta: | Sziasztok!
Oriztetek a hagyomanyt mig tavol voltam?  |
Tuuuubbbiiiicccaaa!!!! Jaj, de örülök neked!!! Hát persze, hogy őriztük, bár én is távol voltam, de azért őriztem  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2012. 01. 21. 08:58 Hozzászólás témája: |
|
|
SZIA TUBICA!!!
Személy szerint őriztem a hagyományt, meg tanultam is eddig ismeretlen dolgokat. Több, mint 10 év kenyérsütés után végre megtanultam, hogyan is kell igazán kenyeret sütni. Ebben segítségemre volt egy erdélyi asszony, aki elmondta, hogy a nagymamája hogyan csinálta. No, úgy az igazi. És sokkal egyszerűbb, mint ahogyan előzőleg én csináltam.
Ugye mondhatom, hogy hagyományőriztem??
Gyere gyakrabban, ha tudsz!!
Bera, téged is nélkülöztünk! Öröm, hogy jól vagytok! Lehet, hogy ezután többet látunk? _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tubica Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.14. Szerda 14:18 Hozzászólások: 4436 Tartózkodási hely: Erdely
|
Elküldve: 2012. 10. 19. 06:09 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | SZIA TUBICA!!!
Személy szerint őriztem a hagyományt, meg tanultam is eddig ismeretlen dolgokat. Több, mint 10 év kenyérsütés után végre megtanultam, hogyan is kell igazán kenyeret sütni. Ebben segítségemre volt egy erdélyi asszony, aki elmondta, hogy a nagymamája hogyan csinálta. No, úgy az igazi. És sokkal egyszerűbb, mint ahogyan előzőleg én csináltam.
Ugye mondhatom, hogy hagyományőriztem??
Gyere gyakrabban, ha tudsz!!
Bera, téged is nélkülöztünk! Öröm, hogy jól vagytok! Lehet, hogy ezután többet látunk? |
Szia Hangya!!!!!
Nagyon orulok, hogy oromodet leled benne.
Jo kis friss, ropogos hazi kenyernek en se tudok ellenallni.
Szoval orizzuk ujra egyutt a hagyomanyt. _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tubica Főmágus

|
Elküldve: 2012. 10. 19. 06:12 Hozzászólás témája: |
|
|
bera írta: | tubica írta: | Sziasztok!
Oriztetek a hagyomanyt mig tavol voltam?  |
Tuuuubbbiiiicccaaa!!!! Jaj, de örülök neked!!! Hát persze, hogy őriztük, bár én is távol voltam, de azért őriztem  |
Szia Bera!!!
A lelkunkben es cselekedeteinkben orizzuk draga, ugyhogy hiszek neked:) Nagy olellesssssssssssssss Nektek!!!! _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2012. 10. 21. 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Puszi neked, Tubica! Őrizzük azt a hagyományt, hogy néha benézünk a Harmonet fórumra!
Hogy alakul az életed? Jó lenne, ha néha hozzá tudnál férni a nethez! Hiányzik a hagyományőrzéshez valaki, aki mozgatja a dolgokat. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tubica Főmágus

|
Elküldve: 2012. 10. 24. 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Puszi neked, Tubica! Őrizzük azt a hagyományt, hogy néha benézünk a Harmonet fórumra!
Hogy alakul az életed? Jó lenne, ha néha hozzá tudnál férni a nethez! Hiányzik a hagyományőrzéshez valaki, aki mozgatja a dolgokat. |
Megtisztelsz hangyacska!!!!
Itt vagyok,ujra es ujra. Na meg ujra el kell inditsuk....., mert van mit meg orizzunk es apoljunk, de hol a regi csapat?  _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tubica Főmágus

|
Elküldve: 2012. 11. 01. 19:08 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bera Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 13:08 Hozzászólások: 3494 Tartózkodási hely: Valahol a nagyon messze és a nagyon közel között.
|
Elküldve: 2012. 11. 07. 20:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Tubica drága! de jó újra látni téged itt
Igazságot megvallva én sem vagyok gyakori vendég errefelé mostanság, de vissza-visszahúz a szívem... :sóhaj:
Egy kis hagyományőrző-csevegés pont jól is esne  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tubica Főmágus

|
Elküldve: 2013. 09. 02. 11:20 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="bera"]Szia Tubica drága! de jó újra látni téged itt
Igazságot megvallva én sem vagyok gyakori vendég errefelé mostanság, de vissza-visszahúz a szívem... :sóhaj:
Egy kis hagyományőrző-csevegés pont jól is esne [/quote]
Szia Beracska! Jo lenne ujra,itt,egyutt orizgetni minden szepet,akar emleket...  _________________ ............ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|